Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ  ΤΟΝ Γ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ Λ Δ ΛΟΥΓΚΑΣΝΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΤΟΥ!  
3 ΒΙΝΤΕΟ


ΡΩΣΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ VITALY TRETYAKOV:” ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ LPR, DPR.

Τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποίησε το καθεστώς Κιέβου και οι Δυτικοί σύμμαχοί του είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Γενικού Εισαγγελέα της Λαικής Δημοκρατίας του Λούγκανσκ Sergey Gorenko, και της βοηθού του Ekaterina Sterlenko Δολοφονήθηκαν μέσα στα γραφεία τους από έκρηξη μετά από βομβιστική επίθεση. 

Σημειωτέον ότι η Λ Δημοκρατία του Λούγκανσκ έχει απελευθερώσει όλη την επικράτειά της με τη συμβολή των Ρώσων. 

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ο Σεργκέι Γκορένκο υπέκυψε στα τραύματά του και η αναπληρώτριά του Αικατερίνα Στεγλένκο πέθανε επίσης ως αποτέλεσμα της τρομοκρατικής επίθεσης.


Έκρηξη σκότωσε τον γενικό εισαγγελέα της LPR και την αναπληρώτρια του. Μια αυτοσχέδια βόμβα εξερράγη στο Λουγκάνσκ, σκοτώνοντας τους 2 τοπικούς αξιωματούχους Έκρηξη στο Λουγκάνσκ, την πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ (LPR), σκότωσε τον επικεφαλής εισαγγελέα της περιοχής και την αναπληρώτριά του την Παρασκευή. 

Το προσωπικό του γραφείου του εισαγγελέα έχει εκκενωθεί. Σύμφωνα με τις τοπικές δυνάμεις ασφαλείας, στο κτίριο εξερράγη αυτοσχέδια βόμβα. 

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση. Ο ακριβής αριθμός των θυμάτων είναι μέχρι στιγμής ασαφής. Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι η έκρηξη προκάλεσε ζημιές στον τρίτο όροφο του κτιρίου.

 Η Δημοκρατία, μαζί με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, αναγνωρίστηκαν ως ανεξάρτητα κράτη από τη Ρωσία στα τέλη Φεβρουαρίου, πριν από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.Το RIA Novosti επικαλούμενο τον βοηθό του επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών του LPR Vitaly Kiselyov αναφέρει.

«Ο Χορένκο πέθανε σε έκρηξη IED στο κτίριο του Γενικού Εισαγγελέα στο Λουχάνσκ», είπε.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα.

Ρώσος Ακαδημαϊκός Vitaly Tretyakov τώρα:” ήγγικεν η ώρα… Η ένταση των τρομοκρατικών επιθέσεων που πραγματοποιούνται από τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας στο έδαφος του LPR, του DPR και των απελευθερωμένων περιοχών, κατά τη γνώμη μου, έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που δεν είναι πλέον δυνατό να ΜΗΝ χτυπήσει κανείς στο κέντρο λήψης αποφάσεων αυτών των τρομοκρατικών επιθέσεων εκεί όπου προετοιμάστηκαν.‘

Έν από τα χθεσινά θύματα στο Ντόνετσκ από τον ανηλεή βομβαρδισμό του από Ουκρανούς...


Στη Χερσών ξεκληρίστηκε 4μελής οικογένεια με 2 παιδιά από ουκρανικό βομβαρδισμό..


Χερσώνα θύματα πολίτες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου