Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ...


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΈΝΔΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ




Γράφει ο  Joss Whedon
Μετάφραση: Απολλόδωρος


-"Οι ειδήσεις δεν υπάρχουν για να σας πουν τι συνέβη. Είναι εκεί για να σας πουν αυτό που θέλουν να ακούσετε ή αυτό που νομίζουν ότι θέλετε να ακούσετε".

Σε περίπτωση που κάποιος από εσάς το ξέχασε, και ελπίζω να το ξέχασε, οι τρελές εκλογές στις ΗΠΑ θα γίνουν ξανά σε τρεις εβδομάδες. 
Θα υπάρξει μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία και πολλές εκκλήσεις για να κάνετε το "καθήκον" σας και να συμμετάσχετε στην επιλογή του ενός ή του άλλου από τους κακόβουλους πολιτικούς για να γίνει ο αφέντης σας.

 Πρόκειται για ενδιάμεσες εκλογές βέβαια, και όχι για την παράλογη επιλογή του μεγάλου αφέντη, αλλά εντελώς άχρηστες παρ' όλα αυτά. Η ψήφος είναι ένα ανόητο παιχνίδι, αλλά πολλοί θα συμφωνήσουν με αυτή την εξωφρενική φάρσα.

Τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν όλο και περισσότερες ιστορίες για τον αξιολύπητο και επικίνδυνο κλόουν Τραμπ στις εναλλακτικές ειδήσεις. Αυτό θα αυξηθεί μόνο τα επόμενα δύο χρόνια. 

Πρόκειται για τον ίδιο Τραμπ που σκόπιμα ξεκίνησε όλη την απάτη με το κλείδωμα του " covid", που πήρε τα πλήρη εύσημα για την "πειραματική" και δολοφονική ένεση βιολογικού όπλου που ψευδώς ονομάστηκε "εμβόλιο covid", που έλεγε καθημερινά ψέματα, που απειλούσε συνεχώς με πυρηνικό πόλεμο, που προωθούσε περισσότερο πόλεμο και που χρηματοδοτούσε τον ΠΟΥ μέσω του ιδρύματος Gates Gavi, ενώ έλεγε ψέματα για την αποχρηματοδότησή του. 

Επίσης, σκηνοθέτησε μια 8μηνη προσομοίωση της συνωμοσίας του "covid" πολύ πριν από την εκδήλωση του Bill Gates 201. Φαίνεται ότι κατάφερε να συνεχίσει να αιχμαλωτίζει τα αδύναμα και άδεια μυαλά πολλών Ρεπουμπλικάνων και των λεγόμενων "ελευθεριακών", οι οποίοι μέχρι σήμερα εξακολουθούν να τον θεωρούν σωτήρα τους. Αλλά δεν σταματάει εκεί.

Πρόσφατα, η η μόλις "εκλεγείσα" πρωθυπουργός της Ιταλίας, Giorgia Meloni, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή μεταξύ της "ισχυριζόμενης" δεξιάς πτέρυγας της Δύσης, ιδίως στις Η.Π.Α. Έγινε αμέσως ένα νέο αστέρι, και φυσικά, όπως λέγεται, θα αλλάξει μόνη της τον κόσμο λόγω της λανθασμένης αντίληψης ότι επειδή λέγεται ότι είναι "δεξιά", ότι όλα θα είναι καλά στον κόσμο. 

Μια από τις πρώτες της δηλώσεις ήταν ότι θα βάλει την υποστήριξή της (και όλων των άλλων) πίσω από την Ουκρανία, τοποθετώντας την αμέσως στο στρατόπεδο του κακού mainstream. Καμία έκπληξη εδώ, αλλά απλώς περισσότερη λατρεία για έναν άλλο ιδιόκτητο πολιτικό.

Τον τελευταίο καιρό, οι "ειδήσεις" είναι γεμάτες από το τσίρκο της Katie Hobbs και της Kari Lake, και υπάρχουν πολλές άλλες υποτιθέμενες μη λογικές ψεύτικες προεκλογικές έχθρες που κυκλοφορούν τόσο στις κύριες όσο και στις εναλλακτικές πλατφόρμες προπαγάνδας. 

Εν μέσω αυτής της ηλιθιότητας, έρχεται ένας άλλος αριστερός, πλέον δεξιός, πολιτικός ήρωας για όλα όσα λέγονται "συντηρητικά". Είναι το σόου της Tulsi Gabbard, και τι θέαμα είναι αυτό. 

Είναι καταπληκτικό να παρακολουθείς την άμεση μεταστροφή του παραδείγματος "αριστερά εναντίον δεξιάς" και "δεξιά εναντίον αριστεράς", όπως αυτό παρουσιάζεται για να το δουν όλοι. Η Gabbard είναι τώρα ο ήρωας της δεξιάς στις ΗΠΑ, και η "αναφορά" ήταν τουλάχιστον απεχθής.

Το άρμα της Tulsi έγινε το καυτό εισιτήριο για κάθε "δεξιό", και πολύ πολλοί ισχυρίστηκαν ότι είναι "ελευθεριακοί" μέσα σε μια νύχτα. Αυτοί από τον Joe Rogan, τον J.P. Sears, μέχρι ακόμη και τον Ron Paul και τους συνεργάτες του, όλοι πήδηξαν στο πλοίο, μεταξύ τόσων άλλων. 

Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι έγκρισης αυτού του φρικτού αμερικανικού πολιτικού συστήματος, που είναι όσο το δυνατόν πιο κακό και διεφθαρμένο. Και μην ξεχνάτε την ιστορία με τον Kanye West και την Candice Owens, άλλη μία στη μακρά σειρά της ελεγχόμενης αντιπολίτευσης, ή της προσωπικής οικοδόμησης πλούτου και φήμης, στο όνομα της ψεύτικης αριστερής "αντιπολίτευσης".

Το σύνολο της πολιτικής διαδικασίας, οι υποστηρικτές της, οι αντιδράσεις των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης και η απόλυτη καταναλωτική φύση κάθε "ιστορίας" για το ένα ή το άλλο "παρασκήνιο" σχετικά με τον έναν ή τον άλλο πολιτικό ή σχολιαστή που πηδάει σε κάθε σκηνοθετημένο "ειδησεογραφικό" γεγονός, είναι μια θλιβερή επίδειξη είτε άγνοιας είτε συνενοχής μεταξύ εκείνων που λανθασμένα θεωρούνται "αντικειμενικοί" αναζητητές της αλήθειας. 

Όταν πρόκειται για ακρίβεια όσον αφορά αυτές τις κατασκευασμένες συνωμοσίες και τις ψεύτικες ανησυχίες για τα "δικαιώματα" των άλλων, προσέξτε τις μαλακίες, καθώς γρήγορα θα γεμίσουν τις μπότες σας με περιττώματα.

Αν κάποιος επιθυμεί να μάθει την αλήθεια, ή οτιδήποτε πολύτιμο, είναι επιτακτική ανάγκη να αγνοήσει σχεδόν όλες τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης, ανεξάρτητα από το αν είναι mainstream ή εναλλακτικά, με εξαίρεση φυσικά τους ελάχιστους που συνεχίζουν να βγάζουν όλη αυτή την προπαγάνδα που σας έρχεται καθημερινά από όλες τις πλευρές. 

Μια νέα ιστορία φαίνεται να ξεσπά συνεχώς, βάζοντας στο προσκήνιο αυτούς και πολλούς άλλους σκοτεινούς πολιτικούς χαρακτήρες που παρουσιάζονται ως ήρωες ή σωτήρες της ελευθερίας, ενώ στην πραγματικότητα, το αντίθετο συμβαίνει συνήθως.

Να θυμάστε ότι σχεδόν όλα όσα προσφέρονται στις λεγόμενες "ειδήσεις", ανεξάρτητα από τους περισσότερους παρουσιαστές, έχουν σκοπό να αποσπάσουν την προσοχή, να δημιουργήσουν ένα ψέμα, να κατευθύνουν τις απόψεις, να κάνουν πλύση εγκεφάλου ή να επιτύχουν τη μία ή την άλλη κακόβουλη ατζέντα. 

Πάντα να αμφισβητείτε τα πάντα και να είστε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε όσους προωθούν τις απόψεις τους ως ευαγγέλιο. Αφιερώστε χρόνο για να ερευνήσετε και να μελετήσετε μόνοι σας, και περιμένετε να δείτε πού προσπαθούν να σας οδηγήσουν αυτές οι εκδηλώσεις και τα υποστηρικτικά ψέματα. Δεν θα είναι ποτέ αυτό που σας είπαν.

"Πριν οι ηγέτες των μαζών καταλάβουν την εξουσία να προσαρμόσουν την πραγματικότητα στα ψέματά τους, η προπαγάνδα τους χαρακτηρίζεται από την ακραία περιφρόνηση των γεγονότων ως τέτοιων, γιατί κατά τη γνώμη τους τα γεγονότα εξαρτώνται αποκλειστικά από τη δύναμη του ανθρώπου που μπορεί να τα κατασκευάσει".


Οι απαρχές του ολοκληρωτισμού


****

ΠΗΓΗ  ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ






1 σχόλιο:

  1. Απολυτη αλήθεια τα κόμματα είναι εφεύρεση να κομματιάζεται η βούληση του λαού και να ελέγχεται και να πλουτιζει η εξουσια.Ασε την άλλη εφεύρεση που λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όποιος έχει διαβάσει Ιστορία δεν υπήρχε ποτέ από αρχαιοτάτων χρόνων απλώς καραμέλα να ονειρευται ο λαουτζίκος.Ασ ξυπνήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή