Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Ο ΣΚΑΝΔΑΛΟΘΗΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΟ, ΜΕΡΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! 

2 ΒΙΝΤΕΟ:Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ "ΤΡΟΧΑΙΟ" ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ


Οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες της Αγγλίας ο κίτρινος τύπος ”the Sun” και ”mirror”αναφέρoυν ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν. 

Η αυτοκινητοπομπή του Πούτιν δέχθηκε επίθεση στη Ρωσία ενώ αυτός ήταν σε ένα από τα αυτοκίνητα. To πιο πιθανό αυτή η πληροφορία είαι μέρος του ψυχολογικού πολέμου...

Είναι σίγουρο πως αν το Κρεμλίνο τη σχολιάσει θα τη διαψεύσει. Είναι πολύ μαξιμαλιστικό για να ίναι αληθινό.

Η επίθεση στο κομβόι του Πούτιν έγινε ενώ η αυτοκινητοπομπή κατευθυνόταν σε μια από τις κατοικίες του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτό αναφέρει το κανάλι Telegram General SVR, το οποίο δημοσιεύει πληροφορίες από το Κρεμλίνο.

Διευκρινίζεται ότι ο Πούτιν βρισκόταν σε εφεδρικό κομβόι, όπου ενίοτε μετακινείται κατόπιν σύστασης της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την πηγή, στο δρόμο προς την κατοικία, λίγα χιλιόμετρα μακριά, το πρώτο αυτοκίνητο συνοδείας μπλοκαρίστηκε από ασθενοφόρο και το δεύτερο αυτοκίνητο συνοδείας παρέκαμψε ένα ξαφνικό εμπόδιο χωρίς να σταματήσει: στον μπροστινό τροχό ακούστηκε ένας δυνατός κρότος ακολουθούμενος από δυνατό καπνό.”

Σημειώνεται ότι στη συνέχεια βρέθηκε η σορός ενός άνδρα που οδηγούσε το ασθενοφόρο, το οποίο απέκλεισε το πρώτο αυτοκίνητο από την αυτοκινητοπομπή. Παράλληλα, η διερεύνηση του συμβάντος και όλες οι πληροφορίες σχετικά με αυτό είναι απόρρητες, όλοι οι μυημένοι προειδοποιήθηκαν για την ευθύνη της διαρροής.

“Ο επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας του προέδρου και πολλά άλλα άτομα απομακρύνθηκαν και βρίσκονται υπό κράτηση. Ένας στενός κύκλος ανθρώπων γνώριζε για την κίνηση του προέδρου σε αυτό το κομβόι και ήταν όλοι από την υπηρεσία ασφαλείας του προέδρου. 

Μετά το περιστατικό, τρεις εξ αυτών εξαφανίστηκαν, ήταν ακριβώς τα άτομα που βρίσκονταν στην πρώτη αυτοκινητοπομπή, η τύχη τους δεν είναι γνωστή αυτή τη στιγμή, το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευαν βρέθηκε άδειο λίγα χιλιόμετρα από το συμβάν» τονίζει το μήνυμα.

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι έγινε απόπειρα στον επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Νικολάι Πατρούσεφ, ο οποίος είναι ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Βλαντιμίρ Πούτιν και ένθερμος υποστηρικτής της συνέχισης του πολέμου με την Ουκρανία.

Είναι γνωστό ότι ο Νικολάι Πατρούσεφ ένιωσε αδιαθεσία το βράδυ μετά τη δουλειά, σχεδόν αμέσως μετά την επιστροφή του στο σπίτι.

Η the Sun αναφέρει «ΕΚΡΗΞΗ Το αυτοκίνητο του Βλαντιμίρ Πούτιν «δέχτηκε επίθεση με βόμβα» σε «απόπειρα δολοφονίας» λόγω εισβολής στην Ουκρανία, ισχυρίζεται μυστικός του Κρεμλίνου.

Η λιμουζίνα του Πούτιν φέρεται να δέχτηκε επίθεση σε μια πιθανή απόπειρα δολοφονίας, καθώς ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται, ισχυρίζονται γνώστες του Κρεμλίνου.

Το αυτοκίνητο του Ρώσου Προέδρου χτυπήθηκε από έναν «δυνατό κρότο» στον αριστερό μπροστινό τροχό του, τον οποίο ακολούθησε «έντονος καπνός», ισχυρίζονται πηγές κοντά στον ηγέτη.

Το αυτοκίνητο του Πούτιν φέρεται να δέχτηκε επίθεση σε μια πιθανή απόπειρα δολοφονίας

Η λιμουζίνα του Πούτιν οδηγήθηκε σε ασφαλές μέρος με τον πρόεδρο να μην έχει τραυματιστεί – αλλά έχουν γίνει πολλές συλλήψεις από την υπηρεσία ασφαλείας του, σύμφωνα με τον ισχυρισμό.

Αναφέρεται ότι ορισμένοι από τους σωματοφύλακές του εξαφανίστηκαν εν μέσω ισχυρισμών ότι οι μυστικές πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του 69χρονου διακυβεύτηκαν, σύμφωνα με το κανάλι Telegram General GVR.

Το κανάλι κατά του Κρεμλίνου ισχυρίζεται ότι ο Πούτιν επέστρεφε στην επίσημη κατοικία του με μια αυτοκινητοπομπή παραπλάνησης εν μέσω φόβων για την ασφάλεια.

Η «εφεδρική» συνοδεία αποτελούνταν από πέντε θωρακισμένα αυτοκίνητα, με τον Πούτιν στο τρίτο, όπως υποστηρίζεται.

Δεν είναι σαφές πότε έγινε η πιθανή απόπειρα δολοφονίας και δεν κατέστη άμεσα δυνατή η επαλήθευση του ισχυρισμού.




Η είδηση αποτελεί αντιπερισπασμό στην πραγματική  απόπειρα δολοφονίας του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι καθώς κάποιο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην λιμουζίνα του και σε όχημα της συνοδείας του, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters 
Ο Ουκρανός πρόεδρος όπως ανέφεραν ουκρανικές πηγές, κινδύνεψε σοβαρά. Δείτε το βίντεο όπου φαίνεται τραυματίας ο Ζελένσκι. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου