Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ) ΚΑΙ Η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ!

 ΟΛΗ Η ΔΥΣΗ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ 2 ΠΟΛΕΩΝ!!! 

3 ΒΙΝΤ
ΕΟ


ΥΠ. ΆΜΥΝΑΣ ΡΩΣΙΑΣ: Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ IZYUM ΚΑΙ BALAKLEYA ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΝΤΟΝΕΤΣΚ! ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ!

Η στρατιωτική ηγεσία της Ρωσίας έδωσε εξηγήσεις για την κατάσταση στην περιοχή του Χαρκόβου που στοίχισε εδάφη στις ρώσικες δυνάμεις. 

Αναφέρει ό.τι ότι έγινε οφείλεται σε αναδιάταξη δυνάμεων προκειμένου να ρίξει το βάρος στην απελευθέρωση της Λ Δ του Ντόνετσκ. 

Ισχυρίζεται ότι αποφάσισε να ανασυγκροτήσει στρατεύματα για να ενισχύσει την κατεύθυνση του Ντόνετσκ. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έσπασε τη σιωπή του, λέγοντας τι συνέβη με Izyum και Balakleya.

Η Ρωσία θα ανασυντάξει στρατεύματα στην περιοχή Izyum και Balakleya για να ενισχύσει την κατεύθυνση του Ντόνετσκ, αναφέρει το στρατιωτικό τμήμα. 

Μέσα σε τρεις ημέρες, πραγματοποιήθηκε μια επιχείρηση για τον περιορισμό και τη μεταφορά της ομάδας στρατευμάτων Izyum-Balakley στο έδαφος της ΛΔΔ. Ο ρωσικός στρατός πραγματοποίησε μια σειρά περισπασμών για να μπερδέψει τον εχθρό.

Προκειμένου να προστατευθούν τα στρατεύματα, επιτελέστηκαν ισχυρά πλήγματα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χρησιμοποιώντας πυροβολικό, πυραυλικά στρατεύματα και αεροσκάφη.

 Πάνω από 2.000 Ουκρανοί στρατιωτικοί και ξένοι μισθοφόροι εξουδετερώθηκαν μέσα σε τρεις ημέρες, περισσότερα από 100 τεθωρακισμένα οχήματα αχρηστεύθηκαν.


Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι τα ρωσικά στρατεύματα αποσύρονταν από το Κουπιάνσκ, το Κράσνι Λίμαν και το Ιζιούμ. Στρατιωτικοί ανταποκριτές υποστηρίζουν ότι η απόσυρση των στρατευμάτων είναι μια στρατιωτική αναγκαιότητα που έχει υπερισχύσει της πολιτικής σκοπιμότητας. 

Ο δημοσιογράφος Yevgeny Poddubny τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο τα ρωσικά στρατεύματα προσπαθούν να αποφύγουν την περικύκλωση.Το Λίμαν είναι υπό ρώσικο έλεγχο. Η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί...



Ο πολεμικός ανταποκριτής Boris Rozhin, με τη σειρά του, μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση στις νότιες περιοχές και στο Donbass. Σύμφωνα με τον ίδιο, επί του παρόντος, το μισό Kupyansk ελέγχεται από τον ουκρανικό στρατό και το μισό από τους Ρώσους. 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας διερευνούν την ευκαιρία να κινηθούν βορειοδυτικά από το Kupyansk, προς το Veliky Burluk. Το Krasny Liman και το Yampol (DPR) κρατούνται από Ρώσους στρατιώτες. Όλες οι επιθέσεις αντιμετωπίζονται.

Στο μεταξύ συνωστισμός παρατηρείται στα σύνορα Ρωσίας και ιδιαίτερα στην περιοχή του Μπέλγκοροντ όπου καταφθάνουν μαζικά και κατά κύματα κάτοικοι από τις περιοχές Χαρκόβου που ανέκτησαν οι Ουκρανοί. 

Ένα από τα TAC (σημεία προσωρινής φιλοξενίας) βρίσκεται εδώ. Οι πρόσφυγες φτάνουν εδώ, εγκαταλείποντας μαζικά την περιοχή Kharkov λόγω εντεινόμενων βομβαρδισμών Ουκρανών. 

Οι άνθρωποι φεύγουν με τις οικογένειές τους, πολλά παιδιά. Υπάρχουν τώρα περισσότερα από 400 αυτοκίνητα στα σύνορα», έγραψε ο γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου της Ενωμένης Ρωσίας Andrey Turchak στο κανάλι του στο Telegram. .

Οι αρχές της περιοχής του Χάρκοβο προέτρεψαν τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στη ζώνη μάχης. Η αναμονή για τη διέλευση συνόρων λόγω διατυπώσεων και μαζικότητας είναι ως και 2 μέρες.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου