Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΙΚΡΟ ΜΠΕΣΛΑΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ!

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΙΖΕΦΣΚ. 13 ΝΕΚΡΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 9 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 2 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ 23 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!

ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ


ΕΙΧΕ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ

Μικρό Μπέσλαν στη Ρωσία! Εισβολή τρομοκράτη ναεοναζιστή σε σχολείο. 13 νεκροί εκ των οποίων 9 παιδιά και 2 εκπαιδευτικοί και 23 τραυματίες! Είχε σβάστικα στο μπλουζάκι του και είχε γράψει ΜΙΣΟΣ στους γεμιστήρες. Σημειωτέον ότι η Ρωσία καθορίζει την ειδική της επιχείρηση στην Ουκρανία ως αποναζιστικοποίηση!!!

13 νεκροί μεταξύ των οποίων 9 παιδιά, 23 τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων 20 παιδιά αναφέρει ο επικεφαλής της Udmurtia

Ένας μασκοφόρος τρομοκράτης με πυροβόλο όπλο εισέβαλε στο σχολείο 88 στην πόλη Izhevsk πρωτεύουσα της Δημοκρατίας Udmurtia στη Ρωσία , πυροβόλησε και σκότωσε τον φύλακα και άρχισε να πυροβολεί μέσα στους χώρους του σχολείου.

Οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, όταν ένας άνδρας με μαύρα ρούχα με ναζιστικά σύμβολα εισέβαλε στο Σχολείο Νο. 88 στην Pushkinskaya Δρόμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκότωσε 13 άτομα (μεταξύ των οποίων 7 παιδιά). Άλλα 20 άτομα υπέστησαν διάφορα τραύματα (αρκετοί σε σοβαρή κατάσταση) ενώ άλλοι τραυματίστηκαν καθώς πήδηξαν από τα παράθυρα. 
Ο δολοφόνος, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, αυτοπυροβολήθηκε. Μεταξύ των νεκρών συγκαταλέγονται τουλάχιστον 2 φύλακες και 2 δάσκαλοι.

Ο επιτιθέμενος στο σχολείο στο Izhevsk ήταν εγγεγραμμένος σε ψυχονευρολογικό ιατρείο αναφέρει τώρα ο επικεφαλής της Udmurtia


Ο αριθμός των νεκρών από τους πυροβολισμούς στο σχολείο του Ιζέφσκ ανήλθε σε 13, μεταξύ των οποίων επτά παιδιά, ανακοίνωσε η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

 Ο δολοφόνος αυτοπυροβολήθηκε σε μια από τις τάξεις. Ο δράστης είχε μια σβάστικα στα ρούχα του. Πρόκειται για τον Artem Kazantsev, γεννημένος το 1988, με καταγωγή από την πόλη Izhevsk, απόφοιτος αυτής της σχολής.

 Ο εισβολέας στο σχολείο ήταν οπλισμένος με δύο πιστόλια και γεμιστήρες. Ένα πιστόλι Makarov και περίπου δύο δωδεκάδες γεμιστήρες με φυσίγγια με την ένδειξη «μίσος» βρέθηκαν στην κατοχή του τρομοκράτη.

 Στην Udmurtia, κηρύχθηκε τριήμερο πένθος για όσους πέθαναν στο σχολείο Νο. 88

Ο τρομοκράτης έφερε μαύρα ρούχα και στο μαύρο μπλουζάκι του είχε στάμπα μια κόκκινη σβάστικα.
·

..





Η Ανακριτική Επιτροπή διενεργεί έρευνα στον τόπο διαμονής του, μελετώντας την ταυτότητα του δράστη, τις απόψεις και το περιβάλλον του. Η προσήλωσή του στις νεοφασιστικές απόψεις και τη ναζιστική ιδεολογία είναι υπό διερεύνηση.

.Ο Πούτιν θρηνεί βαθύτατα το θάνατο ανθρώπων λόγω της απάνθρωπης τρομοκρατικής επίθεσης στο σχολείο του Ιζέφσκ, είπε ο Πεσκόφ.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου