Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΩΣ AΙΣΘΑΝΕΣΤΕ NΑ ZΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ "ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ" ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ;


Γράφει ο Gary D. Barnett 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Σημ.: Αν και το άρθρο αναφέρεται στις ΗΠΑ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε γραφτεί για την Ελλάδα

Ας ξεχάσουμε οποιαδήποτε υποτιθέμενη "Συνταγματική Δημοκρατία" ή οποιαδήποτε δημοκρατία, φασιστική, σοσιαλιστική ή οποιαδήποτε άλλη εμφανή πολιτική τάση στις ΗΠΑ και ας επικεντρωθούμε στην πραγματικότητα. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα βασίζονται περισσότερο σε μια κομμουνιστική κοινωνία από οποιοδήποτε άλλο πολιτικό σύστημα ή ιδεολογία- σε τέτοιο βαθμό ώστε να ακολουθούν τώρα σχεδόν κατά γράμμα το σύνολο των δέκα πλάνων του κομμουνισμού. 

Το να επιχειρηματολογείτε ενάντια σε αυτή τη βεβαιότητα, δεν είναι μόνο κοντόφθαλμο, αλλά δεν ανταποκρίνεται σε κανένα απολύτως τεστ ακρίβειας. 

Η αποδοχή αυτού του γεγονότος μπορεί να είναι δύσκολη για όσους ζουν σε έναν φανταστικό ονειρικό κόσμο που ονομάζεται "η χώρα της ελευθερίας", αλλά μόλις γίνει αποδεκτή και αναγνωριστεί, η κίνηση προς τα εμπρός γίνεται δυνατή. 

Για να αναπτυχθεί και να ευημερήσει κανείς, πρέπει να αποδεχθεί την αλήθεια και την πραγματικότητα και να την αντιμετωπίσει, αλλιώς θα ζει και θα πεθαίνει για πάντα αλυσοδεμένος.

Τα μέτρα ελέγχου που τέθηκαν σε εφαρμογή τα τελευταία δυόμισι χρόνια ήταν κατατοπιστικά από τη μια πλευρά και τυραννικά από την άλλη. 

Αποκαλυπτικά, δεδομένου ότι η εθελοντική συμμόρφωση των μαζών ήταν σχεδόν καθολική, υποδεικνύοντας ότι η δοκιμασία της υπακοής λόγω των ψεύτικων "ιών" που σχεδιάστηκαν από το κράτος ήταν επιτυχής, καθώς οι περισσότεροι έκαναν ό,τι τους είπαν.

 Φυσικά, τα αποτελέσματα αυτού ήταν εντελώς τυραννικά, καθώς προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές λόγω των λουκέτων, της απώλειας της ικανότητας να στηρίξουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους, των ψυχολογικών βασανιστηρίων, της κατάθλιψης, της αυτοκτονίας, των δηλητηριωδών ενέσεων, της εγκατάλειψης της οικογένειας, των μασκών, της "αποστασιοποίησης" και της καταστροφής του ανοσοποιητικού συστήματος. 

Λόγω αυτών των σχεδιασμένων αποτελεσμάτων, η ακραία αρρώστια ήταν εμφανής, γεγονός που μόνο βοήθησε το κακό κράτος στις προσπάθειές του να προωθήσει το φόβο και το μίσος. 

Το γεγονός ότι αυτό ήταν σχεδιασμένο και όχι τυχαίο χάθηκε εντελώς από τους περισσότερους, καθώς συναινούσαν στην κρατική τρομοκρατία πρόθυμα, ενεργώντας ως ένα συλλογικό κοπάδι προβάτων που περίμενε τη σφαγή.

Ενώ οι περισσότεροι από όλους σε αυτή τη χώρα θα απέφευγαν οποιαδήποτε πρόταση ότι ο κομμουνισμός ήταν όχι μόνο παρών, αλλά και η ηγετική ιδεολογία αυτού του κυβερνητικού συστήματος, αυτό ακριβώς συνέβη με την πάροδο του χρόνου και τώρα βρίσκεται ως ο βασικός πυλώνας αυτής της ώθησης προς την παγκόσμια εξουσία και τον έλεγχο. 

Οι ΗΠΑ ηγούνται σε αυτό το μακελειό λόγω της θέσης τους σε αυτόν τον κόσμο, και της εντελώς λανθασμένης πεποίθησης των πολιτών ότι αυτή είναι η πιο ελεύθερη και "δημοκρατική" και "εξαιρετική" χώρα στη γη. Σίγουρα δεν είναι κάτι τέτοιο. 

Η σταδιακή μεταμόρφωση από αυτό που θεωρούνταν ψευδώς πραγματική ελευθερία σε ένα σχεδόν εντελώς κομμουνιστικό κράτος, μπόρεσε να παραμείνει κρυφή από τους περισσότερους λόγω της μαζικής προπαγάνδας, της ευπιστίας, του χυδαίου εθνικισμού και της αντίληψης ότι αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί εδώ. 

Ο κομμουνισμός, όπως περιγράφεται από πολλούς, ενώ παρουσιάζεται ψευδώς ως "προς όφελος του λαού", είναι ένα σύστημα που βασίζεται στο ψέμα, την προπαγάνδα και τον απόλυτο έλεγχο όλων των συνθηκών ζωής, από μια δομή από πάνω προς τα κάτω, όπου το κράτος διεκδικεί την απόλυτη εξουσία. 

Αυτή η δομή ταιριάζει απόλυτα με ένα τεχνοκρατικά διοικούμενο κράτος, καθώς μόνο οι λίγοι διατηρούν την εξουσία πάνω στις μάζες και μέσω τεχνολογικών μέσων, είναι σε θέση να ελέγχουν όλες τις μετακινήσεις, τις νομισματικές πολιτικές, την προσφορά και τη ζήτηση ενέργειας και τροφίμων, την επιτήρηση και την πρόσβαση ή μη σε είδη πρώτης ανάγκης που συντηρούν τη ζωή. 

Αυτό το σύστημα πιθανότατα θα αντιμετωπίσει και θα απαιτήσει επίσης την εφαρμογή της παρακολούθησης και του εντοπισμού όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων μέσω της αναγνώρισης προσώπου, των διαβατηρίων, των τσιπ, της παρακολούθησης και του ελέγχου των περισσότερων δαπανών, καθώς επίσης και της συνεχούς παρακολούθησης των καθημερινών δραστηριοτήτων. 

Αυτό φυσικά εξαρτάται από το αν ο πληθυσμός αυτός συνεχίσει να επιτρέπει την κατάληψή του από το καταπιεστικό κράτος.

Ο κομμουνισμός δεν είναι η μοναδική ιδεολογία αυτής της χώρας, καθώς υπάρχουν πτυχές του σοσιαλισμού, της τυφλής δημοκρατίας και του ακραίου φασισμού, μεταξύ άλλων επίσης, αλλά σκεφτείτε ότι οι δέκα πυλώνες του κομμουνισμού είναι ήδη είτε πλήρως εφαρμοσμένοι είτε εφαρμόζονται σήμερα.

 Μια σύντομη επισκόπηση των πλάνων θα επιβεβαιώσει την ύπαρξη μιας κομμουνιστικής κατάστασης πραγμάτων στην Αμερική.

Η κατάργηση της ιδιοκτησίας δεν έχει εφαρμοστεί πλήρως, αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γίνει ο κανόνας. Καθώς αυτή η ψεύτικη απάτη του " Covid " έχει προχωρήσει, η κυβέρνηση έχει αναλάβει πολύ περισσότερη γη και ιδιοκτησία, κυρίως μέσω των πληρεξουσίων συνεργατών της στη Wall Street και των μεγάλων τραπεζικών ομίλων. 

Η τεράστια πληθωριστική επέκταση, θα συνεχίσει να οδηγεί σε περισσότερη κρατική ιδιοκτησία της ιδιωτικής περιουσίας. Επιπλέον, η κυβέρνηση κατέχει πλέον σχεδόν κάθε υποθήκη σε αυτή τη χώρα, αφήνοντας όλη την ευθύνη στις πλάτες των ταπεινών φορολογουμένων, και με την πάροδο του χρόνου έχει κατασχέσει (κλέψει) εκατοντάδες εκατομμύρια στρέμματα που ψευδώς ονομάζονται "δημόσια" γη.

Ένας βαρύς και κλιμακούμενος φόρος εισοδήματος ισχύει εδώ και 100 χρόνια, και ενώ τα δικαιώματα κληρονομιάς δεν έχουν περιοριστεί πλήρως, υπάρχουν όλες οι δομές για να επηρεαστεί αυτό, εάν το κράτος το επιθυμεί.

Η δήμευση της περιουσίας των "επαναστατών" έχει συζητηθεί, και η κλοπή της περιουσίας αυτών των μη συμμορφούμενων πολιτών έχει επιδιωχθεί ενεργά και έχει ήδη επιτευχθεί σε ορισμένες περιπτώσεις, καθώς οι νέοι νόμοι και οι εντολές που υποτίθεται ότι προστατεύουν την κυβέρνηση μέσω της λογοκρισίας και του ελέγχου του λόγου και της δράσης γίνονται όλο και πιο διαδεδομένοι.

Ο συγκεντρωτισμός της πίστωσης, ένα κεντρικό τραπεζικό σύστημα και το μονοπώλιο του κεφαλαίου έχει προχωρήσει σημαντικά από το 1913, και ελέγχεται από την κυρίαρχη "ελίτ" και τους κρατικούς εκτελεστές της. Αυτή η σανίδα έχει παγιωθεί πλήρως, όπως και ο έλεγχος και η παρακολούθηση των μέσων επικοινωνίας και μεταφοράς.

Η ίση υποχρέωση όλων να εργάζονται, ή με άλλα λόγια, να επιβάλλεται με την ανάγκη ή τη βία η ιδέα της υποστήριξης του ψεύδους που ονομάζεται "κοινό καλό", έχει εδραιωθεί εδώ και πολύ καιρό, και γίνεται ακόμα περισσότερο σήμερα.

Ο συνδυασμός της γεωργίας με τη μεταποιητική βιομηχανία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς τα αγροκτήματα, τα ράντζα, η παραγωγή και η διανομή τροφίμων έχουν ως επί το πλείστον καταστραφεί ή/και εξαγοραστεί, και ασφαλώς ελέγχονται από την κυβερνητική πολιτική και τις ρυθμίσεις.

Όσον αφορά την κατάργηση της διάκρισης μεταξύ πόλης και υπαίθρου με μια πιο "δίκαιη" κατανομή του πληθυσμού, απλά σκεφτείτε τι συμβαίνει και συνέβη τα τελευταία 3 χρόνια, κυρίως λόγω τυραννικών κυβερνητικών ενεργειών που ήταν από πριν σχεδιασμένες. 

Η ανακατανομή του πληθυσμού λόγω του χάους, των λεηλασιών, της βίας, των δολοφονιών και των αυστηρών εντολών και περιορισμών στις πόλεις από την κυβέρνηση, προκάλεσε μια μαζική έξοδο σε πιο απομακρυσμένες περιοχές- στην πραγματικότητα, διασκορπίζοντας τον πληθυσμό και διεισδύοντας στις περιοχές με μεγαλύτερη αντίσταση με εκείνες που είχαν συνηθίσει να είναι πιο ελεγχόμενες.

Όσον αφορά τον τελευταίο άξονα του κομμουνισμού, και σίγουρα όχι τον λιγότερο, ήταν η οικοδόμηση ενός "δωρεάν" "εκπαιδευτικού" συστήματος για όλα τα παιδιά στα κυβερνητικά δημόσια σχολεία- το πιο σατανικό σχέδιο που είχε ως μόνο σκοπό να αποβλακώσει και να κατηχήσει όλα τα παιδιά, επηρεάζοντας γενιές αυτού του πληθυσμού. 

Αυτό από μόνο του έχει προκαλέσει μια ολοσχερή πλύση εγκεφάλου και προωθεί τους υπανάπτυκτους εγκεφάλους να αποδεχτούν την τυφλή υπακοή ως τρόπο ζωής. 

Όσον αφορά τον έλεγχο των μαζών, αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό από όλα τα κομμουνιστικά σχέδια που έχουν εφαρμοστεί με σκοπό την αύξηση της εξουσίας του κράτους. 

Στην πραγματικότητα, το σχολικό σύστημα χρησιμοποιείται σήμερα για να αρρωστήσει και να καταστρέψει τα σώματα, τα μυαλά και τον ψυχισμό των επόμενων γενεών λόγω της αποτρόπαιας προπαγάνδας, των δηλητηριωδών ενέσεων βιολογικών όπλων, της σεξουαλικής χειραγώγησης, της διδασκαλίας μίσους και ρατσισμού- όλα αυτά στην προσπάθειά του να καταστρέψει την ιστορία και την παράδοση υπέρ της νεομαρξιστικής ηλιθιότητας.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα πραγματικό χωνευτήρι, με την έννοια ότι σχεδόν κάθε καταπιεστική και τυραννική πολιτική ιδεολογία που έχει υπάρξει ποτέ, έχει γίνει δεκτή με ανοιχτές αγκάλες, ειδικά η ιδέα του κομμουνισμού, η οποία κατά τη γνώμη μου, είναι ο βασικός πυλώνας αυτής της μαζικής ώθησης από την άρχουσα τάξη και τις κυβερνητικές πόρνες τους, για να τοποθετηθούν ως οι κύριοι του κόσμου σε αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη που επιδιώκεται επιθετικά σήμερα.

Η αντίσταση και η απώθηση ενάντια σε ορισμένες πτυχές αυτής της κατάληψης από όλο και περισσότερους ανθρώπους συμβαίνει, αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η ψήφος, η εξάρτηση από το πολιτικό σύστημα και η μικρή αντίσταση χωρίς έμπρακτη ανυπακοή δεν θα είναι αρκετή για να σταματήσει αυτή η επέλαση της ολοκληρωτικής κυριαρχίας. 

Ο καθένας από εμάς πρέπει να αντισταθεί σε κάθε τυραννία και να μην επιτρέψει στην κυβέρνηση ή στους εκτελεστές της να προωθήσουν αυτή την ατζέντα κυριαρχίας πάνω μας. Μπορούμε να κερδίσουμε την ημέρα, αλλά θα χρειαστούν πολύ μεγάλοι αριθμοί ανεξάρτητων ατόμων που θα συμπορευτούν μαζικά.

Συνειδητοποιήστε τι πραγματικά συμβαίνει, αγνοήστε τις εντολές και τα ψέματα, δείτε την αχαλίνωτη υποκρισία που υπάρχει παντού, μη φοβηθείτε αυτό που θα βρείτε, και πάρτε την ελευθερία σας από τη λαβή αυτών των κατάπτυστων, πολιτικών και εταιρικών τεράτων που ονομάζονται κράτος.

"Ένα μείγμα ευπιστίας και κυνισμού ήταν ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό της νοοτροπίας του όχλου πριν γίνει καθημερινό φαινόμενο των μαζών.

Σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο, ακατανόητο κόσμο, οι μάζες είχαν φτάσει στο σημείο να πιστεύουν, ταυτόχρονα, τα πάντα και τίποτα, να πιστεύουν ότι όλα είναι δυνατά και ότι τίποτα δεν ήταν αληθινό. 

Το μείγμα αυτό από μόνο του ήταν αρκετά αξιοσημείωτο, γιατί σήμαινε το τέλος της ψευδαίσθησης ότι η ευπιστία ήταν αδυναμία των ανυποψίαστων πρωτόγονων ψυχών και ο κυνισμός το βίτσιο των ανώτερων και εκλεπτυσμένων μυαλών. 

Η μαζική προπαγάνδα ανακάλυψε ότι το ακροατήριό της ήταν ανά πάσα στιγμή έτοιμο να πιστέψει το χειρότερο, όσο παράλογο κι αν ήταν, και δεν είχε ιδιαίτερη αντίρρηση να εξαπατηθεί, επειδή θεωρούσε ούτως ή άλλως κάθε δήλωση ψέμα. 

Οι ολοκληρωτικοί ηγέτες των μαζών στήριξαν την προπαγάνδα τους στη σωστή ψυχολογική υπόθεση ότι, υπό τέτοιες συνθήκες, θα μπορούσε κανείς να κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν τις πιο φανταστικές δηλώσεις τη μια μέρα, και να τους εμπιστευτεί αν την επόμενη μέρα τους δίνονταν αδιάσειστες αποδείξεις για το ψέμα τους, θα κατέφευγαν στον κυνισμό- αντί να εγκαταλείψουν τους ηγέτες που τους είχαν πει ψέματα, θα διαμαρτύρονταν ότι γνώριζαν από την αρχή ότι η δήλωση ήταν ψέμα και θα θαύμαζαν τους ηγέτες για την ανώτερη τακτική τους εξυπνάδα.

~ Hannah Arendt - “The Origins of Totalitarianism” ("Οι απαρχές του ολοκληρωτισμού")


**********

Gary D. Barnett

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΠΗΓΗ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου