Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΕΚΘΕΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΝΕΚΡΩΝ. ΟΧΙ ΑΠΟ COVID.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ....


ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ




Το φθινόπωρο θα παρουσιαστεί μια εκθετική αύξηση των νεκρών. Πως θα την δικαιολογήσουν οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ; Πως θα συγκαλύψουν την αλήθεια. Πότε θα γίνουν τα εμβόλια υποχρεωτικά;


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.


The most recent common ancestor (MRCA) of all coronaviruses is estimated to have existed as recently as 8000 BCE, although some models place the common ancestor as far back as 55 million years or more, implying long term coevolution with bat and avian species
(Wikipedia)

Οι κορονοϊοί υπάρχουν στον πλανήτη εδώ και 55 εκατομμύρια χρόνια. Ανακαλύφθηκαν σε πουλιά στην Βόρεια Αμερική το 1920 και στους ανθρώπους τη δεκαετία του 1960. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν οι συγκεκριμένοι ιοί στους ανθρώπους και τα ζώα νωρίτερα, απλά η ιατρική επιστήμη δεν είχε εξελιχθεί αρκετά ακόμη για να τους ανιχνεύσει.

Υπάρχουν 7 τύποι κορονοϊών. Οι πρώτοι τέσσερις προκαλούν το κοινό κρυολόγημα. Οι άλλοι τρεις είναι ο SARS, ο MERS και ο SARS-CoV-2 ο οποίος μας απασχολεί σήμερα.

Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία ως το 2020 δεν είχε δοθεί άδεια (προσωρινή ή μη) για οποιοδήποτε εμβόλιο για οποιονδήποτε κορονοϊό. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι επιστήμονες δεν προσπάθησαν. 

Υπήρξε εμβόλιο κατά του SARS το οποίο όμως είχε ένα σοβαρό πρόβλημα. Όταν οι εμβολιασμένοι ήρθαν σε επαφή με τον ελεύθερο ιό στο περιβάλλον πέθαναν από καταιγίδα κυτοκίνης. 

Μια καταστροφική ανοσοαπόκριση του ίδιου του σώματος. Το ίδιο έπαθε και οποιοδήποτε είδος ζώου χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο για το εμβόλιο του SARS. 

Φυσικά δεν δόθηκε ποτέ άδεια κυκλοφορίας. Είναι προφανές γιατί.
Εκρηκτική αύξηση νεκρών το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο θα παρουσιαστεί μια εκθετική αύξηση νεκρών. Οι νεκροί όμως δεν θα είναι από Covid. Θα είναι από τα εμβόλια. 

Εξηγώ γιατί.

Το φθινόπωρο είναι οι εποχή που ξεκινούν να κυκλοφορούν πιο έντονα (για διάφορους λόγους) οι κορονοϊοί του κοινού κρυολογήματος. Εκτός από αυτούς φυσικά θα συνεχίσει να υπάρχει και ο SARS-CoV-2.

 Οι εμβολιασμένοι θα αρχίσουν να έρχονται σε επαφή με τους ελεύθερους ιούς στο περιβάλλον και εκεί θα παρουσιαστούν καταστροφικές ανοσοαποκρίσεις (καταιγίδες κυτοκίνης) στους εμβολιασμένους. 

Εκτός από αυτό θα έχει συμβάλει και η γενικότερη φθορά των οργανισμών των ανθρώπων από την ίδια την πρωτεϊνη της ακίδας του ιού.

Τα ΜΜΕ κατ' εντολή των μαστροπών τους θα σπεύσουν να αποδώσουν τους αναρίθμητους νεκρούς σε μια νέα μετάλλαξη. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Θα είναι η μετάλλαξη του Κογκό, της Γκάνας, των Νήσων Παπούα. 

Διαλέξτε ελεύθερα μια χώρα. Θα αποδώσουν τους θανάτους σε.. Covid. Τα διαγράμματά τους που τόσο λατρεύουν θα εκτιναχθούν στο Θεό. Θα οργιάσουν στην εκστρατεία τρομοκράτησης. Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα.

Θα πεθάνουμε όλοι! Πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστούμε όλοι να σωθούμε. Με το ζόρι αν χρειαστεί.

Αυτό θα είναι το σλόγκαν τους.

Μα θα μου πείτε. «Βρε Τομ τι είναι αυτά που λες. Με μια απλή νεκροψία θα φαίνεται αν κάποιος πέθανε από Covid». Λάθος.

Tην πλήρη δημόσια δήλωση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη μπορείτε να την βρείτε εδώ. Ας δούμε όμως ένα απόσπασμα:

Πρωτοφανές εισαγγελικό πραξικόπημα, άλλα και η μεγαλύτερη απόδειξη των καταγγελιών μου !!! Η απολυτή επιβεβαίωση και δικαίωση μου !!!

Η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης γκρεμίζει τα απομεινάρια της δικαιοσύνης !!!

Αυτής που κράτησε όρθια η εισαγγελία εφετών και το συμβούλιο εφετών Πατρών !!!

Εκδίδει απαγόρευση των νεκροψιών σε περιστατικά κόβιντ για την "προστασία της δημοσίας υγείας" !!

Κοινώς δεν θα γίνονται πια νεκροψίες για περιστατικά Covid. Αν έκαναν νεκροψίες θα έβλεπαν ότι οι άνθρωποι δεν πέθαναν από Covid αλλά από καταιγίδες κυτοκίνης, θρόμβους, αλλοιωμένα όργανα, εκφυλισμένη καρδιά, κατεστραμμένες αρτηρίες.

 Θα έβλεπαν την διάλυση των τοιχωμάτων της μήτρας στις γυναίκες. Θα ήταν υποχρεωμένοι να τα σημειώσουν στις νεκροψίες τους. Πράγμα που δεν θα γίνει ποτέ.

Το σχέδιο είναι καταπληκτικό. Θα αποδώσουν τους θανάτους σε μια νέα μετάλλαξη του ιού. Θα βγάλουν και μερικές μούφα μελέτες ότι είναι 50, 150, 300% πιο φονική από την πρώτη μορφή του ιού και θα ουρλιάζουν στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Αν θεωρούμε ότι τα μέσα τρομοκρατούν τον κόσμο σήμερα, δεν έχουμε δει τίποτε απολύτως ακόμα.

Υποχρεωτικά εμβόλια

Θα δείτε τον Πορδοσάλτε με 7 μάσκες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η δε ιέρεια της τρομολαγνείας Εισαγγελάτος θα βγαίνει αποκλειστικά πια με στολή Χασμάτ.

Θα έχουν εξαντλήσει ως τότε την πολιτική εξαναγκασμού των εργαζομένων να εμβολιαστούν. Αυτό το γνωστό «ή εμβολιάζεσαι ή απολύεσαι». Την απόλυτη παράβαση του κώδικα της Νυρεμβέργης

Κάποιοι θα εμβολιαστούν, κάποιοι θα απολυθούν, κάποιοι θα χάσουν και κάποιοι θα δικαιωθούν στα δικαστήρια που θα ακολουθήσουν.

Αυτή τη φορά όμως θα το νομοθετήσουν και κάποιος θα κληθεί να εφαρμόσει το νόμο.

Πρώτα θα χρησιμοποιήσουν την αστυνομία. Ναι, θα έρχονται αστυνομικοί στα σπίτια μας να μας εμβολιάσουν με το ζόρι. Ίσως με κάποιον υγειονομικό υπάλληλο, ίσως χωρίς.

Ένα μέρος των αστυνομικών θα αρνηθεί να το κάνει. Παρά τις πιέσεις και απειλές που θα δεχθούν.

Τότε θα κληθεί ο στρατός να κάνει τη δουλειά τους ή κάποιο ειδικό σώμα που θα μοιάζει με το στρατό.

Οι πολίτες θα οδηγηθούν στην αυτοοργάνωση. Τι θα κάνουν δηλαδή;

Θα δημιουργήσουν ομάδες αυτοάμυνας. Σε επίπεδο πολυκατοικίας, τετραγώνου ή γειτονιάς (αν είναι χωριό για παράδειγμα). Τι θα κάνουν οι ομάδες αυτές;

Πρώτα θα σχηματιστούν. Θα συναντηθούν δηλαδή οι άνθρωποι. Θα συμφωνήσουν σε ένα πράγμα. Αν δεχθεί «επίθεση» ένα μέλος της ομάδας οι υπόλοιποι θα σπεύσουν σε βοήθεια. 

Η ενημέρωση θα γίνει από ομάδες που θα δημιουργηθούν για αυτόν αποκλειστικά το σκοπό στο WhatsApp ή το Telegram. Είναι εύκολο να δημιουργήσεις κάτι τέτοιο για τη μικρή σου ομάδα. Εκεί θα δίνεται το σήμα ποιος δέχεται «επίθεση» για να σπεύσουν οι υπόλοιποι.

Ζούμε σε περίεργες εποχές. Αυτές που έρχονται θα είναι ακόμη πιο περίεργες. Πρέπει πια οι άνθρωποι να βγούμε από το καβούκι μας. Να συγχωρέσουμε το γείτονα με τον οποίο είχαμε μαλώσει. Να του ζητήσουμε συγνώμη.

Ο ανθρώπινος πολιτισμός επιβίωσε πολλά δεινά. Θα επιβιώσουμε και τώρα. Δεν μπορούμε όμως να το κάνουμε χωρίς τη βοήθεια του γείτονα. Της γειτονιάς μας. Ας μονιάσουμε για λίγο. Ας βάλουμε τον εγωϊσμό μας στην άκρη για λίγο.

Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο.





4 σχόλια:

  1. Οι κορονοϊοί υπάρχουν στον πλανήτη εδώ και 55 εκατομμύρια χρόνια;

    Αμάν, μην τα γράφετε αυτά γιατί αν μας πάρει χαμπάρι ο Πατροκοσμάς θα μας κυνηγήσει με τη μαγκούρα του γιατί αμφισβητούμε το κήρυγμά του περί δημιουργίας του κόσμου και ρίχνουμε νερό στο μύλο των δαρβινιστών και των αθέων περί μπιγκ μπαμ. Άσε που μπορεί να σταματήσει κι ο Χριστός να μας στέλνει τις Άγιες Γραφές Του.

    Ἡ Δημιουργία τοῦ Κόσμου

    Ὡσὰν ἐξέπεσεν τὸ πρῶτον τάγμα καὶ ἔγιναν δαίμονες, τότε ἐπρόσταξεν ὁ πανάγαθος Θεὸς καὶ ἔγινεν ὁ κόσμος οὗτος. Καὶ ἀπὸ τὸν καιρὸν ὁποὺ ἔκαμε τὸν κόσμον εἶνε 7288 χρόνοι. Εἶναι δὲ ὁ κόσμος οὗτος ὡς αὐγό, καὶ καθὼς εἶνε ὁ κρόκος εἰς τὴν μέσην του αὐγοῦ, ἔτσι εἶνε ἡ γῆ ποιημένη ἀπὸ τὸν Θεὸν νὰ στέκη χωρὶς νὰ ἐγγίζη εἰς κανὲν ἄλλο μέρος. Καὶ καθὼς εἶνε τὸ ἀσπράδι ὁλόγυρα εἰς τὸν κρόκον, ἔτσι εἶνε καὶ ὁ ἀέρας εἰς τὴν γῆν. Καὶ καθὼς εἶνε ὁ φλοιὸς ὁλόγυρα, ἔτσι εἶνε καὶ ὁ οὐρανὸς ὁλόγυρα ἀπὸ τὴν γῆν. Ὁ ἥλιος, ἡ σελήνη καὶ τὰ ἄστρα εἶνε κολλημένα εἰς τὸν οὐρανόν. κλπ. κλπ κλπ.

    Θυμίζω ότι ο Άγιος Νείλος είπε ότι "Κατά το 1900 έτος, βαδίζοντες προς τον μεσασμό του 8ου αιώνος, άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου να γίνεται αγνώριστος. Όταν πλησιάσει ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου, θα σκοτισθή ή διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη της σάρκας, και θα πληθυνθεί σφόδρα ή ασέβεια και ή ανομία. Τότε άρχεται ό κόσμος να γίνεται αγνώριστος..."].

    Βρισκόμαστε δηλαδή στο μεσασμό του 8ου αιώνος, δηλαδή της 8ης χιλιετηρίδας από κτίσεως κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΣΣΣΣΟΥΥΥΥΤΤΤΤΤ μην μιλας και απλα βαλε καποιον μορφωμενο φιλο σου να σου διαβασει!!!!!

      Η ονομασία "κορονοϊός" προέρχεται από την Λατινική λέξη "corona", που σημαίνει "στέμμα", την οποία δανείζεται από την ελληνική λέξη κορώνη"[7]Το όνομα αποδόθηκε από την Τζουν Αλμέιντα και τον Ντέιβιντ Τάιρελ οι οποίοι παρατήρησαν και μελέτησαν για πρώτη φορά τους ανθρώπινους κορονοϊούς.[8] Η λέξη χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1968 από μία άτυπη ομάδα ιολόγων στο περιοδικό Nature για να αναφέρουν μία καινούργια οικογένεια ιών.[9] Το όνομα τους αποδόθηκε από την χαρακτηριστική όψη τους στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο όπου διακρίνονται εξογκώματα περιμετρικά της επιφάνειάς του σαν στέμμα[10] Η επιστημονική ονομασία κορονοϊός έγινε δεκτό σαν όρος από τη Διεθνή Επιτροπή για την Ονοματολογία των ιών (αργότερα μετονομάστηκε Διεθνής Επιτροπή Ταξινόμησης των ιών) το 1971.[11]

      Οι πρώτες αναφορές λοίμωξης από κορονοϊό σε ζώα σημειώθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1920, όταν εμφανίστηκε στη Βόρεια Αμερική οξεία αναπνευστική λοίμωξη εξημερωμένων κοτόπουλων[12]

      Οι ανθρώπινοι κορονοϊοί ανακαλύφθηκαν τη δεκαετία του 1960[13][14] χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές μεθόδους στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.[15] Οι Ε.Σ. Κένταλ, Μάλκολμ Μπάινοου και Ντέιβιντ Τάιρελ συνέλεξαν έναν ξεχωριστό κοινό ιό κρυολογήματος που ονομάστηκε B814 το 1961.[16][17][18] Ο ιός δεν μπορούσε να καλλιεργηθεί χρησιμοποιώντας τις κλασσικές τεχνικές που είχαν χρησιμοποιήσει επιτυχώς σε ρινοϊούς, αδενοϊούς και άλλους γνωστούς ιούς κοινού κρυολογήματος. Το 1965, οι Τάιρελ και Μπάινοου πέτυχαν να καλλιεργήσουν τον νέο ιό μέσω της καλλιέργειας οργάνων ανθρώπινης εμβρυϊκής τραχείας.[19] Η νέα μέθοδος καλλιέργειας εισήχθη στο εργαστήριο από τον Μπέρτιλ Χουρν.[20] Ο απομονωμένος ιός όταν εμβολιάστηκε ενδορινικά σε εθελοντές προκάλεσε κρυολόγημα και αδρανοποιήθηκε από αιθέρα που έδειξε ότι είχε φάκελο λιπιδίων.[16][21] Η Ντόροθι Χαμρ και ο Τζον Πρόκνοου στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο απομόνωσαν ένα νέο ιό από φοιτητές ιατρικής το 1962. Απομόνωσαν και μεγάλωσαν τον ιό σε καλλιέργεια ιστών νεφρών, ονομάζοντάς τον 229Ε. Ο νέος ιός προκάλεσε κρυολόγημα στους εθελοντές και, όπως το Β814, απενεργοποιήθηκε από τον αιθέρα.[22] Η ιολόγος Τζουν Αλμέιντα σε συνεργασία με τον Τάιρελ, συνέκρινε τις δομές των ιών B814 και 229E το 1967.[23][24] Χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, οι ιοί αποδείχθηκε ότι σχετίζονται μορφολογικά με το γενικό σχήμα τους και τις διακριτικές αιχμές που μοιάζουν με ακίδα
      Ο πιο πρόσφατος κοινός πρόγονος όλων των κορονοϊών εκτιμάται ότι υπήρχε από το 8000π.Χ., αν και ορισμένα μοντέλα τον εκτιμούν από 55 εκατομμύρια έτη ή περισσότερα, πράγμα που συνεπάγεται μακροχρόνια παράλληλη εξέλιξη με είδη νυχτερίδων και πτηνών.[38] Ο πιο πρόσφατος κοινός πρόγονος του γένους των αλφα-κορονοϊών εκτιμάτε το 2400 π.Χ., του γένους των βήτα-κορονοϊών το 3300 π.Χ., του γένους του γάμμα-κορονοϊού το 2800 π.Χ. και του γένους των δέλτα-κορονοϊών περίπου το 3000 π.Χ. Οι νυχτερίδες και τα πουλιά, ως θερμόαιμα σπονδυλωτά είναι ιδανικοί φορείς των γονιδίων των κορονοϊών (Οι νυχτερίδες ως φορείς των άλφα και βήτα κορονοϊών και τα πτηνά ως φορείς των γάμμα και δέλτα κορονοϊών). Ο μεγάλος αριθμός ειδών νυχτερίδων και πτηνών ως φορείς είχαν σαν αποτέλεσμα την εκτεταμένη εξέλιξη και η παγκόσμια γεωγραφική κάλυψη των ειδών την διάδοση των κορονοϊών

      Διαγραφή
    2. Επειδη λογικα εισαι παιδακι της 1ης Δημοτικου και τα λες αυτα με τοσο ανεση...
      Καλο θα ηταν να ηξερες οτι την ονομασια ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΝΚ την εδωσε θειστης και ξεκινησε σαν πλακα και απλα καθιερωθηκε!!
      Καλο θα ηταν να ηξερες οτι "το μπιγκ μπανγκ"εχει να κανει με την δημιουργια του συμπαντος και ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!
      Καλο θα ηταν να διαβαζες τι ειναι βαρυτητα-μαγνητικο πεδιο-περιφορα πλανητων-ηλιοκεντρικο συστημα, για να μην σε κοροιδευει ο καθε απατεωνας οτι η γη στεκετε χωρις να ακουμπαει πουθενα( δεν αντεχω βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο!!!)
      Καλο θα ηταν να ηξερες οτι ο ΣΤΟΚΟΣ που ειπε οτι τα ο ηλιος η Σεληνη και τα Αστερια ειναι κολλημενα δεν ειχε δει ποτε μεσα απο ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ!!!
      Καλο θα ηταν να ηξερες οτι ο ΣΤΟΚΟΣ που λεει αυτα δεν ηξερε οτι ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΙ!!!!!!!!!!!
      Καλα το οτι ο κοσμος ειναι 8.000 χρονια το αφηνω ασχολιαστο γιατι μου εφτιαξε την μερα απο τα γελια που εχω ριξει...ΚΛΑΙΩ!!!!!
      Σε παρακαλω γιατι δεν μας ειπες οτι η γη ειναι επιπεδη και οτι οι πλανητες γυρνανε γυρω απο την γη!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Μην ανεβαίνεις σε ζυγαριά, θα διαλυθεί από τους τόνους γνώσης σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή