Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ Η ΑΘΕΑΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ...


OI ΑΝΘΡΩΠOΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΘΟΝΩΝ





Η ιδέα του ελέγχου του μυαλού έχει παρουσιαστεί στα μέσα ενημέρωσης εδώ και αρκετό καιρό, αν και ο έλεγχος του ανθρώπινου εγκεφάλου στο βαθμό που συχνά απεικονίζεται στα μέσα ενημέρωσης είχε αποδειχθεί αδύνατον μέχρι πρόσφατα.

Τι είναι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 6506148 B2;

Έγινε όμως μια έκθεση που υποδηλώνει ότι όχι μόνο είναι τώρα εφικτό, αλλά ότι ολόκληρες οι σωματικές λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν όπως το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 6506148 B2 και το σχετικό ερευνητικό έγγραφο"Χειρισμός νευρικού συστήματος από ηλεκτρομαγνητικά πεδία από οθόνες" έχουν ανακαλύψει.


Το σκεπτικό της εργασίας που πήρε έγκριση τον Ιανουάριο του 2003 είχε κατατεθεί τον Ιούνιο του 2001 και χρησιμοποιείται κατά κόρον, καθημερινά από όλους μας αναφέρει:

''Φυσιολογικές επιδράσεις έχουν παρατηρηθεί σε έναν άνθρωπο ως απόκριση στη διέγερση του δέρματος με ασθενή ηλεκτρομαγνητικά πεδία που παλμούνται με ορισμένες συχνότητες κοντά στα ½ Hz ή 2,4 Hz, όπως για να διεγείρουν έναν αισθητηριακό συντονισμό.

Πολλές οθόνες υπολογιστών και τηλεοπτικές οθόνες, όταν εμφανίζουν παλμικές εικόνες, εκπέμπουν παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία επαρκούς πλάτους για να προκαλέσουν μια τέτοια διέγερση.

Είναι επομένως δυνατό να χειριστείς το νευρικό σύστημα ενός υποκειμένου, (εννοεί ανθρώπου, όπου βλέπετε υποκείμενο σημαίνει άνθρωπος...) με παλλόμενες εικόνες που εμφανίζονται σε μια κοντινή οθόνη υπολογιστή ή σε μια τηλεόραση. 

Για το τελευταίο, την τηλεόραση, η παλμική εικόνα μπορεί να ενσωματωθεί στο υλικό του προγράμματος ή μπορεί να επικαλυφθεί με διαμόρφωση μιας ροής βίντεο, είτε ως ένα σήμα RF είτε ως σήμα βίντεο.

Η εικόνα που εμφανίζεται σε μια οθόνη υπολογιστή μπορεί να ενεργοποιηθεί αποτελεσματικά από ένα απλό πρόγραμμα υπολογιστή. 

Για ορισμένες οθόνες, μπορεί να δημιουργηθούν παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία ικανά για συναρπαστικούς αισθητηριακούς συντονισμούς σε κοντινά υποκείμενα ακόμη και όταν οι εμφανιζόμενες εικόνες πάλλονται με υποσυνείδητη ένταση.''

ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ

''Η εφεύρεση αναφέρεται στη διέγερση του ανθρώπινου νευρικού συστήματος από ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που που εφαρμόζεται εξωτερικά στο σώμα.

Μια νευρολογική επίδραση εξωτερικών ηλεκτρικών πεδίων έχει αναφερθεί από τον Wiener (1958), σε μια συζήτηση για τη συσσώρευση των εγκεφαλικών κυμάτων μέσω μη γραμμικών αλληλεπιδράσεων.
Το ηλεκτρικό πεδίο ήταν διατεταγμένο για να παρέχει ''άμεση ηλεκτρική οδήγηση του εγκεφάλου.''
Δεν χρειάζεται να μπούμε σε τεχνικές λεπτομέρειες, αν και είναι ''συναρπαστικές''.

''Τα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν στα πειράματα, περιλαμβάνουν την πτώση των βλεφάρων, τη χαλάρωση, την υπνηλία, την αίσθηση πίεσης σε ένα κεντρικό σημείο στο κάτω άκρο του φρυδιού, βλέποντας κινούμενα μοτίβα σκούρου μοβ και πρασινωπού κίτρινου χρώματος με τα μάτια κλειστά, τονωτικό χαμόγελο, ένταση στο στομάχι, ξαφνικά χαλαρά κόπρανα και σεξουαλικός ενθουσιασμός, ανάλογα με την ακριβή συχνότητα που χρησιμοποιείται και την περιοχή του δέρματος στην οποία εφαρμόζεται στο πεδίο.''

Αυτά γίνονται επηρεάζοντας το αυτόνομο και το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα.

''Έχει βρεθεί ότι ο συντονισμός μπορεί να διεγείρεται όχι μόνο από εξωτερικά εφαρμοσμένα παλμικά ηλεκτρικά πεδία, όπως συζητείται στην πατέντα U.S. Pat. 5,782,874, στην 5,899,922, στην 6,081,744 και στην 6,167,304, αλλά και από παλμικά μαγνητικά πεδία, όπως περιγράφεται στην πατέντα U.S. Νο. 5.935.054 και στην 6.238.333, με αδύναμους θερμούς παλμούς που εφαρμόζονται στο δέρμα, όπως συζητήθηκε στην πατέντα U.S. 5.800.481 και στην 6.091.994, και με υποσυνείδητα ακουστικούς παλμούς, όπως περιγράφεται στην πατέντα U.S. Νο. 6,017,302.''.

Πιστεύεται ότι ο συντονισμός προκαλεί διαταραχές των χημικών συγκεντρώσεων κάπου στον εγκέφαλο και ότι αυτές οι διαταραχές εξαπλώνονται με διάχυση σε κοντινά ηχητικά κυκλώματα.Αυτό το φαινόμενο, που ονομάζεται «χημική αποπροσαρμογή.''

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

''Οι οθόνες υπολογιστών και οι οθόνες τηλεόρασης μπορούν να κατασκευαστούν για να εκπέμπουν ασθενή ηλεκτρομαγνητικά πεδία χαμηλής συχνότητας απλώς πάλοντας την ένταση των εμφανιζόμενων εικόνων.

Τα πειράματα έχουν δείξει ότι ο αισθητήρας συντονισμού ½ Hz μπορεί να δημιουργήσει ενθουσιασμό με αυτόν τον τρόπο σε ένα υποκείμενο που βρίσκεται κοντά στην οθόνη.

Ο αισθητήρας συντονισμού 2,4 Hz μπορεί επίσης να δημιουργήσει ενθουσιασμό με τον ίδιο τρόπο.

Ως εκ τούτου, μια οθόνη τηλεόρασης ή οθόνη υπολογιστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον χειρισμό του νευρικού συστήματος των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά.

Οι υλοποιήσεις της εφεύρεσης προσαρμόζονται στην πηγή ροής βίντεο που παίζει στην οθόνη, είτε πρόκειται για πρόγραμμα υπολογιστή, τηλεοπτική μετάδοση, βιντεοκασέτα ή ψηφιακό δίσκο βίντεο (DVD).

Για μια οθόνη υπολογιστή, οι παλμοί εικόνας μπορούν να παραχθούν από ένα κατάλληλο πρόγραμμα υπολογιστή.

Η παραγωγή περιοδικών παλμών απαιτεί μια ακριβή διαδικασία χρονισμού.

Μια τέτοια διαδικασία κατασκευάζεται από τη συνάρτηση GetTimeCount που διατίθεται στη διεπαφή προγράμματος εφαρμογών (API) του λειτουργικού συστήματος Windows, μαζί με μια διαδικασία παρέκτασης που βελτιώνει την ακρίβεια του χρονισμού.

Το πρόγραμμα που κάνει μια οθόνη να εμφανίζει μια παλμική εικόνα μπορεί να εκτελείται σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με τον υπολογιστή χρήστη μέσω Διαδικτύου.

Για μια οθόνη τηλεόρασης, η παλμική εικόνα μπορεί να είναι εγγενής στη ροή βίντεο καθώς ρέει από την πηγή βίντεο, ή αλλιώς η ροή μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να επικαλύπτει την παλμό.

Στην πρώτη περίπτωση, μια ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση μπορεί να ρυθμιστεί ώστε η δυνατότητα να ενσωματωθεί απλώς πάλοντας ελαφρώς τον φωτισμό της σκηνής που μεταδίδεται.

Αυτή η μέθοδος μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί και για την παραγωγή ταινιών και την εγγραφή ταινιών βίντεο και DVD.

Οι βιντεοκασέτες μπορούν να επεξεργαστούν έτσι ώστε να επικαλύπτονται οι παλμοί μέσω διαμόρφωσης υλικού.

Συζητείται ένας απλός διαμορφωτής όπου το σήμα φωτεινότητας του σύνθετου βίντεο πάλεται χωρίς να επηρεάζεται το σήμα χρώματος.

Ένα DVD μπορεί να επεξεργαστεί μέσω λογισμικού, εισάγοντας παραλλαγές τύπου παλμού στα ψηφιακά σήματα RGB.

Πριν εισέλθετε στην τηλεόραση, ένα τηλεοπτικό σήμα μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να προκαλεί παλμό της έντασης της εικόνας μέσω μιας μεταβλητής γραμμής καθυστέρησης που συνδέεται με μια γεννήτρια παλμών.

Ορισμένες οθόνες μπορούν να εκπέμπουν παλμούς ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που διεγείρουν αισθητηριακό συντονισμό σε υποκείμενα που βρίσκονται κοντά, μέσω παλμών εικόνας που είναι τόσο αδύναμοι ώστε να είναι υποσυνείδητοι.

Αυτό είναι ατυχές δεδομένου ότι ανοίγει έναν δρόμο για κακή εφαρμογή της εφεύρεσης, σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι εκτίθενται ακούσια σε χειραγώγηση του νευρικού τους συστήματος για διάφορους σκοπούς, κάποιου άλλου.

Μια τέτοια εφαρμογή θα ήταν ανήθικη και φυσικά δεν υποστηρίζεται.

Αναφέρεται εδώ για να προειδοποιήσει το κοινό για την πιθανότητα μυστικής κατάχρησης που μπορεί να προκύψει κατά τη σύνδεση στο διαδίκτυο ή κατά την παρακολούθηση τηλεόρασης, βίντεο ή DVD.''

Καταλάβατε τώρα πως εδω και χρόνια μας προγραμματίζουν;

Από το 2003 μέσω της τηλεόρασης, των υπολογιστών, των έξυπνων τηλεφώνων, των βίντεο των ταινιών, έχουν την δυνατότητα να μας προγραμματίζουν, επηρεάζοντας το αυτόνομο και το παρασυμπαθητικό νευρικό μας σύστημα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου