Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ”ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ” ΣΤΟ ΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΗ BALAKLEYA! ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ Η ”ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ”...


Ο Νο 1 ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ WARGONZO: «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗ BALAKLEYA. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ!» 

3 ΒΙΝΤΕΟ


ΤΟ IZYUM ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟ, ΤΟ KUPYANSK ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ! ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΕ IZYUM ΚΑΙ KUPYANSK!

Μετά το ξέσπασμα του Igor Strelkov που μιλάει ανοιχτά για προδοσία εκ των έσω ήταν η σειρά του νο 1 μάχιμου πολεμικού ανταποκριτή της Ρωσίας με την κωδική ονομασία WarGonzo να θίξει το ίδιο ζήτημα και μάλιστα με πιο δεικτικό τρόπο. 

Καταγγέλει πράκτορες του εχθρού υψηλά ιστάμενους σε πολιτικές ή υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας ως υπεύθυνους για την ήττα στο Balakleya. Σύμφωνα με τον ίδιο είναι η ώρα της αντικατασκοπείας :

Υπάρχουν πολλές αναφορές ότι εφεδρείες εγκαθίστανται στο Izyum και το Kupyansk που ελέγχονται από εμάς. Φυσικά, δεν έχουμε την τάση να αποκαλύπτουμε κρατικά μυστικά και δεν θα μιλήσουμε εδώ για τις κινήσεις ρωσικών στρατιωτικών κομβόι και εξοπλισμού. 

Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε την κάπως παράλογη ουσία τους. Βρίσκεται στο γεγονός ότι εκείνες οι μονάδες που κυριολεκτικά αποσύρθηκαν πρόσφατα από τις θέσεις τους και μεταφέρθηκαν αλλού, τώρα επιστρέφουν πίσω – και αυτό κυριολεκτικά σε ένα διάστημα λίγων ημερών.

 Δηλαδή, ταξίδεψαν για αρκετή ώρα από τη μια άκρη του μετώπου στην άλλη, και τώρα κάνουν έναν ελιγμό ”καθρέφτη’‘. Όχι, σίγουρα γνωρίζουμε την αρχαία στρατιωτική σοφία. «Ο πόλεμος είναι σκατά. Το κύριο πράγμα είναι οι ελιγμοί. Αλλά στην περίπτωση του Balakleya, το πιο ασυγχώρητο είναι η μοίρα των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν. 

Και άμαχοι και στρατιωτικοί, απλοί Ρώσοι στρατιώτες, παρεμπιπτόντως, επίσης. Και αν βασιστούμε, συγχωρέστε μου την έκφραση σε αυτά τα «σκουπίδια», τότε κανένας ελιγμός δεν θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε τον πόλεμο. Αυτή είναι η προσωπική μας άποψη.



Ταυτόχρονα, σημειώνουμε ότι εμείς στο έργο WarGonzo, λαμβάνοντας υπόψη και συνειδητοποιώντας πλήρως το δράμα αυτού που συμβαίνει, δεν υποστηρίζουμε αυτό το πατριωτικό τμήμα τηλεγραφημάτων που χαιρετά άπληστα τις αποτυχίες της πρώτης γραμμής του ρωσικού στρατού, βαυκαλιζόμενο στη δική του αναλυτική διορατικότητα.

 Λένε, «Μα το είχαμε πει!» – “Τώρα φάτε το!” – «Θαυμάστε πώς ταπεινωθήκαμε!». Δεν βλέπουμε την αγάπη για την Πατρίδα πίσω από αυτή τη γοητεία. 

Λοιπόν, πρέπει να κάνετε ερωτήσεις χωρίς να επιδιώκετε να πάρετε πόντους. Είναι γεγονός. Πρέπει να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι. Τέλος, η αντικατασκοπεία θα πρέπει να μπει στη σκηνή. Στην κλασική επαγγελματική της έκφραση. 

Πιάστε και ψάξτε όχι μόνο όσους εξαγόρασαν με δεκάδες λίτρα σόγια τους ντόπιους με αντάλλαγμα λουκάνικο και πατάτες ή παρέδωσαν το βίντεο από το τηλέφωνο στους στρατιωτικούς επιτρόπους, αλλά για πραγματικούς εχθρικούς πράκτορες στις τάξεις διαφόρων πολιτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών Σωμάτων Ασφαλείας. 

Γιατί υπάρχει έντονη η εντύπωση ότι κάποια πράγματα απλά δεν θα μπορούσαν να έχουν συμβεί χωρίς την παρουσία πραγματικών πρακτόρων, όχι στα πιο χαμηλά γραφεία της αγαπημένης μας Πατρίδας. (WarGonzo)




Τι είδους βοήθεια μεταφέρει η Ρωσία για την άμυνα του Κουπιάνσκ κι του Ιζιούμ στην περιοχή του Χάρκοβο

Τα μεγαλύτερα σειριακά ελικόπτερα Mi-26 στον κόσμο, το ένα μετά το άλλο, προσγειώνονται σε ένα χωράφι κοντά στο Kupyansk, την σιωπηλή πρωτεύουσα του απελευθερωμένου τμήματος της περιοχής Kharkov. 

Από την πίσω ράμπα, κάτω από το βρυχηθμό των ελίκων που σηκώνουν σκόνη στην πλατφόρμα, μαχητές ξεπηδούν με πλήρη εξοπλισμό μάχης και ξεχύνονται στην ηπειρωτική χώρα. 

Κάθε τέτοιο ελικόπτερο μπορεί να χωρέσει έως και 82 αλεξιπτωτιστές. Η Ρωσία ρίχνει εφεδρείες για να αποκρούσει την ουκρανική επίθεση που έχει εξαπολύσει το Κίεβο στην περιοχή του Χάρκοβο τις τελευταίες ημέρες.




Ερχεται βοήθεια. Κοντά στο Kupyansk και το Izyum, εκτείνονται κομβόι της ομάδας Brave – στρατεύματα της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας με ένα τακτικό σημάδι “O” στις πλευρές του στρατιωτικού εξοπλισμού.

Στα κομβόι- φορτηγά με πεζικό και ειδικές δυνάμεις, οβίδες, τεθωρακισμένα, οχήματα επιμελητείας …“Pantsir”κι “S-300” μεταφέρονται κοντά σε Kupyansk και Izyum

Τις τελευταίες 24 ώρες, ουκρανικά στρατεύματα, υποστηριζόμενα από πυροβολικό υψηλής ακρίβειας τύπου ΝΑΤΟ, κατάφεραν να προχωρήσουν κοντά στο Kupyansk, αλλά και σε έναν στρατηγικά σημαντικό κόμβο μεταφορών.

 Μέσω αυτού γίνεται η προμήθεια των μονάδων στο Izyum. Από αυτό υπάρχει ένας άμεσος δρόμος προς το LPR – προς Svatovo, Severodonetsk, Lugansk …




Η ιδέα της διοίκησης του Κιέβου γίνεται όλο και πιο προφανής. Το κύριο καθήκον είναι να περικυκλώσουν ρώσικο στρατό στο Izyum. Τα ουκρανικά στρατεύματα μπόρεσαν ήδη να διεισδύσουν βαθιά στο έδαφός που είναι υπό ρώσικο έλεγχο έως και 30 χιλιόμετρα και να διαταράξουν την επιμελητεία. 

Στα κοινωνικά δίκτυα, υπήρχαν ακόμη και πληροφορίες ότι το Izyum ήταν περικυκλωμένο. Αλλά δεν είναι. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να τροφοδοτήσει τη φρουρά του, λιγότερο βολικοί και πιο επικίνδυνοι, αλλά υπάρχουν.

Και τώρα υπάρχουν αποθέματα.

Ο εχθρός προσπαθεί επίσης να προχωρήσει νότια του Izyum, αλλά οι ρωσικές μονάδες που στέκονται σφιχτά εκεί αποκρούουν ισχυρές επιθέσεις.

Τα ουκρανικά στρατεύματα δεν κατάφεραν επίσης να φτάσουν στον αυτοκινητόδρομο Chuguev-Izyum ανατολικά της Balakleya.

Και με την ίδια την Balakleya, δεν είναι όλα απολύτως ξεκάθαρα. Ο Volodymyr Zelensky ανακοίνωσε την «απελευθέρωσή» της την προηγούμενη μέρα. Ωστόσο, δεν υπάρχει λέξη για αυτό στις εκθέσεις του Ουκρανικού Γενικού Επιτελείου. Η εφημερίδα kp αναφέρει ότι το πιθανότερο είναι οι Ουκρανοί να κατέχουν μόνο ένα τμήμα της Balakelya.

Θεωρείται ότι, παρά την ταχεία προέλαση, το μαχητικό φιτίλι των ουκρανικών στρατευμάτων έχει κάπως ξεθωριάσει. Αυτό διευκολύνεται από την 24ωρη εργασία των ρωσικών δυνάμεων αεροπορίας, πυροβολικού και πυραύλων. Και αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθεί. 

Το κύριο πράγμα είναι να αντέξει έως ότου οι κύριες δυνάμεις της «πυροσβεστικής» πλησιάσουν τα πιο «καυτά» τμήματα του μετώπου – τα ίδια τα αποθέματα που η Ρωσία μεταφέρει τώρα στην περιοχή του Χάρκοβο.

Οι Ουκρανοί απέτυχαν να μπουν στο Kupyansk.




 

4 σχόλια:

  1. Ο Πουτιν κανει και θα κανει αυτο που θα του πουν τα αφεντικα του που ειναι τα αντιθετα απο εκεινα του Μπαιντεν. 2 πολοι θα υπαρξουν για την συνδιαχειριση της πλανητικης εξουσιας (το θηριο και ο κλωνος του;) και οι ανθρωποι στη μεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ; ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ή ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ;

      Διαγραφή
  2. AYTH EINAI NEOTAΞIKH ΠΡOΠAΓANΔA ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΑΡΕΤΣ ΙΩΝΑΣ: https://oimos-athina.blogspot.com/2022/04/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουδεμια ορεξη εχω να αναπαραξω την προπαγανδα της ΝΤΠ, τα γεγονοτα ωστοσο στον ματαιο τουτο κοσμο μιλανε απο μονα τους. Με τον υπερβατικο κοσμο δυστυχως δεν εχω επαφη για να ξερω, ξερω ομως πως η Γραφη λεει για το θηριο και τον κλωνο του που θα κυβερνησουν μαζι.

      Διαγραφή