Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΤΕ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΟΤ!

 "ΦΙΛΙΚΟΣ" ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΕ CYBORGS (ΚΥΒΕΡΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ)


Γράφει ο Edward Slavsquatn 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ο Herman Gref αποκαλύπτει το μυστικό για να " παραμείνετε επίκαιροι" το 2022

Υπάρχει ένας άνθρωπος που ονομάζεται Herman Gref. Του αρέσουν οι βιομηχανικές επαναστάσεις, τα θρομβο-εμβόλια και η βιώσιμη ανάπτυξη.

Είναι ο πιο φιλικός τραπεζίτης της Ρωσίας και, συμπτωματικά, επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της πιο φιλικής τράπεζας της Ρωσίας, της Sber - η οποία δεν είναι απλώς μια τράπεζα, αλλά ένα ολόκληρο "σύμπαν υπηρεσιών για την ανθρώπινη ζωή". ← αυτό είναι κάτι που θα έλεγε ένας φιλικός τραπεζίτης που σίγουρα δεν είναι ρομπότ από το διάστημα, ναι;

Τέλος πάντων, βουτάμε στη Μεταφυσική της Sber ενώ θα έπρεπε να συζητάμε για τα Νέα της Sber.

Ο Gref συμμετείχε σε ένα συνέδριο την περασμένη εβδομάδα όπου αποκάλυψε το από καιρό κρυμμένο μυστικό για να παραμείνετε Sber - επίκαιροι:

Ο πρόεδρος της Sberbank Herman Gref ονόμασε επτά βασικές τεχνολογίες του μέλλοντος: τεχνητή νοημοσύνη, γρήγορο διαδίκτυο (5G/6G), υπολογιστικό νέφος, web 3.0, εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα, κβαντική πληροφορική και βιοτεχνολογίες.

Μιλώντας στον εκπαιδευτικό μαραθώνιο της Ρωσικής Εταιρείας "Γνώση", ο Gref σημείωσε ότι αυτές οι τεχνολογίες θα έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για τη ζωή των ανθρώπων στο μέλλον. 

"Η πιο ανεπτυγμένη από αυτές είναι το cloud computing, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη (AI) προσφέρει σήμερα το μέγιστο όφελος στις επιχειρήσεις και την κοινωνία", είπε, δίνοντας διάλεξη με θέμα "Τεχνολογία και άνθρωποι: Πώς να παραμείνετε επίκαιροι".

Ο Herman Gref τόνισε επίσης ότι οι λύσεις που χρησιμοποιούνται στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης βελτιώνονται συνεχώς. Αυτό ισχύει για τομείς όπως ο δανεισμός, η υγειονομική περίθαλψη, τα μη επανδρωμένα οχήματα και η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Φανταστείτε τις δυνατότητες. Σύντομα θα έχουμε το προνόμιο να λαμβάνουμε άμεσα ένα ληστρικό δάνειο επαυξημένης πραγματικότητας από έναν αλγόριθμο στο Cloud 6G.

(Οι φίλοι μας στο Katyusha.org έχουν ένα εξαιρετικό κείμενο για την επίδοση του Gref και συνιστούμε σε όλους να το διαβάσουν).

Στο τέλος της παρουσίασης του Gref, ένας νεαρός θαυμαστής τον ρώτησε: "Ποιο από τα επιτεύγματά σας θεωρείτε το πιο σημαντικό;"

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sber απάντησε:  "Δεν έχω πετύχει ακόμη το πιο σημαντικό μου επίτευγμα".

Ω, ευτυχισμένες μέρες που έρχονται..


 ***********

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Friendly banker wants to turn Russians into cyborgs


ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. Ζητώ συγγνώμη για το άσχετο του θέματος, αλλά θα ήθελα σε πραγματικό χρόνο να σας μεταφέρω κάτι που ακούω συνεχώς από αόρατες οντότητες (δαίμονες) που αυτοσυστήνονται ως "ταγκαλάκια του εωσφόρου":

    1) Κυβερνάω, κυβερνάω κυβερνάω κοιμισμένους
    2) Κυβερνάω, κυβερνάω, κυβερνάω κυβερνήσεις

    και άλλα πολλά, που δε θέλω να τα αναφέρω για να μην κουράσω τους αναγνώστες.
    Δε χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης για να καταλάβει ότι υπάρχει κλιμάκωση σε όλα τα επίπεδα (πρώτα στο πνευματικό) και το BIG BAM του πνευματικού νόμου δε θα αργήσει να ακουστεί. Καλό είναι πάντως εμείς να βάλουμε όσο περισσότερη "αντίσταση" μπορούμε με προσευχή, προσοχή, ακατακρισία, εγκράτεια και όσο το δυνατόν συχνότερη συμμετοχή στα Θεία Μυστήρια.

    Η.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίνα τι με εγκατέλιπες, φως των εμών ομμάτων και αγαλλίαμα της καρδίας μου, και οι πειρασμοί με εκύκλωσαν;
      Αλλ' οικτίρισον Κόρη και σώσον με, εκ πάντων των λυπούντων, των θλιβομένων η παράκλησις.

      Ρύσαι ημάς τους ανευφημούντας σε, της τυραννίδος του εχθρού, του ζητούντος μανιωδώς, την ημών απώλειαν,
      και τούτου ματαίωσον, την πονηρίαν Πανάμωμε, και μηχανήν αυτού πάσαν, δυνάμει σου αμβλύνουσα!!!

      Διαγραφή