Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 
 "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ;
 ΒΙΝΤΕΟ



Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από την υπηρεσία πολιτικού χώρου και αεροναυπηγικής των Ηνωμένων Πολιτειών ("NASA") το 2016, μια μελέτη διαπίστωσε ότι η γονιμοποίηση διοξειδίου του άνθρακα προκάλεσε αύξηση της ανάπτυξης των φυτών. 

«Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η γονιμοποίηση με διοξείδιο του άνθρακα εξηγεί το 70% του φαινομένου του πρασίνου», δήλωσε ένας από τους συγγραφείς της μελέτης.

Μια διεθνής ομάδα 32 συγγραφέων από 24 ιδρύματα σε οκτώ χώρες ηγήθηκε της προσπάθειας, η οποία περιελάμβανε τη χρήση δορυφορικών δεδομένων από τη NASA και τα όργανα της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας για να βοηθήσει στον προσδιορισμό του δείκτη περιοχής φύλλων, ή της ποσότητας κάλυψης φύλλων, πάνω από τις περιοχές βλάστησης του πλανήτη. 

Το πρασίνισμα αντιπροσωπεύει μια αύξηση των φύλλων στα φυτά και τα δέντρα ισοδύναμη σε έκταση με διπλάσια από αυτή των ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα πράσινα φύλλα χρησιμοποιούν ενέργεια από το φως του ήλιου μέσω της φωτοσύνθεσης για να συνδυάσουν χημικά το διοξείδιο του άνθρακα που αντλείται από τον αέρα με νερό και θρεπτικά συστατικά που αντλούνται από το έδαφος για να παράγουν σάκχαρα, τα οποία είναι η κύρια πηγή τροφής, ινών και καυσίμων για ζωή στη Γη. 

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι αυξημένες συγκεντρώσεις διοξειδίου του άνθρακα αυξάνουν τη φωτοσύνθεση, δίνοντας ώθηση στην ανάπτυξη των φυτών.

Λίπανση διοξειδίου του άνθρακα που πρασινίζει τη Γη, ευρήματα μελέτης, NASA, 26 Απριλίου 2016

Παρόλα αυτά, η παραφροσύνη των κινδυνολόγων για το κλίμα συνεχίζεται.




Ισότητα στο κλίμα

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από το Climate Uncensored με τίτλο «Τα αναπόφευκτα μαθηματικά της ισότητας: Γιατί η δικαιοσύνη είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής», οι δύο συγγραφείς - και οι δύο πρώην του Κέντρου Έρευνας για την Κλιματική Αλλαγή Tyndall - προσπαθούν να υποστηρίξουν γιατί η δικαιοσύνη είναι το κλειδί για να παραμείνει εντός του παγκόσμιου προϋπολογισμού άνθρακα 1,5 έως 2 ° C. 

Ένας από τους συγγραφείς είναι ο Κέβιν Άντερσον, τον οποίο ορισμένοι αναφέρουν ως «Mr. Stinky». Ολοκληρώνοντας το άρθρο τους, οι συγγραφείς έγραψαν:

Γιατί η δικαιοσύνη είναι το κλειδί για να παραμείνουμε εντός του παγκόσμιου προϋπολογισμού άνθρακα 1,5 έως 2°C;

Πρώτον: Για τα φτωχότερα έθνη να αυξήσουν το επίπεδο ευημερίας τους πιο κοντά στον παγκόσμιο μέσο όρο, η δικαιοσύνη απαιτεί άμεσες και βαθιές περικοπές στις εκπομπές από τα πλουσιότερα έθνη.

Δεύτερον: Αν δεν θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας ένα δυνητικά αδύνατο βάρος για την απομάκρυνση του άνθρακα από την ατμόσφαιρα, η δικαιοσύνη απαιτεί άμεσες και βαθιές περικοπές από τους ανθρώπους που εκπέμπουν τώρα.

Και τρίτον: για να στοχεύσουμε τον τεράστιο όγκο άνθρακα που εκπέμπεται σήμερα, η δικαιοσύνη (και η αποτελεσματικότητα) απαιτεί οι πλουσιότεροι πολίτες με τις υψηλότερες εκπομπές να κάνουν τις μεγαλύτερες περικοπές.

Τα αναπόφευκτα μαθηματικά της ισότητας: Γιατί η δικαιοσύνη είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, Κλίμα χωρίς λογοκρισία, 12 Σεπτεμβρίου 2022

Ολόκληρο το άρθρο βασίζεται στην πεποίθηση της μείωσης των εκπομπών για να «συγκρατηθεί η υπερθέρμανση του πλανήτη» σύμφωνα με τη Συμφωνία του Παρισιού. 

«Για μια "καλή πιθανότητα" να συγκρατήσουμε την αύξηση της θερμοκρασίας κάτω από τους 2°C, περιοριζόμαστε τώρα στην εκπομπή λίγο κάτω από 700 δισεκατομμύρια τόνους διοξειδίου του άνθρακα (εκπομπές αξίας περίπου δεκαεπτά ετών με τον τρέχοντα παγκόσμιο ρυθμό)», δήλωσαν οι συγγραφείς.

Ενώ η Συμφωνία του Παρισιού τονίζει τη σημασία της ισότητας στην κατανομή του παγκόσμιου προϋπολογισμού άνθρακα μεταξύ μεμονωμένων χωρών, δεν μας λέει ακριβώς πώς να τον διαιρέσουμε.

Λαμβάνουμε τον προϋπολογισμό από την επιστήμη, συγκεκριμένα από την κατανόησή μας για το πώς το κλίμα και οι μέσες θερμοκρασίες ανταποκρίνονται με την πάροδο του χρόνου στις εισροές διοξειδίου του άνθρακα και άλλων αερίων του θερμοκηπίου.

Τα αναπόφευκτα μαθηματικά της ισότητας: Γιατί η δικαιοσύνη είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, Κλίμα χωρίς λογοκρισία, 12 Σεπτεμβρίου 2022

Οι συγγραφείς φαίνεται να είναι απόλυτα πεπεισμένοι, θρησκευτικά, ότι οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από τη συμφωνία που έγινε στο Παρίσι δεν μπορούν παρά να είναι ευγενείς και καλές. 

Δεν αμφισβητούν καν εάν η μείωση των εκπομπών άνθρακα μπορεί να είναι κακή για τον πλανήτη. 

Ωστόσο, το άρθρο δίνει κάποια εικόνα για το πόσο διαζευγμένοι από την πραγματικότητα είναι οι κινδυνολόγοι για το κλίμα και ότι όλη η ζωή στη Γη είναι, όπως πιστεύουν, στα χέρια κάποιας μαθηματικής μαγείας αναμεμειγμένης με μια δόση ισότητας.

Κατανόηση της "ισότητας"

Η λέξη "ισότητα" είναι μια σημαντική έννοια που πρέπει να κατανοήσουμε, καθώς είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των Great Resetters και επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά ως ένα από τα κύρια μάντρα τους. 

Συμπερασματικά, οι υποστηρικτές της Μεγάλης Επαναφοράς θέλουν να αντικαταστήσουν την ισότητα με την "ισότητα". Αν και τα ίδια κεφάλαια πωλούνται στο κοινό ως δικαιοσύνη και «δικαιοσύνη» δεν είναι το ίδιο. Η ισότητα και η "ισότητα" είναι δύο πολύ διαφορετικές έννοιες που έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους.

Ισότητα σημαίνει να παρέχεις το ίδιο σε όλους ή την κατάσταση του να είσαι ίσος.

Ισότητα σημαίνει αναγνώριση ότι δεν ξεκινάμε όλοι από το ίδιο σημείο και ότι οι άνθρωποι ή τα συστήματα πρέπει να αναγνωρίζουν και να κάνουν προσαρμογές στις ανισορροπίες. 

Το κλειδί για την κατανόηση της καταστροφικής, άδικης, άδικης και παράνομης φύσης της "ισότητας" είναι να κατανοήσουμε ποιος αποφασίζει τους κανόνες για την «ισότητα».

 Αυτό εγείρει ερωτήματα όπως: ποιος είναι ο «τόπος εκκίνησης» για τη μέτρηση των «ανισορροπιών», ποιες «ανισορροπίες» παρακολουθούνται και ποιος αποφασίζει ποιος πρέπει να κάνει «προσαρμογές» και τη φύση των «προσαρμογών» που πρέπει να γίνουν;

Ενώ μπορεί να υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι πρέπει να είναι αυτοί που κάνουν τους κανόνες «ισότητας», η συντριπτική πλειοψηφία τους θα μείνει απογοητευμένη εξαιτίας αυτού του ενός πράγματος, τουλάχιστον, μπορούμε να είμαστε σίγουροι - αυτοί οι κανόνες δεν θα γίνουν από εμάς ή προς όφελός μας και δεν θα ισχύουν για όλους εξίσου.

Για να κατανοήσουμε τα ευρύτερα όρια της "ισότητας" στο πλαίσιο της ατζέντας για το κλίμα, θα χρησιμοποιήσουμε παραδείγματα της αχαλίνωτης «ισότητας» που διατυμπανίζεται από κρίσιμες θεωρίες κοινωνικής δικαιοσύνης. Αυτή η κατανόηση μπορεί στη συνέχεια να διευρυνθεί στην παγκόσμια ιδεολογία «ισότητας» που προωθούν οι κινδυνολόγοι για το κλίμα, όπως ο κ. Stinky Anderson.

Η διαφορετικότητα, η συμμετοχικότητα και η ισότητα ("DIE") είναι ένα μάντρα που επιβάλλεται όλο και περισσότερο στον κόσμο στο όνομα της "κοινωνικής δικαιοσύνης". «Από αυτούς τους τρεις, η ισότητα είναι η πιο κατάφωρη, φαρισαϊκή, ιστορικά αδαής και επικίνδυνη», έγραψε ο Τζόρνταν Πίτερσον. Εξήγησε:

Ισότητα σημαίνει «ισότητα», κατά κάποιο τρόπο, και είναι ένας όρος που έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει τη φυσική ανθρώπινη τάση προς τη δικαιοσύνη, αλλά δεν σημαίνει την κλασική ισότητα της Δύσης, η οποία είναι (1) ισότητα ενώπιον του νόμου και (2) ισότητα ευκαιριών.

Ας αγνοήσουμε όλες [τις αδυναμίες της] και ας υποθέσουμε για μια στιγμή ότι πρέπει να στοχεύσουμε στην ισότητα και στη συνέχεια να σκεφτούμε πραγματικά ποιες πολιτικές θα πρέπει αναπόφευκτα να εφαρμοστούν για να καθοριστεί ένας τέτοιος στόχος ... θα έπρεπε [ ] να θέσουμε στόχους ... [και] περίοδο εφαρμογής [...] 

Η μη επίτευξη των κατάλληλων στόχων θα αντιμετωπιστεί προφανώς και αναγκαστικά με πρόστιμα ... [και] έλεγχος [για την εφαρμογή βελτιώσεων] [...] Αυτό δεν πρόκειται να είναι αρκετά καλό, ωστόσο ... [Επειδή] [τότε] γίνεται σαφές ότι [ ] οι πρακτικές [ ] πρέπει να αναδιαρθρωθούν ριζικά.

Είμαστε πραγματικά έτοιμοι για αυτές τις παρεμβάσεις μεγάλης κλίμακας; Πιστεύουμε πραγματικά ότι είναι απαραίτητα και, ακόμη πιο αφελώς, ότι θα έλυναν περισσότερα προβλήματα από όσα θα προκαλούσαν;

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για το δόγμα της "ισότητας".



Ισότητα: Όταν η Αριστερά πάει πολύ μακριά, Τζόρνταν Πίτερσον

Τζόρνταν Πίτερσον, D-I-E must DIE, 19 Ιανουαρίου 2022 (18 λεπτά)
Στο παραπάνω βίντεο, ο Τζόρνταν Πίτερσον διαβάζει αυτό το άρθρο: «Γιατί δεν είμαι πλέον μόνιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο».

Για να δώσετε ένα άλλο πρακτικό παράδειγμα για το πώς η ισότητα θα χρησιμοποιηθεί για την τροποποίηση και τον έλεγχο της συμπεριφοράς, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο του Project Veritas στο οποίο ένας εκπαιδευτικός της Νέας Υόρκης δήλωσε:

«Έχουμε πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις, και τελικά η ερώτησή μας Διαφορετικότητα-Ισότητα-Ένταξη, η ερώτησή μας για το DEI είναι - είναι πολύ ενδεικτικό αν κάποιος έχει κάνει πολλή δουλειά μέσα του, μέσα στο επάγγελμα... εάν οι άνθρωποι δεν απαντήσουν σωστά σε αυτήν την ερώτηση, είναι απλώς μια αυτόματη μη πρόσληψη.

«Αν [οι υποψήφιοι] πουν ότι η διαφορετικότητα έχει να κάνει με - αν πουν κάτι που προσφέρεται για αχρωματοψία, το οποίο θα μπορούσε να συμβεί, όπως, "Ω, είναι σαν, ξέρετε, ότι όλοι είναι ίσοι". Αυτά τα πράγματα που είναι καλοπροαίρετες δηλώσεις, αλλά τους λείπει το βάθος της κατανόησης του τρόπου με τον οποίο οι διασταυρώσεις της ταυτότητάς μας ζουν στον κόσμο. Έτσι, αυτό το άτομο δεν θα προσλαμβανόταν».


Project Veritas: Το μυστικό πρόγραμμα σπουδών, 6 Σεπτεμβρίου 2022 (5 λεπτά)
Η "ισότητα" δεν είναι ισότητα. Ούτε είναι δίκαιο, δίκαιο ή και νόμιμο. Αντίθετα, είναι ένας ιός έτοιμος να πάρει τον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής μας - προσπαθώντας να τιμωρήσει εκείνους που δεν συμμορφώνονται με την ιδεολογία ή τις εντολές ενός κυβερνήτη.

Επιπλέον, θα πρέπει όλοι να αισθανόμαστε άβολα που η «ισότητα» φαίνεται να προετοιμάζει τις κοινωνίες να διολισθήσουν αβίαστα σε ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης.

Οι εγκληματίες της παγκοσμιοποίησης δεν χρησιμοποιούν μόνο τις κυβερνήσεις και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης για να επιτύχουν αυτούς τους στόχους. Διαλύουν επίσης τις κοινωνίες χρησιμοποιώντας τους συναδέλφους μας, τους φίλους μας, τους γείτονές μας και τα μέλη των οικογενειών μας για να την εγκαινιάσουν. 

Στόχος είναι όχι μόνο η διαμόρφωση μιας ή δύο κοινωνιών αλλά και η διαμόρφωση όλων των κοινωνιών. Όπως έδειξε το άρθρο του Climate Uncensored, προσπαθούν να κάνουν το δόγμα της ισότητας παγκόσμιο χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, την ιδεολογία τους «καθαρό μηδέν», «κλιματική κρίση».

Στο δόγμα της "ισότητας", θα υπάρξουν εκείνοι που θα ωφεληθούν, αλλά όχι επειδή είναι άξιοι ή έχουν ανάγκη. Θα υπάρξουν εκείνοι που θα τιμωρηθούν αλλά όχι επειδή έχουν διαπράξει κάποιο έγκλημα. Τα οφέλη και οι τιμωρίες θα καθορίζονται από τους κυβερνώντες της δικαιοσύνης. 

Η ισότητα – η επιδίωξη ίσης αμεροληψίας και δικαιοσύνης για όλους – θα αντικατασταθεί από έναν μηχανισμό, την "ισότητα", για τον έλεγχο των κοινωνιών σύμφωνα με τις ιδιοτροπίες και τις επιθυμίες των νομοθετών. 

Κανένας άνδρας ή γυναίκα δεν είναι άξιος να έχει τόση δύναμη πάνω στη ζωή κανενός, πόσο μάλλον σε ένα πλήθος ζωών ανθρώπων. Δεν υπάρχει ισότητα στην "ισότητα". Πείτε όχι στην "ισότητα"!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου