Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

- ΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ "ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ

ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ:«ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» 

ΒΙΝΤΕΟ 


Γράφει ο Brian Shilhavy
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ο αστροφυσικός και μετεωρολόγος εμπειρογνώμονας καιρού Piers Corbyn παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη σε δημοσιογράφο στο στούντιο του RT.com στη Μόσχα σχετικά με τον ασυνήθιστα ζεστό καιρό που παρατηρήθηκε σε πολλά μέρη του κόσμου φέτος, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει την τυπική γραμμή των εταιρικών μέσων ενημέρωσης ότι αυτό είναι ένα σαφές παράδειγμα "κλιματικής αλλαγής".

Όμως ο Piers Corbyn απάντησε:

"Το κλίμα πάντα άλλαζε, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο.

Ο Corbyn είναι ο ιδρυτής της "Weather Action" και άρχισε να εξηγεί ότι προέβλεψαν ότι θα υπήρχε ακραία ζέστη στην Ανατολική Ευρώπη στη Ρωσία αυτό το καλοκαίρι πριν καν συμβεί, και ότι αυτά τα καιρικά φαινόμενα προκαλούνται από "ένα συγκεκριμένο μοτίβο ροής", και όχι από το CO2, αλλά από έναν συνδυασμό της ηλιακής δραστηριότητας και των φάσεων της σελήνης.

Ο δημοσιογράφος στη Μόσχα τον διακόπτει τότε με υψωμένη φωνή και λέει

"Με συγχωρείτε, ένα λεπτό! Λέτε ότι αυτό δεν προκαλείται από τον άνθρωπο, πώς γίνεται να αναφέρουν ότι αυτό το κύμα καύσωνα αναγνωρίζεται ως το χειρότερο των χιλίων ετών στην καταγεγραμμένη ιστορία της Ρωσίας;!

Και σίγουρα, ο άνθρωπος έχει κάποια σχέση με αυτό, έτσι δεν είναι;


Ο Corbyn απαντά με ηρεμία: "Όχι".

"Ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Η μόνη σχέση είναι ότι ο άνθρωπος είναι εδώ την ίδια στιγμή που ο ήλιος και το φεγγάρι κάνουν τα δικά τους πράγματα.

Στη συνέχεια εξηγεί ότι μια πολύ παρόμοια κατάσταση συνέβη πριν από περίπου 132 χρόνια. Δηλώνει ότι όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο απλώς προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από την αφήγηση περί κλιματικής αλλαγής.

Είναι ένα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό βίνεο τεσσεράμισι λεπτών για να το παρακολουθήσετε. Ένα μικρότερο απόσπασμα που είναι λίγο πάνω από 2 λεπτά αναρτήθηκε στο Twitter και κάνει το γύρο του κόσμου στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης σήμερα, όπου γίνονται σχόλια όπως: 

"Υποψιαζόμαστε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που επιτρέπεται στον κ. Corbyn να βγει στην τηλεόραση", υπονοώντας ότι ο δημοσιογράφος αιφνιδιάστηκε, αλλά βρήκα ολόκληρη τη συνέντευξη και στο τέλος της συνέντευξης ο δημοσιογράφος δηλώνει χαμογελώντας:

"Piers Corbyn, όπως πάντα, είναι πολύ ενδιαφέρον να ακούω αυτά που έχετε να πείτε. Ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε μαζί μας εδώ στο RT TV.

Οπότε αυτό ήταν μάλλον σεναριακά σχεδιασμένο και προβαρισμένο εκ των προτέρων, αλλά είναι μια καλή παρακολούθηση παρ' όλα αυτά.

Ανεβάσαμε ολόκληρη τη συνέντευξη στα κανάλια μας  Bitchute, Odysee, και Telegram.

Ο Piers Corbyn προφανώς πηγαίνει συχνά ενάντια στους "επιστημονικούς" δικτάτορες, όπως αναφέρει η σελίδα του στη Wikipedia:

Ο Piers Richard Corbyn (γεννημένος στις 10 Μαρτίου 1947) είναι Άγγλος μετεωρολόγος, επιχειρηματίας, αντιεμβολιαστής και θεωρητικός συνωμοσίας.

Δεν αποδέχθηκε (φευ!) την επίσημη αφήγηση για το COVID.

Δείτε το βίντεο 📹 κάνοντας κλικ 👉 ε δ ώ 


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Astrophysicist Weather Expert: Climate is Always Changing and Has Nothing to do with Man – Climate “Scientists” are on “Gravy Train” to Secure Funds


ΠΗΓΗ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου