Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;;;

ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!


Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 

Mια πρώτη ανάγνωση των δημοσκοπήσεων μετά το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών το κυβερνών κόμμα, εστιάζοντας στην πρόθεση ψήφου, δεν φαίνεται να αποδυναμώνεται καίρια!

 

Όμως προβαίνοντας σε μια  προσεκτική μελέτη αυτών ειδικά στο σκέλος των ποιοτικών χαρακτηριστικών (π.χ. βαθμός ικανοποίησης ή δυσαρέσκειας από την κυβέρνηση), που οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μέσω αυτών εξάγονται ασφαλή συμπεράσματα, φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός και γενικότερα η κυβέρνηση έχει υποστεί μεγάλη φθορά! 

Αυτή η φθορά προϊόντος του χρόνου, με το δύσκολο χειμώνα που έρχεται λόγω της ενεργειακής κρίσης και της γιγάντωσης του πληθωρισμού, θα γιγαντωθεί περαιτέρω παρά την πληθώρα των προεκλογικών εξαγγελιών από το Μητσοτάκη στη ΔΕΘ! 

Ειδικά, ο Πρωθυπουργός οριστικά φαίνεται να έχει απολέσει την εμπιστοσύνη μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου μετά από τα ήξεις αφήξεις του, τις παλινωδίες του στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής και την καίρια αποτυχία στη διαχείριση της Covid-19! 

Τελευταίο ανδραγάθημά του η εκτός δημοκρατικής νομιμότητας παρακολουθήσεις πολιτικών μεταξύ αυτών και του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και δημοσιογράφων! 


1 σχόλιο:

  1. αυτο το φερεφωνο και υπηρετη ξενων συμφεροντων ουτε ζωγραφηστο δεν τον θελω παρ οτι τον ΨΗΦΙΣΑ Ξεφτυλισε την παραταξη την εκανε αυτο που ποτε δεν πιστεψα σοσιαλισμο , και ο χιτλερ τετοιος ηταν Μακαρι να βρεθει καποιος για την παλια δαδα της ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή