Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ"

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ...



Γράφει και κοινοποιεί ο Νικήτας Αποστόλου

Βλέπουμε στις μέρες μας την στάση της Γερμανίας στο ζήτημα της “κρίσης ενέργειας” που αντιμετωπίζει το ιδιόμορφο διεθνές υποκείμενο “ένωσης κρατών”, η αυτοαποκαλουμένη “Ευρωπαϊκή Ένωση” και ενθυμούμενοι σήμερα την ιστορική απόφαση του λαού μας στις 28 Οκτωβρίου 1940 να αντιτάξει στο Φασισμό και στο Ναζισμό το ιστορικό ΟΧΙ στην εθελοδουλεία, σας αναρτώ το κατωτέρω κείμενο, που δημοσιεύθηκε την Τρίτη 2 Μαϊου του 1995 στην Εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΥΠΙΑ” με τον τίτλο


“ Η προφητεία ενός Ναζί”

Β΄Παγκόσμιος , 50 χρόνια μετά. Και εμείς ανατρέχουμε 50 χρόνια πριν. Συγκεκριμένα σε ένα άρθρο της εποχής εκείνης, που δημοσιευόταν στην εφημερίδα “Ελευθερία”.

Μόλις είχε λήξει ο πόλεμος και ένας Ελβετός δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από έναν ανώτατο αξιωματικό της Καγκελαρίας, ρωτώντας τον χαρακτηριστικά “Και τώρα τι σκοπεύετε να κάνετε; Νικηθήκατε. Ο κόσμος σας μισεί. Δεν πρόκυται να ξεχάσει αυτά που κάνατε. Πως θα ορθοποδήσετε ξανά ως έθνος;”

Και ο Γερμανός του απαντά με ψύχραιμη ειρωνεία, με λόγια που όταν τα διαβάσαμε ξανακοιτάξαμε πολλές φορές την ημερομηνία του κιτρινισμένου τόμου που διαβάζαμε, μήπως και λαθεύαμε μήπως και το φύλλο ήταν σημερινό….

Όμως η ημερομηνία δεν άφηνε περιθώρια. Ήταν όντως 50 χρόνια πριν! “Οι λαοί απάντησε ο Γερμανός ναζί ξεχνούν γρήγορα. Αυτή εξ άλλου είναι και η διαφορά τους από ένα έθνος που θυμάται, όπως η ανώτερη φυλή των Γερμανών(!) 

Τα χρήματα που θα δοθούν για την ανοικοδόμηση της Γερμανίας θα είναι πολλά, θα έρθουν να δουλέψουν για μας και αυτοί που μέχρι τώρα πολέμησαν εναντίον μας (!) 

Είμαστε μια φυλή εργατική, που θα ξαναδημιουργήσει την ισχυρή ενωμένη Γερμανία(!) Θά δείτε ότι θα γίνουμε η ισχυρή οικονομικά χώρα (!) Και τότε ο Γκέμπλες θα μπορέσει να να σηκωθεί από τον τάφο του και να αναφωνήσει: “Και όμως νικήσαμε”!!!




2 σχόλια:

  1. ETΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ,ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην ξεχναμε οι ναζι επιστημονες και προυχοντες πηγαν α μ ε ρ ι κ η και ελαβαν καιριες θεσεις ο ναζισμος δεν εσβησε ΠΟΤΕ. Ειναι το σημερινο κυβερνειο της ανθρωποτητας καμουφλαρισμενομε το αδελφακι του τον κομμουνισμο δηλαδη ναζιστοκομμουνισμο τυπου μητσοτακη -μακρον τρυφω μπαιντεν κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή