Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΓράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Σήμερα την πολιτική του εκπροσώπηση ο λαός την έχει αναθέσει στα κόμματα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ που εναλλακτικά τα ανέδειξε στην εξουσία, αφενός ως εγγυητές αντίστασης στην καλλιεργηθείσα φοβία μιας επερχόμενης χούντας και αφετέρου ως ελπίδα οικονομικής προόδου, κοινωνικής δικαιοσύνης, ατομικής ελευθερίας και εθνικής ανεξαρτησίας.

Με καλλιεργούμενες προπαγανδιστικές τάχα διαφορές μεταξύ δεξιάς και αριστεράς με τα ψευδώνυμα της «ελεύθερης αγοράς και ανάπτυξης» οι μεν και της  «αριστεράς και της προόδου» οι δε, όλες οι κυβερνήσεις σοσιαλεπώνυμες και μη παρέδωσαν τον δημόσιο βίο σε συντεχνίες που όχι μόνο λυμαίνονται την εξουσία αλλά δρουν εις βάρος του εθνικού συμφέροντος καθοδηγούμενες από ξένα κέντρα εξουσίας που οδηγούν τους λαούς και τα έθνη προς μία παγκόσμια διακυβέρνηση, πολιτικής, οικονομικής, ενεργειακής, υγειονομικής και πολιτιστικής δικτατορίας και προσπαθούν να επιβάλλουν μία νέα πολιτική ορθότητα.

Σε εθνικό επίπεδο καλλιεργούν: την κατάργηση του έθνους κράτους, τα ανοικτά σύνορα, την αντικατάσταση των αυτοχθόνων κατοίκων με δικαιολογία την υπογεννητικότητα, την υγειονομική δικτατορία, την αλλοίωση της εθνικής γλώσσας, την παραχάραξη της ιστορίας, την αποχριστιανοποίηση με στόχο την Ορθοδοξία, την διάλυση της οικογένειας με υπερβολική έμφαση στους ομοφυλόφιλους, τον οικονομικό και κοινωνικό φιλελευθερισμό και την επιβολή ενός παγκόσμιου νομίσματος ως επιστέγασμα της κυριαρχίας τους.

 Σε αυτό όλα τα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» μοιάζουν και ταυτίζονται όλο και περισσότερο δημιουργώντας ιδεολογικοπολιτική σύγχυση αφήνοντας τους ψηφοφόρους μετεώρους και πολιτικά ακάλυπτους.

Η κυρίαρχη αντίθεση μεταξύ του λαού και των κομμάτων δεν είναι πλέον δεξιά ή αριστερά αλλά, παγκοσμιοποίηση ή έθνος. 

Η εκκολαπτόμενη συνειδητοποίηση αυτής της αλήθειας εκ μέρους των πολιτών έχει τρομάξει το σύστημα που με κάθε τρόπο προσπαθεί να την αποκρύψει διαστρέφοντας την πραγματικότητα και δημιουργώντας φοβίες πολεμικές, υγειονομικές, πολιτικές και κυρίως οικονομικές.

Σε έναν πολίτη ανυπεράσπιστο απέναντι στο πανίσχυρο σύστημα χωρίς πατρίδα, χωρίς οικογένεια και χωρίς Θεό αφήνουν σαν μόνη διέξοδο και καταφύγιο τον ατομικισμό και τον καταναλωτισμό σαν αντάλλαγμα της υποταγής του στο σύστημα.

Όποιος τολμήσει να μιλήσει υπέρ του έθνους και της πατρίδας αυτομάτως χαρακτηρίζεται ως ναζιστής, φασίστας ή πατριδοκάπηλος, λοιδορείται  ως γραφικός και γίνεται αντικείμενο χλευασμού, περιθωριοποίησης ή και εξόντωσης.

Η συστημική προπαγάνδα άρχισε ήδη να χαρακτηρίζει τον εθνικισμό ως οπισθοδρόμηση, ξενοφοβία, και απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο και παραβλέπουν την ιστορική αποτυχία των ξενόφερτων ιδεολογικών κινημάτων της αποικιοκρατίας και του επεκτατισμού με κύριους εκφραστές τον καπιταλισμό και τον κομμουνισμό που παρά τις διαφορές τους στην αυταρχική διαχείριση της οικονομίας έχουν κοινό στόχο την επιβολή μιας παγκόσμιας ή διεθνούς δικτατορίας σε πληθυσμούς χωρίς εθνική ταυτότητα και ιστορία.

Εμείς οι Έλληνες ενωμένοι σαν έθνος, αποτρέψαμε τις επιθέσεις βαρβάρων, επιβιώσαμε ακόμη και υπό ξένες κατοχές όπως την  ρωμαϊκή  και την τουρκική, που στην μία επικρατήσαμε εκ των έσω τόσο ιδεολογικά όσο και πολιτιστικά ενώ την άλλη την αποτρέψαμε με αίμα και θυσίες και σήμερα είμαστε πάλι ελεύθεροι. 

Ως λαός με ιστορία και δικό του πολιτισμό τον διαδώσαμε σε Ανατολή και Δύση και ως κοσμοπολίτες πήραμε πολλά στοιχεία από άλλους λαούς που όμως δεν τα αντιγράψαμε αμάσητα αλλά, τα προσαρμόσαμε στον δικό μας πολιτισμό διατηρώντας την ταυτότητα μας χωρίς να απομονωθούμε. 

Είναι κρίμα τώρα να θυσιάσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία και κυρίως την εθνική μας ταυτότητα, που την συνιστούν ο πολιτισμός, η ιστορία, η γλώσσα, οι αρχές της ελευθερίας της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης, η παράδοση και η θρησκεία μας, και να γίνουμε υποχείρια μιας παγκόσμιας δικτατορίας.

 Η ανάγκη διάσωσης  της εθνικής  ανεξαρτησίας και εθνικής μας ταυτότητας σε ένα πνεύμα ισότιμης και δίκαιης συνεργασίας με άλλες χώρες είναι πάντα ο στόχος μας  και αυτό δεν συνιστά απομονωτισμό και οπισθοδρόμηση.

Δυστυχώς στην ροή της ιστορίας μας έχουν υπάρξει στιγμές διχασμού με καταστροφικά αποτελέσματα, που στις περισσότερες περιπτώσεις συνέβαλλαν όχι μόνο οι εγωισμοί και οι ξενόφερτες ιδεολογικές διαφορές, ως προς την διαχείριση των δικών μας πραγμάτων, αλλά και η δόλια ανάμειξη ξένων δυνάμεων με αυτουργούς δικούς μας προδότες που ενεργούν  προς ίδιον όφελος. 

Σήμερα δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι επικρατούν στην πολιτική σκηνή της χώρας και τις τελευταίες δεκαετίες έχουν οδηγήσει την χώρα και τον λαό σε ηθική, πολιτική και κυρίως οικονομική παρακμή.

Σήμερα υπάρχει μία γενική αναγνώριση της ανάγκης ανατροπής αυτής της κατάστασης και ήδη έχουν δημιουργηθεί αρκετές εξωκοινοβουλευτικές ομάδες με παρόμοια ως επί το πλείστον προτάγματα ενάντια σε όλα αυτά τα κακά που αναφέραμε στην αρχή, αλλά με καταβολές δεξιές, αριστερές και κεντρώες που δεν συνεργάζονται αλλά ανταγωνίζονται η μία την άλλη προς όφελος του συστήματος. 

Όμως, αυτό που χρειάζεται είναι  η δημιουργία ενός μαζικού εθνικού κινήματος και αυτό που λείπει είναι  ένας συνδετικός κρίκος μεταξύ όλων αυτών των ομάδων που δεν είναι παρά η εθνική συνείδηση και αυτή υπάρχει στην ψυχή όλων των δεξιών, αριστερών και κεντρώων πατριωτών. 

Είμαστε πολλοί και το αποδείξαμε στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, όπου η εθνική συνείδηση εκφράστηκε από ομιλητές όλων των παρατάξεων και ενθάρρυνε εκατομμύρια πολιτών, ασχέτως εάν τελικά προδόθηκε. 

Εάν η αγάπη για την Μακεδονία  μας ένωσε πόσο μάλλον θα πρέπει να μας ενώσει η αγάπη για την ίδια την Ελλάδα και το ελληνικό έθνος που δεν περιορίζεται μόνο στα όρια του ελληνικού κράτος αλλά περιλαμβάνει τον απόδημο ελληνισμό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και κυρίως την απόδημη, μορφωμένη νεολαία μας που πρόσφατα αναγκάστηκε να φύγει μετά την οικονομική παράδοση της χώρας σε ξένες δυνάμεις που επιδιώκουν να  την αντικαταστήσουν επίτηδες με πολιτισμικά μη αφομοιώσιμους λαθρομετανάστες.

Ας μην αφήσουμε να μας χωρίζουν οι δευτερεύουσες διαφορές μας όσον αφορά τις προτεραιότητες των κοινών μας αιτημάτων. Όλα αυτά όπως το άδικο χρέος, η απαίτηση των γερμανικών αποζημιώσεων, το ξένο νόμισμα, τα χωρικά μας ύδατα και η ΑΟΖ, η στάση μας απέναντι στην Τουρκία και τους συμμάχους, η ενεργειακή μας πολιτική, η υγειονομική μας πολιτική, η ποιότητα της παιδείας και τόσα άλλα θα πρέπει να λυθούν σε κατάλληλη ανά περίπτωση χρονική στιγμή με κριτήριο τον εκάστοτε  συσχετισμό δυνάμεων, με  στρατηγικό και τακτικό σχεδιασμό, και με βάση το εθνικό συμφέρον όπως μας δίδαξε ο Θουκυδίδης.

Αποτελεί καθήκον όλων των Ελλήνων πατριωτών δεξιών, αριστερών και κεντρώων να συνεργαστούν σε ένα εθνικό μέτωπο αντίστασης στον ενεργούμενο εθνομηδενισμό. 

Οι αρχές και οι επιδιώξεις αυτού του μετώπου πρέπει να έχουν ανθρωποκεντρικό και πανανθρώπινο χαρακτήρα όπως, Ελευθερία, Δικαιοσύνη και Αλληλεγγύη που εξασφαλίζουν το δικαίωμα κάθε ανθρώπου για αξιοπρεπή επιβίωση και ίσες δυνατότητες ανάπτυξης.

Αυτή η συνεργασία απαιτεί από όλες τις πατριωτικές, αγωνιστικές παρατάξεις να κατεβάσουν τα κομματικά τους λάβαρα και να συνεργαστούν για τον κοινό σκοπό με αξιοκρατικά κριτήρια επιλογής των επιτελών και την ανάδειξη ενός αρχηγού ή μιάς διοικούσης  επιτροπής με θυσιαστικό πνεύμα και που όλοι μαζί θα φέρουν το βάρος του κοινού αγώνα.

 Καλούνται όλοι οι Έλληνες πατριώτες, εύποροι και φτωχοί, επιστήμονες, καλλιτέχνες, επαγγελματίες, εργαζόμενοι αλλά και συνταξιούχοι να συνεργαστούν στον αγώνα, επιβίωσης του έθνους που τελεί υπό εξαφάνιση, να εξασφαλίσουν  την οικονομική του ανάκαμψη και παραγωγική του αυτάρκεια, την διατήρηση των παραδόσεων και της θρησκείας του, την διάσωση της γλώσσας της ιστορίας του, καθώς και της εθνικής του ταυτότητας και ανεξαρτησίας. 

Ας ενωθούμε πριν μας ξυπνήσει μία νέα εθνική καταστροφή. 

Στην προσπάθεια αυτή ο  Θεός θα μας δείξει τον τρόπο στην πορεία αρκεί να μπούμε στον δρόμο, θα μας προστατεύσει από κάθε εχθρική επιβουλή καθιστώντας μας πάλι φωτεινό παράδειγμα για την χειμαζομένη ανθρωπότητα όπως έκανε ακόμη και όταν δεν μας είχε αποκαλυφθεί και δεν Τον γνωρίζαμε αλλά ενεργούσαμε με γνώμονα την Αλήθεια, την Λογική και την Δικαιοσύνη.


Ηλίας Σταμπολιάδης

Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός

τ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου