Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΘΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΙΑΤΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΓΚΕΓΚΑ! 


Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 

Αναρωτιέμαι αν φτάνουν μόνο οι λέξεις ντροπή και αποτροπιασμός να χαρακτηρίσουν τη συμπεριφορά αυτών που χλευάζουν και κατακρίνουν άτομα που αναχώρησαν για τον άλλον κόσμο! 

Αναφέρομαι στις απαράδεκτες επιθέσεις που δέχτηκε στην προσωπική του σελίδα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του facebook ο αείμνηστος ιατρός από την Κατερίνη Θεόδωρος Γκέγκας, εξαιτίας της θέσης, που διατύπωνε δημόσια  υπέρ των εμβολιασμών για την αντιμετώπιση της  covid-19!




 Αξίζει να επισημανθεί ότι ο εν λόγω ιατρός εκδήμησε  μετά από γενναία μάχη  που έδωσε με την επάρατη νόσο! 

Προσωπικά  από την πρώτη στιγμή έλαβα δημόσια θέση κατά των εμβολίων και δη της υποχρεωτικότητας λόγω της αναποτελεσματικότητάς τους και των σοβαρών κινδύνων που απορρέουν από τη χρήση αυτών, καθώς και του ότι ήταν σε πειραματικό στάδιο αιτιολογώντας τη στάση μου αυτή. 

Όμως οι αναφορές προς το πρόσωπο του εκλιπόντος δεν τις χωρά ανθρώπου νους, είναι κατακριτέες, αντιβαίνουν στο χριστιανικό πνεύμα και αποτελούν εξύβριση νεκρού! 

Ακόμη, μου προκαλούν οργή, αγανάκτηση και θλίψη για το τέλμα που περιέπεσε η κοινωνία μας! 

Ας προσευχηθούμε ο Θεός να αναπαύσει τον αλησμόνητο ιατρό Θεόδωρο Γκέγκα, που πλήθος κόσμου συνομολογεί  ότι εξάσκησε το λειτούργημα του ιατρού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με αυταπάρνηση προσφέροντας απλόχερα βοήθεια στους συνανθρώπους του!!


Θεοφάνης Γκατζής 



3 σχόλια:

  1. κ. Γκατζή πόσους επηρέασε και πήρε στο λαιμό του, στέλνοντάς τους να παίξουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα με τα πειραματικά σκευάσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επες του Κου Γκατζη ότι δεν είναι όλοι οι νεκροί ίδιοι,όπως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι..Δηλ αν είναι δαιμονισμένος ;Τι συνανθρωπος ήταν ;Άσε αν καλός και σωστός δεν θα έλεγε τίποτα.Θα έλεγε "κατά την γνώμη μου πρέπει να εμβολιαστουμε"αν και αν ήταν σωστός θα ήξερε ποιος τα έφερε ,γιατί και όχι τις μπούρδες που ελεγε και έτσι όπως εκφραζόταν.Τωρα για την επάρατη νόσο δεν είμαστε σίγουροι.Και όπως έχει δείξει το εμβόλιο αγριευει καρκίνους.

    Για αυτό πιο προσεκτικές τοποθετήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τὰ ἐμβόλια ξυπνοῦν καὶ τὸν κοιμισμένο καρκίνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή