Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ!

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
(ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ) 


 Στις 4 Ιουνίου 1942 ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας Αδόλφος Χίτλερ μαζί με τον Wilhelm Keitel επισκέπτονται με απόλυτη μυστικότητα την Φινλανδία. 

Εκεί θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της χώρας Risto Ryti και τον αρχηγό των Φινλανδικών ενόπλων δυνάμεων στρατάρχη Carl Gustav Emil Mannerheim. 

Ο Φινλανδός ηχολήπτης Thor Damen είναι υπεύθυνος να καταγράψει τις επίσημες ομιλίες. Όταν αυτές τελειώνουν o Damen δεν σταματάει την ηχογράφηση και επί 11 λεπτά καταγράφει την ιδιωτική συζήτηση για την αποτυχία της επιχείρησης Barbarossa, τις αποτυχίες των Ιταλών και την εκπληκτική ικανότητα των σοβιετικών να παράγουν τεράστιους αριθμούς αρμάτων μάχης.

Το δημοσιεύουμε γιατί εκτός από συγκλονιστικό ιστορικό ντοκουμέντο που αποτελεί επιτυχία του πολύ καλού ιστορικού καναλιού  History in Armsόπου ακούγεται η κανονική φωνή του Χίτλερ χωρίς τους βρυχηθμούς των στομφώδη λόγων του, είναι και μια επίσημη παραδοχή του ιδρυτή της φρικαλεότητας του ναζισμού, ότι ηττήθηκε εξ αιτίας του ανατολικού μετώπου και της Ελλάδας, αλλά κυρίως λόγω της στρατιωτικής ισχύος της Ρωσίας (της τότε Σοβιετικής Ένωσης).

Μία άλλη συγκλονιστική "σύμπτωση" είναι ότι ως τόπο κατασκευής των σοβιετικών αρμάτων μάχης ο Χίτλερ αναφέρει το Ντόνετσκ περιοχή που από το 2014 δεινοπάθησε από τους ουκρανοναζί και απελευθερώθηκε από τα ρωσικά στρατεύματα και είναι τώρα υπό ρωσικό έλεγχο.

Οι 
"σύμμαχοι" Ε.Ε. και Η.Π.Α., οι σημερινοί απόγονοι του Χίτλερ, αντί για την Φινλανδία χρησιμοποιούν την Ουκρανία, με πιο ενεργό και ύπουλο τρόπο, ενώ στην πραγματικότητα εκείνοι πολεμούν την Ρωσία, στρατιωτικά και οικονομικά, αλλά όμως οι προσπάθειές τους θα έχουν την ίδια και χειρότερη κατάληξη και τους περιμένει η ίδια και χειρότερη τιμωρία! 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου