Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΚΟΒΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ALEXANDER DUGIN: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΠΙΣΤΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ!» 




Το τελευταίο άρθρο του καθηγητή Alexander Dugin μετά τις εξελίξεις στο Χάρκοβο. Σε αυτό διατείνεται ότι:

Είμαστε αντιμέτωποι με τον «πολιτισμό του Αντίχριστου».

 Πιστοί όλου του κόσμου ενωθείτε στην αποφασιστική μάχη! 

Η επίθεση σε περιοχή Χάρκοβο είναι η αρχή πλήρους πολέμου Δύσης εναντίον μας. 

Η Δύση επιχειρεί μια μετάβαση από το μετασοβιετικό χώρο στο μεταρωσικό με τη διάλυση και κατάρρευση της Ρωσίας ως κράτος…. 

Επιμένει στην Πολιτική του Εσχατολογία. Ακόμη διαβλέπει πως η Δύση επιχειρεί μια μετάβαση από το μετασοβιετικό χώρο στο μεταρωσικό με τη διάλυση και κατάρρευση της Ρωσίας ως κράτος..

Aναλυτικά…

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στην ισορροπία δυνάμεων στην Ουκρανία. Αυτό πρέπει να εξεταστεί στο σύνολό του.

Οι αντεπιθέσεις του Κιέβου ήταν γενικά αποτυχημένες στην περιοχή Χερσώνας, αλλά, δυστυχώς, επιτυχείς στην περιοχή του Χάρκοβο. 

Είναι η κατάσταση στην περιοχή του Χάρκοβο και η αναγκαστική υποχώρηση των συμμαχικών δυνάμεων που είναι το σημείο καμπής. 

Αν αφήσουμε τώρα στην άκρη τις ψυχολογικές επιπτώσεις και τη φυσική εμπειρία των πατριωτών, θα πρέπει να καταγραφεί ότι σε ολόκληρη την ιστορία του NWO έχουμε φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή.

Όλοι συνιστούν τώρα τη λήψη έκτακτων μέτρων για να αντιστραφεί η κατάσταση, και ορισμένες από αυτές τις προτάσεις είναι αρκετά ορθολογικές. 

Δεν προσποιούμαστε ότι είμαστε πρωτότυποι με κανέναν τρόπο, αλλά θα προσπαθήσουμε μόνο να συνοψίσουμε τα πιο θεμελιώδη σημεία και συστάσεις και να τα τοποθετήσουμε στο παγκόσμιο γεωπολιτικό πλαίσιο.

Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου, στον οποίο η Δύση μας ωθεί με εμμονή. Και αυτό δεν είναι πια φόβος ή προσδοκία, αυτό είναι γεγονός. Η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο με τη συλλογική Δύση, με το ΝΑΤΟ και τους συμμάχους τους (αν και όχι με όλους – η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν τη δική τους θέση, και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως η Γαλλία και η Ιταλία, αλλά όχι μόνο, δεν θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά στον πόλεμο με τη Ρωσία). Και όμως η απειλή ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου πλησιάζει.

Το αν πρόκειται για τη χρήση πυρηνικών όπλων είναι ένα ανοιχτό ερώτημα. Αλλά η πιθανότητα ενός πυρηνικού Αρμαγεδδώνα αυξάνεται καθημερινά. Είναι απολύτως σαφές, και πολλοί Αμερικανοί στρατιωτικοί ηγέτες (όπως ο πρόσφατα πρώην διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, Μπεν Χότζς) το διακηρύσσουν ανοιχτά, ότι η Δύση δεν θα είναι πλέον ικανοποιημένη ακόμη και με την πλήρη αποχώρησή μας από το έδαφος του πρώην Ουκρανία, θα μας αποτελειώσουν στο έδαφός μας, επιμένοντας σε «άνευ όρων παράδοση» (Γενς Στόλτενμπεργκ), «απο-ιμπεριαλισμό» (Μπεν Χότζες), διαμελισμό της Ρωσίας.

Το 1991, η Δύση ήταν ικανοποιημένη με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και την ιδεολογική μας συνθηκολόγηση, κυρίως με την υιοθέτηση της δυτικής φιλελεύθερης ιδεολογίας, του πολιτικού συστήματος και της οικονομίας υπό την ηγεσία δυτικών επιμελητών. Σήμερα, για τη Δύση, η κόκκινη γραμμή είναι η ύπαρξη της πιο κυρίαρχης Ρωσίας -ακόμη και στη χώρα ακόμη και εντός των συνόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή του Χάρκοβο είναι ένα άμεσο πλήγμα από τη Δύση κατά της Ρωσίας. Όλοι γνωρίζουν ότι αυτή η επίθεση οργανώθηκε, προετοιμάστηκε και εξοπλίστηκε από τη στρατιωτική διοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ και έγινε υπό την άμεση επίβλεψή τους. Δεν πρόκειται μόνο για τη χρήση στρατιωτικού εξοπλισμού του ΝΑΤΟ, αλλά και για την άμεση συμμετοχή δυτικών στρατιωτικών διαστημικών πληροφοριών, μισθοφόρων και εκπαιδευτών. Στα μάτια της Δύσης, αυτή είναι η αρχή του «τέλους μας». Εφόσον έχουμε εγκαταλείψει την αργοπορία στην άμυνα των εδαφών που έχουμε υπό τον έλεγχό μας στην περιοχή του Χάρκοβο, μπορούμε να νικηθούμε περαιτέρω. Αυτή δεν είναι μια μικρή επιτυχία της αντεπίθεσης του Κιέβου, αυτή είναι η πρώτη απτή επιτυχία του Drang nach Osten των δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

Φυσικά, μπορεί κανείς να προσπαθήσει να το αποδώσει σε προσωρινές «τεχνικές δυσκολίες» και να αναβάλει την ουσιαστική ανάλυση της κατάστασης για αργότερα. Αλλά αυτό μόνο θα καθυστερήσει την συνειδητοποίηση ενός τετελεσμένου γεγονότος και, κατά συνέπεια, θα μας αποδυναμώσει και θα μας αποθαρρύνει τους ίδιους.

Ως εκ τούτου, αξίζει να παραδεχτούμε εν ψυχρώ: η Δύση μας κήρυξε τον πόλεμο και ήδη τον διεξάγει. Δεν επιλέξαμε αυτόν τον πόλεμο, δεν τον θέλαμε. Το 1941, επίσης δεν θέλαμε πόλεμο με τη ναζιστική Γερμανία και αρνηθήκαμε να πιστέψουμε σε αυτόν μέχρι το τέλος. Αλλά στην τρέχουσα κατάσταση, όταν γίνεται de facto εναντίον μας, αυτό δεν έχει καθοριστική σημασία. Τώρα είναι σημαντικό μόνο να το κερδίσουμε, έχοντας υπερασπιστεί το δικαίωμα της Ρωσίας να υπάρχει.

Τέλος NWO
Η NVO ως περιορισμένη επιχείρηση για την απελευθέρωση του Donbass και ορισμένων εδαφών της Novorossia ολοκληρώθηκε. Σταδιακά εξελίχθηκε σε έναν πλήρη πόλεμο με τη Δύση, όπου, στην πραγματικότητα, το ίδιο το τρομοκρατικό ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου διαδραματίζει μόνο καθοριστικό ρόλο. Μια προσπάθεια πολιορκίας και απελευθέρωσης ορισμένων εδαφών της Novorossiya που ελέγχονται από τους Ουκρανούς Ναζί, διατηρώντας αμετάβλητη την υπάρχουσα γεωπολιτική ισορροπία δυνάμεων στον κόσμο, καθώς μια τεχνική επιχείρηση απέτυχε, και να προσποιηθούμε ότι απλώς συνεχίζουμε το NMD – κάπου στην περιφέρεια της προσοχής του κοινού – το περαιτέρω είναι απλώς άσκοπο.

Ενάντια στη θέλησή μας, βρισκόμαστε τώρα σε πόλεμο και αυτό ισχύει για κάθε πολίτη της Ρωσίας: ο καθένας μας βρίσκεται κάτω από το όπλο του εχθρού, τρομοκράτη, ελεύθερου σκοπευτή, DRG.

Ταυτόχρονα, η κατάσταση είναι τέτοια που, με όλη την επιθυμία, είναι αδύνατο να επιστρέψουν τα πάντα στις αρχικές συνθήκες – μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2022. Αυτό που συνέβη είναι μη αναστρέψιμο και δεν πρέπει να φοβόμαστε καν τυχόν παραχωρήσεις ή συμβιβασμούς εκ μέρους μας. Ο εχθρός θα δεχτεί μόνο την πλήρη παράδοση, υποδούλωση, εξάρθρωση, κατοχή. Οπότε απλά δεν έχουμε επιλογή.

Το τέλος του NWO σημαίνει την ανάγκη για βαθείς μετασχηματισμούς ολόκληρου του πολιτικού και κοινωνικού συστήματος της σύγχρονης Ρωσίας – τη μεταφορά της χώρας σε στρατιωτική βάση – στην πολιτική, την οικονομία, τον πολιτισμό και τη σφαίρα πληροφοριών. Το NWO θα μπορούσε να παραμείνει σημαντικό, αλλά όχι το μοναδικό περιεχόμενο της ρωσικής δημόσιας ζωής. Ο πόλεμος με τη Δύση υποτάσσει τα πάντα.

ΚΑΥΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
1 – ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΤΟΝΕΤΣΚ, ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ LUGANSK, ΧΩΡΟΙ SVO.
2 – Υπερδνειστερία ΜΟΛΔΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
3 – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΜΠΧΑΖΙΑΣ.
4 – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΟΣΕΤΙΑΣ.
5 – ΝΑΓΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ.

Ιδεολογικό μέτωπο
Η Ρωσία βρέθηκε σε κατάσταση ιδεολογικού πολέμου. Οι αξίες που πρεσβεύει η παγκοσμιοποιημένη Δύση – LGBT, νομιμοποίηση διαστροφών, ναρκωτικά, συγχώνευση ανθρώπου και μηχανής, πλήρης ανάμειξη κατά την ανεξέλεγκτη μετανάστευση κ.λπ. – είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη στρατιωτικοπολιτική ηγεμονία και το μονοπολικό της σύστημα. Ο δυτικός φιλελευθερισμός και η παγκόσμια στρατιωτικοπολιτική και οικονομική κυριαρχία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ είναι ένα. Το να πολεμάμε με τη Δύση και να αποδεχόμαστε (έστω και εν μέρει) τις αξίες της, στο όνομα των οποίων διεξάγει έναν πόλεμο εναντίον μας, έναν πόλεμο αφανισμού, είναι απλώς παράλογο.

Η δική μας ολοκληρωμένη ιδεολογία δεν θα μας «χρήσιμο» απλώς σήμερα. Αν δεν γίνει, θα χάσουμε. Η Δύση θα συνεχίσει να μας επιτίθεται από έξω, με τα χέρια οπλισμένων και εκπαιδευμένων Ουκρανών Ναζί, και από μέσα – με τα χέρια της πέμπτης, ακόμα φιλελεύθερης στήλης, διαφθείροντας επιδέξια τη συνείδηση ​​και διαφθείροντας την ψυχή της νεότερης γενιάς. Χωρίς τη δική μας ιδεολογία, που θα ορίζει ξεκάθαρα ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός, θα βρεθούμε σε μια τέτοια κατάσταση σχεδόν ανίσχυροι.

Η ιδεολογία πρέπει να διατυπωθεί με γενικούς όρους άμεσα και η ουσία της πρέπει να είναι η πλήρης και άμεση απόρριψη της ιδεολογίας της Δύσης, της παγκοσμιοποίησης και του ολοκληρωτικού φιλελευθερισμού, με όλα τα εργαλειακά υποείδη της – συμπεριλαμβανομένου του νεοναζισμού, του ρατσισμού και του εξτρεμισμού.

Κινητοποίηση
Η κινητοποίηση είναι αναπόφευκτη. Ο πόλεμος αφορά όλες και όλους. Ωστόσο, επιστράτευση δεν σημαίνει αναγκαστική αποστολή στρατευσίμων στο μέτωπο. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί -για παράδειγμα, μέσω της συγκρότησης ενός ολοκληρωμένου Εθελοντικού Κινήματος- με τα απαραίτητα οφέλη και την κρατική στήριξη.

Πρέπει να στοιχηματίσουμε στους βετεράνους, στην ειδική υποστήριξη στους στρατιώτες της Novorossiya. Η Ρωσία έχει λίγους, αλλά υπάρχουν υποστηρικτές στο εξωτερικό. Δεν πρέπει να διστάσουμε να σχηματίσουμε αντιναζιστικές αντι-παγκοσμιοποιητικές διεθνείς ταξιαρχίες από έντιμους ανθρώπους από τις χώρες της Ανατολής και της Δύσης.

Αλλά το κυριότερο είναι ότι οι Ρώσοι δεν πρέπει να υποτιμώνται. Είμαστε ήρωας λαός. Με μεγάλο τίμημα, αλλά τρομερό εχθρό, κερδίσαμε περισσότερες από μία ή δύο φορές στην ένδοξη ιστορία μας. Θα κερδίσουμε και αυτή τη φορά, αν αυτή τη φορά γίνει δημοφιλής ο πόλεμος κατά της Δύσης. Είναι οι λαϊκοί πόλεμοι που κερδίζουμε – πόλεμοι στους οποίους ένα γιγάντιο έθνος αφυπνίζεται για να συμμετάσχει.

Η κινητοποίηση συνεπάγεται πλήρη αλλαγή στην πολιτική πληροφόρησης. Οι κανόνες της ειρήνης (στην πραγματικότητα, η τυφλή αντιγραφή δυτικών ψυχαγωγικών προγραμμάτων και στρατηγικών που μόνο διαφθείρουν την κοινωνία) πρέπει να καταργηθούν. Η τηλεόραση και τα ΜΜΕ γενικότερα θα πρέπει να γίνουν πατριωτικά εργαλεία κινητοποίησης εν καιρώ πολέμου. Όλες οι συναυλίες είναι για το μπροστινό μέρος, το ίδιο το να είσαι πίσω είναι επίσης για μπροστά. Αυτό αρχίζει ήδη σταδιακά, αλλά μέχρι στιγμής επηρεάζει μόνο ένα μικρό μέρος των καναλιών. Και πρέπει να είναι παντού.

Πολιτισμός, ενημέρωση, εκπαίδευση, διαφωτισμός, πολιτική, κοινωνική σφαίρα – όλα πρέπει να λειτουργήσουν ομόφωνα για τον πόλεμο, δηλαδή για τη Νίκη.

Οικονομία
Οποιοδήποτε κυρίαρχο κράτος μπορεί να εκδώσει όσο εθνικό νόμισμα χρειάζεται. Αν είναι πραγματικά κυρίαρχο. Ένας πόλεμος με τη Δύση δεν έχει νόημα να συνεχιστούν τα οικονομικά παιχνίδια σύμφωνα με τους κανόνες της. Η οικονομία εν καιρώ πολέμου δεν μπορεί παρά να είναι κυρίαρχη. Για να κερδίσετε, θα πρέπει να ξοδέψετε όσα χρήματα χρειάζεστε. Είναι απαραίτητο μόνο να διασφαλιστεί ότι οι εκπομπές συγκεντρώνονται σε ένα ειδικό κύκλωμα σχεδιασμένο για στρατηγικούς σκοπούς. Η διαφθορά σε τέτοιες περιστάσεις θα πρέπει να ταυτίζεται με έγκλημα πολέμου.

Ο πόλεμος και η άνεση είναι ασύμβατα πράγματα. Η άνεση ως στόχος, ως οδηγός ζωής πρέπει να εγκαταλειφθεί. Μόνο οι λαοί που είναι έτοιμοι για κακουχίες μπορούν να κερδίσουν πραγματικούς πλήρεις πολέμους.

Σε τέτοιες καταστάσεις εμφανίζεται πάντα ένας νέος γαλαξίας οικονομολόγων, στόχος του οποίου είναι η διάσωση του κράτους. Αυτό είναι πρώτα απ’ όλα. Τα δόγματα, τα σχολεία, οι μέθοδοι και οι προσεγγίσεις είναι δευτερεύουσες.

Μπορείτε να ονομάσετε μια τέτοια οικονομία οικονομία κινητοποίησης ή μπορείτε απλά να την ονομάσετε στρατιωτική.

Οι σύμμαχοί μας
Οι σύμμαχοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο σε κάθε πόλεμο. Σήμερα, η Ρωσία δεν έχει πολλά από αυτά, αλλά υπάρχουν. Πρώτα απ ‘όλα, μιλάμε για εκείνες τις χώρες που απορρίπτουν τη μονοπολική φιλελεύθερη δυτική τάξη. Δηλαδή, για τους υποστηρικτές της πολυπολικότητας – όπως η Κίνα, το Ιράν, η Βόρεια Κορέα, η Σερβία, η Συρία, η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, το Μάλι και επίσης, σε κάποιο βαθμό, η Ινδία, η Τουρκία, ορισμένες ισλαμικές, αφρικανικές και λατινοαμερικανικές χώρες ( κυρίως Κούβα, Νικαράγουα, Βενεζουέλα).

Κατά τη συνεργασία μαζί τους, είναι απαραίτητο να κινητοποιηθούν όλοι οι διαθέσιμοι πόροι, όχι μόνο η επαγγελματική, αλλά και η λαϊκή διπλωματία. Και για αυτό, πάλι, χρειάζεται ιδεολογία. Πρέπει να πείσουμε τους συμμάχους ότι αποφασίσαμε να σπάσουμε αμετάκλητα την παγκοσμιοποίηση και τη δυτική ηγεμονία και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος για την οικοδόμηση ενός πολυπολικού κόσμου. Εδώ πρέπει να είμαστε συνεπείς και αποφασιστικοί. Ο καιρός για ντεμί καταστάσεις και συμβιβασμούς έχει τελειώσει. Ο πόλεμος της Δύσης εναντίον της Ρωσίας διχάζει την ανθρωπότητα σε διαφορετικές πλευρές των οδοφραγμάτων.

Πνευματικός Παράγοντας
Η κεντρική στιγμή της παγκόσμιας αντιπαράθεσης που έχει ξεκινήσει είναι η πνευματική, θρησκευτική πτυχή. Η Ρωσία βρέθηκε σε κατάσταση πολέμου με έναν θεομάχο αντιθρησκευτικό πολιτισμό που ανατρέπει τα ίδια τα θεμέλια των πνευματικών και ηθικών αξιών – Θεό, Εκκλησία, οικογένεια, φύλο, άνθρωπο. Με όλες τις διαφορές μεταξύ της Ορθοδοξίας, του παραδοσιακού Ισλάμ, του Ιουδαϊσμού, του Ινδουισμού ή του Βουδισμού, όλες οι θρησκείες και οι πολιτισμοί που χτίζονται πάνω τους αναγνωρίζουν τη θεϊκή αλήθεια, την υψηλή πνευματική και ηθική αξιοπρέπεια ενός ατόμου, τιμούν τις παραδόσεις και τους θεσμούς – το κράτος, την οικογένεια, την κοινότητα. Η σύγχρονη Δύση τα έχει καταργήσει όλα αυτά, αντικαθιστώντας τα με την εικονική πραγματικότητα, τον ακραίο ατομικισμό, την καταστροφή του φύλο, την καθολική επιτήρηση, μια ολοκληρωτική «κουλτούρα ακύρωσης», μια κοινωνία της μεταλήθειας.

Ο ανοιχτός σατανισμός και ο καθαρός ρατσισμός ανθίζουν στην Ουκρανία και η Δύση υποστηρίζει μόνο αυτό.

Έχουμε να κάνουμε με αυτό που οι ορθόδοξοι γέροντες αποκαλούν «πολιτισμό του Αντίχριστου». Ως εκ τούτου, ο ρόλος της Ρωσίας είναι να ενώσει πιστούς διαφορετικών θρησκειών σε αυτή την αποφασιστική μάχη.

Δεν πρέπει να περιμένετε μέχρι ο παγκόσμιος εχθρός να καταστρέψει το σπίτι σας, να σκοτώσει τον άντρα, τον γιο ή την κόρη σας… Κάποια στιγμή θα είναι πολύ αργά. Προς Θεού να μην ζήσουμε μια τέτοια στιγμή.

Η επίθεση του εχθρού στην περιοχή του Χάρκοβο είναι ακριβώς αυτό, ακριβώς αυτό. Η αρχή ενός πλήρους πολέμου της Δύσης εναντίον μας.

Η Δύση επιδεικνύει την πρόθεσή της να ξεκινήσει έναν πόλεμο εξόντωσης εναντίον μας – έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Πρέπει να συγκεντρώσουμε όλο το βαθύτερο εθνικό μας δυναμικό για να αποκρούσουμε αυτήν την επίθεση. Με όλα τα μέσα – σκέψη, στρατιωτική δύναμη, οικονομία, πολιτισμός, τέχνη, εσωτερική κινητοποίηση όλων των κρατικών δομών και του καθενός μας.

dimpenews.com

2 σχόλια:

  1. Φωτεινός ανήρ παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες σε ασκητή εν ώρα προσευχής και του είπε: " ο Θεός θέλει την Ελλάδα ΘΕΟΦΙΛΗ, να σταματήσει να διαλέγεται με τα είδωλα των ξένων για να την βοηθήσει, τώρα πού ξεκινάει η μεγάλη δοκιμασία".

    Πηγή:
    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/09/blog-post_52.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δρ. Μοριακός Βιολόγος, Κωνσταντῖνος Βουγᾶς, ερευνητής της Ακαδημίας Αθηνών:

    Ἡ ἀκίδα τῶν Ἐμβολίων mRNA, αἰτία Καρκινογενέσεων!

    https://www.agnikolaos.gr/images/stories/ee/2022/233.pdf (σελίδα 6)

    ΑπάντησηΔιαγραφή