Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΤΟΜΑ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


Γράφει ο Gary D. Barnett 
Μετάφραση: Απολλόδωρος 

Kαθώς η "Μεγάλη Επανεκκίνηση" συνεχίζει να κυλάει προς τα εμπρός, τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης, είναι πολύ απασχολημένα με το να αναλύουν κάθε μέρος των υποπλοκών, να αναλύουν τα πάντα και κάθε πτυχή αυτής της σχεδιασμένης τρομοκρατίας και να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν κάθε στοιχείο, προκειμένου κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον, ελπίζοντας ότι θα πείσουν τα αφεντικά τους να τους παραχωρήσουν κάποια μικρή ανακούφιση. 




Αυτή η τεχνική ή μέθοδος της σταδιακής πειθούς, είναι εντελώς άχρηστη, δεδομένου ότι είναι ακριβώς η ίδια στρατηγική που χρησιμοποιήθηκε για να υπονομευθεί ο πληθυσμός μέσω μακροχρόνιων εκστρατειών κατήχησης και προπαγάνδας εξ αρχής, και είναι καλά κατανοητή από την κυρίαρχη ιεραρχία.

 Στην ουσία, πρόκειται για μια προσπάθεια να κυνηγήσουμε τους κρατικούς αυτουργούς της τρομοκρατίας χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική που τελειοποίησαν και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν εναντίον των μαζών. 

Καμμία λύση στο πραγματικό πρόβλημα δεν μπορεί ποτέ να επιτευχθεί με μια τέτοια παράλογη, αναμενόμενη και συναινετική προσέγγιση.

Η μεγάλη εικόνα είναι ότι οι κυρίαρχες "ελίτ" που αποτελούν την άρχουσα τάξη και ελέγχουν τις κυβερνήσεις, προσπαθούν να καταλάβουν αυτή τη χώρα και τον κόσμο, προκειμένου να διαμορφώσουν μια παγκόσμια δομή διακυβέρνησης από τους λίγους, βασισμένη σε τεχνοκρατικά μοντέλα διακυβέρνησης.

 Αυτό έχει αναφερθεί ως η "Μεγάλη Επανεκκίνηση", αλλά θα μπορούσε να ονομαστεί ως οποιοσδήποτε αριθμός πραγμάτων- η νέα παγκόσμια τάξη έρχεται αμέσως στο μυαλό. 

Αυτή είναι η κεντρική εστίαση και η κύρια ατζέντα, και όλες οι άλλες πτυχές αυτού του θέματος που συζητούνται, διαφωνούν, πολεμούνται, ξεχωρίζουν και εξετάζονται αδιάκοπα, είναι οι υποπλοκές και τα συμπτώματα ενός πολύ μεγαλύτερου προβλήματος. 

Με την ανάλυση των πάντων στα μέρη τους, η εστίαση της προσοχής διασκορπίζεται, και κάθε διαμερισματοποίηση συμβάλλει στην απόκρυψη της πραγματικής ατζέντας. 

Δεν είναι ότι αυτά τα πράγματα είναι ασήμαντα- το αντίθετο μάλιστα, αλλά ο διαχωρισμός τους και η συγκέντρωση τόσης ενέργειας στο καθένα από αυτά, απλώς βοηθάει στην κάλυψη του μεγαλύτερου προβλήματος.

Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, και σίγουρα αποτελεί μέρος της κύριας πλεκτάνης. Το να κάνει τα υποκείμενα να μιλούν και να επικεντρώνονται ταυτόχρονα σε μια μυριάδα σκόπιμων καταχρήσεων, θολώνει την ικανότητα του νου να βλέπει καθαρά τα πράγματα. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η μεγάλη εικόνα να παραμένει στη σκιά, ενώ όλες οι υποπλοκές χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στην προώθηση του τελικού στόχου του απόλυτου ελέγχου.

Αυτή η κύρια κίνηση προς τον απόλυτο έλεγχο ξεκίνησε σοβαρά με την απάτη "covid" στις αρχές του 2020. Το θέμα των "ιών" πήρε την πρωτοκαθεδρία, καθώς αυτή ήταν η πλοκή για να προωθηθεί η εκστρατεία ακραίου φόβου, ένα απαραίτητο πρώτο βήμα για τη συγκέντρωση του δημόσιου νου σε έναν "ψεύτικο" ιό που προβαλλόταν αβάσιμα ότι θα μπορούσε να μας σκοτώσει όλους. 

Μόλις αυτό ήταν σε ισχύ, η αντίδραση, οποιαδήποτε αντίδραση, ήταν σχεδόν πλήρως αποδεκτή, και σε αυτή την περίπτωση, ήταν ακραία. 

Κάθε επιχείρημα και κάθε αντίδραση προκαλούσε την άνθιση πολλαπλών υποπλοκών, και όλο και περισσότεροι σχολιαστές ("ειδικοί") που επικεντρώνονταν στην πλοκή της ημέρας ξεπηδούσαν μπροστά. 

Η ελεγχόμενη αντιπολίτευση είχε βρει στέγη και άρχισε να παίρνει μορφή. Για να είμαι ειλικρινής, μπήκα κι εγώ για λίγο σε αυτή την απάτη σε κάποιο βαθμό, αν και ποτέ δεν έχασα από τα μάτια μου τη μεγάλη εικόνα.

Σκεφτείτε όλα όσα συζητούνται και έχουν συζητηθεί, υποστηριχθεί και παρουσιαστεί ως οι πιο θανατηφόρες "απειλές", πολλές ή οι περισσότερες από τις οποίες είναι ψεύτικες, και πόση προσπάθεια χρειάζεται ο απλός άνθρωπος για να ξεδιαλύνει αυτό το πλήθος των λεγόμενων καταστροφών. 

Αυτό που ξεκίνησε με το ψέμα του " covid ", επεκτάθηκε σε μια σπηλαιώδη σειρά από άλλα δεινά που σκοπό έχουν να μπερδέψουν ή να κατακλύσουν τις μάζες. 

Η αντίδραση περιελάμβανε λουκέτα, μάσκες, αποστασιοποίηση, καραντίνα, μαζικούς περιορισμούς στα ταξίδια, υποχρεωτικό κλείσιμο επιχειρήσεων και τρομολαγνεία σε ακραία επίπεδα. 

Αυτό οδήγησε σε διαπόμπευση, δυσπιστία και διχασμό- βάζοντας τους πάντες σε επιφυλακή απέναντι στην οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονές τους. 

Αυτό επέφερε σκόπιμο τρόμο στους δρόμους, και τα σχέδια της κυβέρνησης ήταν να επιτρέψει στο χάος να ανθίσει, φέρνοντας ακόμα περισσότερη εγκληματική συμπεριφορά που αγνοήθηκε από τις λεγόμενες "αρχές".

Η ιδέα αυτής και άλλων "παραλλαγών ιών" αναπτύχθηκε με γεωμετρική πρόοδο, παρόλο που δεν είχε απομονωθεί ή αποδειχθεί η ύπαρξη κανενός "ιού". 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε αυτό το ψέμα και διαιωνίστηκε εξαντλητικά σε τέτοιο βαθμό ώστε να υπονομεύεται κάθε αλήθεια. 

Τώρα ήρθε η ώρα για την ψεύτικη θεραπεία, μια ένεση βιολογικού όπλου που ονομαζόταν "εμβόλιο covid", το οποίο ήταν ένα ακόμη ψέμα σχεδιασμένο να βλάψει, να αρρωστήσει, να καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα και να δολοφονήσει πολλούς, ξεκινώντας από τους ηλικιωμένους.

 Η μάχη μπρος-πίσω για αυτή τη θανατηφόρα ένεση βοήθησε να περιθωριοποιηθεί η συζήτηση για την κατάληψη της ανθρωπότητας και την τεχνοκρατική επανεκκίνηση.

Φυσικά, συζητήθηκαν εκτενώς πολλές θεραπείες και ισχυριζόμενες "θεραπείες", οι οποίες απλώς διαχώρισαν ακόμη περισσότερο τον πληθυσμό, φέρνοντας τη μία πλευρά αντιμέτωπη με την άλλη.

 Η κύρια συζήτηση, ανεξαρτήτως των συμμετεχόντων, είτε ήταν mainstream, είτε δεξιοί, είτε αριστεροί, είτε εναλλακτικοί, αποδεχόταν στην ουσία την κρατική αφήγηση ότι οι δολοφονικοί "ιοί" ήταν ένα γεγονός που έπρεπε να αντιμετωπιστεί, αλλά καμία απομόνωση ή ύπαρξη μιας τέτοιας "ασθένειας" δεν είχε ποτέ ελεγχθεί επιστημονικά ή αποδειχθεί.

 Πώς θα μπορούσε να υπάρξει οποιαδήποτε θεραπεία για μια αδιάγνωστη, άγνωστη και ανύπαρκτη "ασθένεια", που δημιουργήθηκε από το πουθενά από το κακό κράτος; 

Αυτό το ψεύτικο επιχείρημα συνεχίζεται μέχρι σήμερα, καθώς "ειδικοί" από κάθε κατεύθυνση συνεχίζουν να το συζητούν με την αποδοχή ότι είναι πραγματικό, ενώ δεν είναι. 

Πώς θα μπορούσε αυτός ο πληθυσμός που έχει κατακλυστεί με ψευδείς πληροφορίες και ξεκάθαρα ψέματα, ένας πληθυσμός που έχει χειραγωγηθεί, αποβλακωθεί και κατηχηθεί εδώ και δεκαετίες, να είναι σε θέση να αντιληφθεί την πραγματικότητα ότι όλα αυτά ήταν μια συνωμοσία για την καταστροφή του;

Μόλις ο λαός υπέκυψε σε αυτόν τον δομημένο φόβο, επικράτησε σύγχυση και δυσπιστία, και αυτό αποτέλεσε εύκολη λεία για τους κρατικούς ελεγκτές. 

Καθώς όλο και περισσότεροι άρχισαν να αμφισβητούν αυτή την εξαπάτηση, η αφήγηση άλλαξε, και για άλλη μια φορά, έγινε εύκολα αποδεκτή και υποστηρίχθηκε, προκαλώντας όλο και περισσότερους γύρους διχασμού και αποπροσανατολισμού, οδηγώντας σε μια πιο χαοτική κατάσταση.

Νέες απειλές έπρεπε να πάρουν τη θέση των παλαιών, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση και ανησυχητική ανησυχία. Τώρα όλοι ήταν προετοιμασμένοι να υποστηρίξουν την Ουκρανία σε έναν ψεύτικο πόλεμο που στήθηκε για να δαιμονοποιηθεί η Ρωσία. 

Αυτός ο λεγόμενος πόλεμος είχε σκοπό να οδηγήσει στο μίσος και στο φάσμα του παγκόσμιου πολέμου και του πυρηνικού αφανισμού. Είχε επίσης σκοπό να διαχωρίσει την Κίνα, το Ιράν και τη Ρωσία από τον υπόλοιπο κόσμο. 

Αυτό οδήγησε, όπως ακριβώς αναμενόταν και σχεδιάστηκε από το κράτος, σε σκόπιμες ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας, διακοπή των γραμμών εφοδιασμού, φτώχεια, πείνα, ψεύτικες κυρώσεις, αρρώστιες και θάνατο, και σε πολλές περιπτώσεις, στον συνεχή μεγάλο πλουτισμό της άρχουσας τάξης παγκοσμίως. 

Όλα αυτά ήταν και είναι ένα τέχνασμα, αλλά η αναφορά τους είναι συνεχής, και μάλιστα από τις κυρίαρχες και τις περισσότερες εναλλακτικές πηγές. Αυτό διατηρεί ενεργή τη σύγχυση και τη διαίρεση.

Φυσικά, υπάρχουν και πολλοί άλλοι αντιπερισπασμοί, όλοι βασισμένοι στον συνεχή φόβο και το μίσος, με όλες τις πλευρές, συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών πηγών, να διαφωνούν και να αναφέρουν τη δική τους άποψη για αυτά τα σχεδιασμένα γεγονότα.

 Περισσότεροι σκηνοθετημένοι μαζικοί πυροβολισμοί, περισσότερες εμφύλιες ταραχές, οι ηλίθιοι και παράλογοι τρανσέξουαλ και τα "ρατσιστικά σχέδια", η επόμενη εξωφρενική και ανούσια εκλογική ηλιθιότητα, και φυσικά τα πρόσφατα επαναλειτούργησαν ψωμί και τσίρκο της πλέον "επιτρεπτής" αθλητικής τρέλας, με κάθε μορφή κατήχησης και σκουπίδια που υποστηρίζουν το κράτος να ξερνάει σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα και σε κάθε εκδήλωση. Αυτή η συνεχής προπαγάνδα είναι εξοργιστική, αλλά εύκολα αποδεκτή από το πλήθος.

Φυσικά, υπάρχει πάντα και η πολιτική τρέλα, όπως την παίζουν οι κόκκινοι, οι μπλε και οι ψεύτικοι "ελευθεριακοί" υποστηρικτές- οι διαταραγμένοι ηλίθιοι που βασίζουν τα πάντα στην προϋπόθεση της σκηνοθετημένης πολιτικής.

Η πρόσφατη ψεύτικη επιδρομή κατά του Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της ανοησίας. Θα μπορούσα να συνεχίσω χωρίς σταματημό, αλλά το θέμα θα πρέπει να είναι σαφές.

Όλα αυτά και πολλά άλλα έχουν ως μόνο σκοπό να επιτρέψουν την προώθηση της "Μεγάλης Επανεκκίνησης", χωρίς συζήτηση ή τον κατάλληλο έλεγχο που είναι απαραίτητος για να αποκαλυφθούν τα ψέματα που μας λένε καθημερινά. 

Όλα αυτά είναι ένα παραπέτασμα καπνού που χρησιμοποιείται για να κρύψει, να μπερδέψει και να διαιρέσει τις μάζες, έτσι ώστε κάθε υποπλοκή να αφαιρεί αρκετή ενέργεια και να καλύπτει αρκετά την κύρια ατζέντα του παγκόσμιου ελέγχου, έτσι ώστε κάθε ειλικρινής αξιολόγηση του φρικτού σχεδίου για την κυριαρχία του κόσμου να παραμένει στη σκιά. 

Όσο συμβαίνει αυτό, η παγκόσμια κυριαρχία από τους λίγους θα συνεχίσει να προχωράει, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας θα μάχεται μεταξύ του, χωρίς ποτέ να καταλαβαίνει το εύρος του τι πραγματικά συμβαίνει. 

Ενώ όλες οι υποπλοκές είναι σημαντικές για κάποιους ή ακόμα και σε μεγάλο βαθμό κατά καιρούς, το να αγνοούμε το κύριο σχέδιο των κυρίαρχων "ελίτ", εστιάζοντας μόνο σε όλα τα μέρη, είναι μια πολύ επικίνδυνη στάση που πρέπει να αποδεχτούμε, και μπορεί μόνο να μας διχάσει όλους προς όφελος αυτών που επιλέγουν να μας κυβερνήσουν. 

Όλες οι πλοκές αυτής της προσπάθειας κατάληψης θα παραμείνουν, αλλά το να χάσουμε τη συνολική εικόνα θα είναι θανατηφόρο. Το να αγνοούμε εντελώς την κυβέρνηση, να μην συμμορφωνόμαστε ποτέ με δρακόντειες διαταγές και εντολές, και να ενεργούμε ως ανεξάρτητα άτομα μαζικά, προκειμένου να αναιρέσουμε εντελώς αυτή την κυρίαρχη τάξη, είναι απαραίτητο αν η ελευθερία είναι πραγματικά επιθυμητή και επιδιωκόμενη.



***********

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

The Big Picture Is Hidden in the Smoke Screen of its Compartmentalized Subplots? - garydbarnett.com


ΠΗΓΗ




1 σχόλιο:

  1. Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης Γέρων Γεώργιος, πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλωβίτου: "ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ".

    Ομιλία του Γέροντος Γεωργίου την 14 Σεπτεμβρίου 2022, της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

    https://www.youtube.com/watch?v=HcrUaPl_jkU

    ΑπάντησηΔιαγραφή