Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ «ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΟΜΠΑΣ»

ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΡΒΟΝΝΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΗ ΣΤΑΣΗ...Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού, ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να... πραγματοποιηθεί μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός»
Pier Paolo Pasolini

Δείγμα "δημοκρατίας" στη Γαλλία του "φωτός και του πολιτισμού" (sic!), στην Ευρωπαϊκή Ένωση του 2022, που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τη "δόξα" του Χίτλερ... για τα μάτια των ΗΠΑ και τον κοκαϊνομανή κλόουν των ΟυκροΝαζί, στα πλαίσια της αντιρωσικής υστερίας, που αντικατέστησε τον αντικομουνισμό.Η Anne-Laure Bonnel (Αν-Λορ Μπονέλ), δίδασκε στο περίφημο "δημοκρατικό" πανεπιστήμιο της Γαλλίας (Université de Paris), γνωστό ως Σορβόννη ή La Sorbonne, δημοσιογράφος και κινηματογραφίστρια, απολύθηκε από το Πανεπιστήμιο και δέχεται απειλές λόγω του ταξιδιού της στο Ντονμπάς.

Συγκλονίζει: «Έχασα τη δουλειά μου στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού, όπου δίδαξα για 15 χρόνια. Με ένα e-mail από το πανεπιστήμιο, ενημερώθηκα ότι δεν τηρώ πλέον τις αξίες του πανεπιστημίου.(Σημ Οίμου: "Αξία για την Σορβόνη είναι να λέει κάποιος ψέματα όταν αυτά συμφέρουν τους χρηματοδότες της!!!) Έχω υποστεί ψυχολογική πίεση, Έχω δεχτεί απειλές. Άρα ζω στη σκιά εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι εύκολο»

Αναμένοντας τους δικαιωματικούς αντιρατσιστές, τις "φεμινίστριες" και κάποια Δούρου του συριζα που κόβουν τα τσουλούφια τους για την εξαγωγή δημοκρατίας στο Ιράν... να οργανώσουν και μια κινητοποίηση στη Γαλλική πρεσβεία, ας περιορίζονται σε διαδηλώσεις στις πρεσβείες του Ιράν και της Ρωσίας... Σχετικό: ΕΔΩΗ δημοσιογράφος και πολεμική ανταποκρίτρια Anne-Laure Bonnell, το Μάρτη του 2022, από το Ντονμπάς σε απευθείας σύνδεση στο γαλλικό κανάλι CNews είχε καταγγείλει:

«Στο Ντόνετσκ ο βομβαρδισμός γίνεται από τις ουκρανικές αρχές. Λυπάμαι που σοκάρω τους τηλεθεατές και όλους, αλλά αυτή είναι η αλήθεια....

Δεν υπερασπίζομαι τον Πούτιν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι κοντά σε πολίτες. Δεν παίρνω θέσεις. Αυτό που λέω είναι απλώς η αλήθεια και το γεγονός ότι είναι ο Ουκρανικός στρατός που βομβαρδίζει τους δικούς του ανθρώπους και τα παιδιά ζουν σε υπόγεια καταφύγια»

Το ντοκιμαντέρ της Αν-Λορ Μπονέλ (γυρίστηκε το 2015), που αναδεικνύει ότι το ΟυκροΝαζί καθεστώς διεξήγαγε τρομοκρατικό πόλεμο για 8 χρόνια, τρομοκράτησε ακόμη και τους "πανεπιστημιακούς" της περί πολλού Σορβόννη, τα υπαλληλάκια του Μακρόν και του 4ου Ράιχ:


ΝΤΟΝΜΠΑΣ. (Αγγλικοί υπότιτλοι) 2016. Ντοκιμαντέρ της Anne-Laure Bonnel

Το 2015 η Μπονέλ, τότε ακόμα πολύ νεαρή Γαλλίδα δημιουργός ντοκιμαντέρ, δημοσιογράφος, λέκτορας στη Σορβόννη, κατόπιν εντολής της καρδιάς της, πήγε στο Ντονμπάς για να συνοδεύσει τον πατέρα της, Ουκρανό στην καταγωγή. 

Στο απόγειο του πολέμου, κατέγραψε φρικιαστικά πλάνα από την τιμωρητική επιχείρηση του ναζιστικού καθεστώτος και την πρωτοφανή ανθρωπιστική καταστροφή που συνδέεται με αυτήν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου