Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΑΝΟΙΑΚΟΣ ΜΠΙΝΤΕΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΠΑΝΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΘΛΙΒΕΡΟ "ΑΡΧΗΓΟ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΜΠΑΪΝΤΕΝ: Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ COVID-19 ΤΕΛΕΙΩΣΕ!…


ΒΙΝΤ
ΕΟ


Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν δήλωσε στο πρόγραμμα «60 Minutes» που μεταδόθηκε στο CBS News στις 18 Σεπτεμβρίου ότι η πανδημία Covid-19 «τελείωσε».

«Η πανδημία τελείωσε, έχουμε ακόμα πρόβλημα με τον Covid, αφιερώνουμε πολλή δουλειά σε αυτό το dossier… αλλά η πανδημία τελείωσε», επιβεβαίωσε στο Ντιτρόιτ, ο Τζο Μπάιντεν, κατά τη διάρκεια του προγράμματος «60 λεπτά» με παρουσιαστή τον Σκοτ Pelley στο CBS News.



«Αν κοιτάξετε γύρω σας, κανείς δεν φοράει μάσκα και όλοι φαίνονται πολύ καλά», είπε. «Οπότε νομίζω ότι αυτό αλλάζει. »

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ έκανε επίσης καθησυχαστικές παρατηρήσεις

Στις 15 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας συνέντευξης Τύπου του ΠΟΥ, ο γενικός διευθυντής της υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών, Δρ. Tédros μίλησε στο ίδιο μήκος κύματος στους δημοσιογράφους.. «Ποτέ δεν ήμασταν σε καλύτερη θέση για να τερματίσουμε την πανδημία του COVID19! »

Αλλά και στη Γαλλία με βάση το νέο υγειονομικό νόμο που τέθηκε σε ισχύ από 1 Σεπτέμβρη ακυρώθηκαν όλα τα μέτρα περί covid19 οι μάσκες, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης τα rapid test κ.α

Στην Ιταλία από αρχές Σεπτέμβρη επανήλθαν στα σχολεία οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί που τελούσαν υπό αναστολή εργασίας…





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου