Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

ΑΥΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ" ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΜΑΔΟΥΡΟ: «ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΛΥΤΡΩΤΗ…»!


Η ανάρτηση του Προέδρου της Βενεζουέλας του Nicolas Maduro στις 4/3/24 γράφει: ”Πάντα με τον Χριστό τον Λυτρωτή…” κι απεικονίζει έναν πίνακα που έχει σπίτι του από το 2022 και παρουσιάζει τον Μαδούρο στο τιμόνι της χώρας καθοδηγούμενο από το Χριστό.

Και σοσιαλιστής και χριστιανός σχολή Τσάβες σχολή θεολογία της Απελευθέρωσης, Νικαράγουα Σαντινίστας, Καμίλο Τόρρες στην Κολομβία, Όσκαρ Ρομέρο στο Ελ Σαλβαντόρ , Λούλα στη Βραζιλία κ.α

”ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ
Δείτε αυτόν τον πίνακα που μου χάρισαν… Τον έχω εδώ στο σπίτι από το 2022… Πάντα με τον Χριστό τον Λυτρωτή… Ας ενώσουμε τις προσευχές μας για τη Βενεζουέλα…”



Oι δυτικοί ηγέτες υπό τίνος την καθοδήγηση και επήρεια είναι;

και λίγο Μαδούρο γιατί εδώ ο παρα-εκκλησιαστικός καπιταλισμός και παραθρησκευτικός εκφασισμός …τα έκανε θάλασσα..



3 σχόλια:

  1. https://www.lifesitenews.com/opinion/archbishop-vigano-the-globalist-cabal-want-to-establish-the-kingdom-of-the-antichrist-on-earth/

    Ο αντάρτης του Βατικανού, ο 83χρονος Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος Κάρλο Μαρία Viganò δήλωσε: «Η παγκόσμια κλίκα της παγκοσμιοποίησης θέλει να εγκαθιδρύσει την βασιλεία του Αντιχρίστου επί της γης … Οι δολοφόνοι θα βουν σύντομα την απάντηση για τα εγκλήματά τους, αν όχι από ένα δικαστήριο του κόσμου τούτου, σίγουρα όμως όταν θα βρεθούν ενώπιον του Θεού.» Σπλάχνο εκ των σπλάχνων του Βατικανού, ο Αρχιεπίσκοπος Viganò ήταν πρώην Αποστολικός Νούντσιος του Βατικανού στις ΗΠΑ (από 2011 έως το 2016) συσπειρώνει γύρω τους τους λίγους τελευταίους πιστούς Ρωμαιοκαθολικούς, για την επική, έσχατη μάχη, του φωτός με τα του σκότους .
    14-3-2024

    «… Ξέρουμε ποιοι κρύβονται πίσω από όλους αυτούς, ποιοι τους πληρώνουν και ποιοι τους εκβιάζουν: τα ονόματά τους είναι γνωστά. Όλοι αυτοί οι δολοφόνοι θα πάρουν σύντομα την απάντηση τους για τα στυγερά εγκλήματά τους, αν όχι από ένα δικαστήριο του κόσμου τούτου, αλλά σίγουρα όταν θα βρεθούν ενώπιον του Θεού, τον οποίο μισούν θανάσιμα και τον οποίον θέλουν να τον αντικαταστήσουν με τον Αντίχριστο, μέσα στον φρενοβλαβή παραλήρημα της προσωρινής παντοδυναμίας τους, που θα είναι το αμείλικτο προοίμιο για την αιώνια καταδίκη τους. Τα Τέκνα του Σκότους, οι συνωμότες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, καθώς και η κλίκα των γκλομπαλιστών είναι αυτοί που θέλουν να εγκαταστήσουν το βασίλειο του Αντίχριστου στη γη, σαν μια αισχρή πλαστογραφία της βασιλείας του Ιησού Χριστού, Του Κυρίου Μας.» …

    Συνεπώς, συνεχίστε να αγωνίζεστε θαρραλέα, και μην ξεχνάτε ποτέ τη συνολική εικόνα αυτής της επικής, έσχατης μάχης, στην οποία οι δυνάμεις του καλού και του κακού, της πάλης του φωτός μετά του σκότους, προετοιμάζονται για την τελική αποφασιστική αναμέτρηση. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η ψυχο-πανδημική φάρσα ήταν μόνο ένα από τα μέσα επιβολής αυτού του κολασμένου σχεδίου τους και είναι σίγουρο ότι θα έχει συνέχεια, και ότι θα εξαπολύσουν και άλλες νέες ακόμη μεγαλύτερες απειλές που θα ακολουθούν το ίδιο σενάριο προς την ίδια κατεύθυνση. Μιλούν για Νέα Τάξη αλλά σπέρνουν συνειδητά το Χάος, γιατί αυτό μπορούν επωφεληθούν. Δείξτε στους ανθρώπους αυτές τις αλήθειες και ακόμη και οι πιο ανίδεοι σύντομα θα καταλάβουν αυτό το οποίο ακριβώς συμβαίνει και θα επαναστατήσουν ενάντια σε όλους αυτούς που θέλουν να μας επιβληθούν με την απάτη και την βία.

    Ο αγαπημένος Κύριός μας Ιησούς Χριστός είπε: «Μάθετε η αλήθεια και αυτή θα σας ελευθερώσει.» Είναι Αυτός που είπε για τον Εαυτό Του: «Είμαι ο Δρόμος, η Αλήθεια, η Ζωή.» Είναι μόνο η Αλήθεια του Χριστού αυτή που μπορεί να μας ελευθερώσει από τις αλυσίδες των ψεμάτων και των ψευδαισθήσεων με τα οποία μας έχουν αλυσοδέσει οι εχθροί της ανθρωπότητας. Επομένως, σηκώστε το κεφάλι ψηλά, και πολεμήστε σ’ αυτή τη τελική μάχη με την απόλυτη βεβαιότητα ότι ο Αντικείμενος, ο Εχθρός μας μπορεί να νικηθεί μόνο με τα όπλα της αλήθειας. Ο Άγιος Παύλος μας προτρέπει, «ΑΝΤΙΣΤΗΤΕ Τῼ ΔΙΑΒΟΛῼ ΚΑΙ ΦΕΥΞΕΤΑΙ ΑΦ’ ΥΜΩΝ», μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να νικηθεί από το κακό, αντισταθείτε και θα νικήσετε το κακό με το καλό. Αγωνιστείτε με την αλήθεια, με την καλωσύνη και ο Κύριος θα ευλογήσει τον αγώνα σας, όπως έκανε πάντα σε όλη την ιστορία για όσους Τον αγαπούν και υπακούουν στις εντολές Του. Εάν υποχωρήσετε ή δειλιάσετε σε αυτόν τον αγώνα, θα εκθέσετε τα πλευρά σας στον εχθρό και όλη η προσπάθειά σας θα είναι μάταιη. Και θυμηθείτε τα λόγια του Κυρίου Μας : «Πάρτε Θάρρος! Εγώ τον Έχω Νικήσει τον Κόσμο».
    Σας ευλογώ με όλη μου την καρδιά !
    + Carlo Maria Viganò, Αρχιεπίσκοπος Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο μήνυμα εκπέμπει ο Ορθόδοξος Μητροπολίτη Βαρσοβίας Σάββας: “Σήμερα ὁλόκληρες οἱ χῶρες ἀλλάζουν τὰ θέσμια, τὶς παραδόσεις καὶ τὰ ἔθιμά τους, ἑτοιμάζοντας τὸ ἔδαφος γιὰ τὴν ἔλευση τοῦ Ἀντιχρίστου”» !

    ΠΥΡΙΝΟ ἦταν τὸ χριστουγεννιάτικο μήνυμα τοῦ Ορθόδοξου Μητροπολίτη Βαρσοβίας Σάββα. Μεταξὺ τῶν ἄλλων ἀναφέρθηκε στὴν τραγικὴ κατάσταση στὴν Οὐκρανία, «καταδικάζοντας γιὰ ἀκόμη μία φορὰ τὴν κατάληψη τῆς Λαύρας τῶν Σπηλαίων τοῦ Κιέβου, χαρακτηρίζοντας ὡς σατανιστὲς ὅσους διέπραξαν αὐτό».

    […] Τέλος ὁ Μητροπολίτης τοῦ Μητροπολίτη Βαρσοβίας Σάββα σημείωσε ὅτι ὁ κόσμος ὁδηγεῖται πρὸς τὰ ἔσχατά του: “Σήμερα ὁλόκληρες οἱ χῶρες ἀλλάζουν τὰ θέσμια, τὶς παραδόσεις καὶ τὰ ἔθιμά τους, ἑτοιμάζοντας τὸ ἔδαφος γιὰ τὴν ἔλευση τοῦ Ἀντιχρίστου”» !
    Δημοσίευση του Ορθόδοξου Τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ μεγάλη προσοχή με τους παπικούς. Αυτοί είναι απόγονοι των Σταυροφόρων που άλωσαν την Πόλη πρώτοι την Τρίτη και 13 Απριλίου του 1204 και ξερίζωσαν την καρδιά της Αγιασοφιάς, την Αγία Τράπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή