Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΠΛΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ "ΕΒΡΑΪΚΟΥ" ΚΡΑΤΟΥΣ

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ! ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝ "ΚΑΣΤΡΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ" 5ο ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ! 
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΟ ΠΥΡΑ...Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΆΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΝΕΟ! 

7 ΒΙΝΤΕΟDavid Olère «Ακατάλληλοι/ ανίκανοι για εργασία», 1950

Χθες ο Ζελένσκι δήλωσε σοκαρισμένος που το Ισραήλ όπως είπε δεν του δίνει όπλα ενώ δίνει σε άλλες χώρες…Εμείς να δεις τι σοκαρισμένοι είμαστε από τις θηριωδίες σου. To timing της δήλωσης είναι αποκαλυπτικό.

Είναι η ώρα που η χώρα του μετά την Κριμαία χάνει τελεσίδικα άλλα 100 000 km2 μια έκταση λίγο μεγαλύτερη από Πορτογαλία.

Αυτή η εξέλιξη σφραγίζει την κατ΄αρχήν απόσχιση-Ανεξαρτησία και στη συνέχεια άμεση προσάρτηση στη Ρωσία ( προηγήθηκε η Κριμαία) μέσω δημοψηφισμάτων 4 περιφερειών Ντόνετσκ, Λούγκανσκ, Ζαπορίζια, Χερσώνα.
Η ικανή διπλωματία είναι ευέλικτη και επαμφοτερίζουσα ποτέ μονοδιάστατη και στατική. Το Ισραήλ πάντα έχει όλο το προηγούμενο διάστημα φροντίσει να έχει γερές γέφυρες και με τις 2 μεγάλες αντίπαλες υπερδυνάμεις ( κάτι που δεν κάνει η Ελλάδα) . 

Ταυτιζόμενο τον τελευταίο καιρό δια Λαπίντ με την πολιτική Δύσης ΗΠΑ έφθασε σε πολλαπλό αδιέξοδο ( και ιδεολογικό-υπαρξιακό ) τώρα καθώς η Ρωσία αποδεικνύεται και πάλι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Και το Ισραήλ φαίνεται να αναδιπλώνεται σε μια πολιτική ίσων αποστάσεων ευθυγραμμιζόμενο με την ιστορία και την ιστορία του.

Ο Ζελένσκι είναι κομπάρσος των πολιτικών Δύσης.. Χρησιμοποίησαν την εβραϊκή καταγωγή του για να εκθρέψουν και ξεπλύνουν το ναζιστικό τέρας Ουκρανίας που το χρειάζονταν για να το αντιπαρατάξουν στη Ρωσία...

Λουγκάνσκ

Το Svoboda το μεγαλύτερο εθνικιστικό κόμμα της Ουκρανίας που στηρίζει το καθεστώς Κιέβου έχει μακράν ιστορία φιλοχιτλεροναζιστική. Πρωτοστάτησε στα γεγονότα της έγχρωμης επανάστασης στη Μaidan και την ανατροπή του νόμιμα εκλεγέντος Προέδρου Γιαννούκοβιτς που οδήγησαν στον εμφύλιο..

”Στην ιστοσελίδα του θεωρεί ινστρούκτορά του τον Yaroslav Stresko ηγετική φιγούρα σε 2 εξεγέρσεις το 1951 (και οπαδό του αρχισυνεργάτη των Ναζί) Stepan Badera της OUN”.

”Ο αντισημιτισμός είναι άλλωστε πολύ συνηθισμένος μεταξύ των μελών του κόμματος Svoboda ( Ελευθερία) κι αυτά τα σχόλια ώθησαν το Κέντρο Simon Wiesenthal να κατατάξει το κόμμα 5ο στον κατάλογο των παγκόσμιων πηγών αντισημιτικών και αντι-ισραηλινών ύβρεων.”

”Στο Μεσοπόλεμο η Οργάνωση Ουκρανών Εθνικιστών OUN. Διάσπαση το 1940 σε 2 φράξιες σε μια πιο μετριοπαθή OUN-M και μια άλλη άκρως ριζοσπαστική OUN-R. 

H τακτική συνεργασία με ναζί οδήγησε στην πλήρη απόρριψη της ΟUN-R στις Ανατολικές και νότιες περιοχές” σε αυτές που αποσχίσθηκαν σήμερα αφού οι φιλοναζιστές επιχείρησαν ως γνήσιοι αναθεωρητές της ιστορίας την παλινόρθωση του χιτλερισμού.

Το 1999 ρίχθηκε το σύνθημα ”η Ουκρανία στους Ουκρανούς” και προβλήθηκε ο επαναπατρισμός Ρώσων και Εβραίων. Να που ήρθε η ώρα να γίνει αυτό για όσους αισθάνονται Ρώσοι αλλά με άλλους όρους.

Βέβαια στην πορεία το Svoboda προσπάθησε να εξιλεωθεί για προηγούμενες ακραίες θέσεις του αλλά αφού πρώτα άναψε την φωτιά αποτέλεσε την μήτρα ιδεολογικοποίησης που συσπείρωσε φανάτισε στρατολόγησε όλα τα αποβράσματα της χώρας…

Τα αποσπάσματα είναι από το βιβλίο ”Ο δεξιός εξτρεμισμός στην Ευρώπη” των Ralf Melzer και Sebastian Sarafin.

Σε αυτούς που αποπειράθηκαν να παραχαράξουν την ιστορία ν΄ανστιστρέψουν τη πραγματικότητα. Η Ρωσία δεν έχει ναζιστικό παρελθόν. Χώρες με ναζιστικό βιογραφικό είναι επιρρεπείς και υπότροπες και η Ρωσία δεν είναι μια από αυτές.

Μαρία Ζαχάροβα: Κάθε προσπάθεια σύγκρισης της χώρας μας, που υπέστη κολοσσιαίες απώλειες κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με τον φασισμό είναι όχι μόνο απαράδεκτη και προσβλητική, αλλά και βλάσφημη. Ο λαός μας πλήρωσε με τις ζωές εκατομμυρίων την απελευθέρωση της Ευρώπης και όλου του κόσμου

Η α΄ μέρα δημοψηφισμάτων κύλισε σχετικά ομαλά.

Όμως τη β΄μέρα του δημοψηφίσματος δηλ. Σάββατο πρωί οι Ουκρανοί βομβάρδισαν το κέντρο του Ντόνετσκ υπάρχουν 2 τραυματίες.Κάτω από τους βομβαρδισμούς των Ουκρανοναζί η Λεωφόρος Πούσκιν, Κυβερνητικό Μέγαρο, Πλατεία Λένιν.

Το κέντρο του Ντόνετσκ δέχεται πυρά. Σύμφωνα με τον «δήμαρχο» Aleksey Kulemzin, οι οβίδες «φθάνουν» στην περιοχή της λεωφόρου Πούσκιν, στο Κυβερνητικό Μέγαρο, στην πλατεία Λένιν.

Ένας άνδρας τραυματίστηκε, πολλά σπίτια έμειναν χωρίς παράθυρα.

Το δημοψήφισμα στο Ντόνετσκ βρίσκεται υπό βομβαρδισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας


Σάββατο 24/9/22

Τρομοκράτες από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προσπαθούν να διαταράξουν το δημοψήφισμα στο Ντόνετσκ παρενοχλώντας την πόλη. Τα σύνορα των περιοχών Voroshilovsky και Kuibyshev μόλις δέχθηκαν πυρά πυροβολικού. Υπάρχουν θύματα. 

Το μάτι ενός άνδρα βγήκε από θραύσματα και μια γυναίκα σκοτώθηκε επίσης από βλήμα του ΝΑΤΟ. Στο σημείο άφιξης εργάζονται ασθενοφόρα και ειδικές υπηρεσίες. 

Στη συνοικία Petrovsky του Ντόνετσκ, ένας 56χρονος σκοτώθηκε από την επίθεση ουκρανικής οβίδας σε κτίριο κατοικιών. Δύο πολίτες τραυματίστηκαν επίσης.

Στο δημοψήφισμα ψήφισαν κλήρος και υπάλληλοι της μονής Αγ. Σάββα του Αγιασμένου στη Μελιτόπολη.Απομένουν μόνο 4 ημέρες για τη λήξη του δημοψηφίσματος. 

Σχεδόν το ένα τέταρτο ΟΛΩΝ των κατοίκων του Ντόνετσκ (24,7%) ψήφισαν την πρώτη ημέρα. Αυτό τα λέει όλα γι αποφασιστικότητα τους!Παρατηρητές από τη Σερβία στο δημοψήφισμα στην περιοχή Χερσώνα.


Ο συνταγματάρχης Mikhail Mizintsev διορίστηκε στη θέση του Υφυπουργού Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, υπεύθυνος για την επιμελητεία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

Ο Στρατηγός Ντμίτρι Μπουλγκάκοφ απαλλάχθηκε από τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου