Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

«Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ »

«ΤΟΝ ΞΕΓΡΑΨΑΝ»: Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔΗ αντικατάσταση θα έχει «άρωμα γυναίκας με φρεσκάδα»

Για διαδοχή Μητσοτάκη κάνει λόγο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος με αναρτήσεις στο Twitter, επικαλούμενος πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του.

Μάλιστα, σημειώνει ότι η αντικατάσταση θα έχει «άρωμα γυναίκας με φρεσκάδα» και σαφείς αποστάσεις από την πολιτική του πρωθυπουργού.

«Οι πληροφορίες μου ενισχύονται ολο και περισσότερο ωρα με την ώρα. Η διαδοχή Μητσοτάκη ( που εχουν ήδη ξεγραψει και προγράψει σχεδόν όλοι όσοι τον στηριζαν μέχρι χθες) θα εχει οριστικα ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟ» έγραψε χθες ο κ. Αντώναρος.

Σήμερα μάλιστα επανήλθε με νέο tweet αφήνοντας εκ νέου αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Δεν ξεκολλάει από το τηλέφωνο. Προσπαθεί να μιλήσει με όσους τον στήριζαν. 

Πολλοί δεν του απαντούν καν. Οσοι λίγοι του μιλάνε δεν υπόσχονται. Χλιαρές αντιδράσεις. Δεν το βάζει κάτω. Για τον Μητσοτάκη ο λόγος. Δεν το έχει χωνέψει πως τελείωσε. Κι ίσως δούμε (πολιτική) αιματοχυσία» ανέφερε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου