Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ...

Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ…
ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ  


Κοινοποιεί ο Γεωκών 

Ο Θεός, έχει εμπιστευτεί τη φροντίδα αυτού του πλανήτη στους ανθρώπους και όμως σχεδόν τα πάντα πάνω του εξαφανίζονται η πεθαίνουν και η αιτία είναι ο ίδιος ο άνθρωπος…..

Η Νέα Τάξη αποφάσισε να ξεκινήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο χρησιμοποιώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες, επίκειται  οικονομικό κραχ των Η.Π.Α με αποτέλεσμα όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα σε όλον τον κόσμο να ανατραπεί.

 Η σκοτεινή - μυστική ( προς το παρόν) παγκόσμια κυβέρνηση σπρώχνει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σε ολοκληρωτική καταστροφή, χρησιμοποιούν την φιλοδοξία της Αμερικής για παγκόσμια κυριαρχία, για να αφανίσουν το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού

ΡΩΣΙΑ : πληροφορίες από την Ρωσία αναφέρουν ότι η κατάσταση εκεί είναι στο DEFCON 2 και έχουν δώσει εντολή να ανοίξουν όλα τα καταφύγια και όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές να πάρουν, να είναι έτοιμοι.

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, Οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει τα πυρηνικά βομβαρδιστικά και τα πυρηνικά υποβρύχια τους στην Αραβική Θάλασσα και στο Γκουάμ σε μια πολύ ύποπτη κλιμάκωση, πόλεμος με Ρωσία, ΙΡΑΝ, Κίνα και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσε να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή.

ΑΓΓΛΙΑ : ο στρατηγός Μάρτιν είπε ότι η Δύση έχει χάσει ένα βασικό πλεονέκτημα λόγω των drones, η ευρεία χρήση drones από πιθανούς στρατιωτικούς αντιπάλους της Δύσης της έχει στερήσει ένα βασικό πλεονέκτημα - την αεροπορική υπεροχή «Δεν λειτουργούμε πλέον με την υπόθεση ότι ελέγχουμε τον εναέριο χώρο», είπε ο στρατηγός.»

Ουκρανία : δεκάδες ουκρανικές στρατιωτικές, βιομηχανικές και ενεργειακές εγκαταστάσεις υποδομής επλήγησαν από ρωσικά UAV και πυραύλους, όπως στην πρωτεύουσα Κίεβο, στο Kharkov, στο Dnipro, στο Zaporozhie, στο Zhitomir και σε άλλες πόλεις.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ στρατιώτες του ΝΑΤΟ από την 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία Στρατού έχουν αναπτυχθεί στην Ευρώπη, στη Ρουμανία στα σύνορα της Ουκρανίας για να προετοιμαστούν για «πόλεμο με τη Ρωσία» και είναι «έτοιμοι να περάσουν τα σύνορα» εάν τα πράγματα κλιμακωθούν ή εάν το ΝΑΤΟ δεχθεί επίθεση. Ετοιμαστείτε τώρα για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο..

Μήνυμα Γέροντα: ‘’Μόλις το ΝΑΤΟ μπει Ουκρανία η Ρωσία θα χτυπήσει αλύπητα την Ευρώπη και θα επεκταθεί προς Νότο….. η κίνηση αυτή του ΝΑΤΟ για τους ρώσους θα είναι αιτία πολέμου, αν συμβεί αυτό τότε θα δείτε μια Ρωσία πολύ διαφορετική, θα μετατραπεί σε μια εξαγριωμένη αρκούδα που δεν θα λυπάται κανένα, θα είναι σαν λαβα ηφαιστείου που θα εξαφανίζει τα πάντα στο πέρασμα της ’’

Στο κυβερνών κόμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής φοβούνται ότι στην εκλογική αναμέτρηση στις 8 Νοεμβρίου 2022 θα χάσουν την πλειοψηφία στο Κογκρέσο και έτσι θα χαθεί ο σχεδιασμός τους για μια παγκόσμια κυβέρνηση και είναι τόσο πολύ απελπισμένοι να διατηρήσουν την εξουσία που θα ξεπεράσουν τις κόκκινες γραμμές, Θα πραγματοποιήσουν μια ‘’ψεύτικη’’ πυρηνική επίθεση στην Ουκρανία για να κατηγορήσουν την Ρωσία και να ξεκινήσει ο 3ος  Παγκόσμιος Πόλεμος

Ήδη τα ελεγχόμενα ΜΜΕ άρχισαν τα FAKE NEWS για να προετοιμάσουν άμεσα τον κόσμο, η Daily Mail γράφει ότι ο  Βρετανός Αρχηγός του Επιτελείου Άμυνας είπε ότι ο αδύναμος πλέον Πουτιν δεν έχει επιλογές και θα στραφεί στην πυροδότηση πυρηνικών όπλων πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα σε επίδειξη δύναμης…Πρόκειται για προπαγάνδα προγνωστικού προγραμματισμού

ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας ακύρωσε ξαφνικά την προγραμματισμένη εμφάνισή του την Τρίτη ενώπιον της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής των Κοινοτήτων προκειμένου να παρευρεθεί αυτοπροσώπως σε έκτακτες συνεδριάσεις στο Πεντάγωνο και στον Λευκό Οίκο με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ. Austin

Πιθανότατα η Ρωσία θα ξεκινήσει πολλαπλές επιθέσεις από τον Νοέμβριο για να καταστρέψει ότι έχει απομείνει από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, αλλά για να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο η Δύση είναι πιθανό να μας βυθίσει σε έναν παγκόσμιο πόλεμο μέσω ενός ψεύτικου περιστατικού για να κατηγορήσει τον Πούτιν για την χρήση τακτικού πυρηνικού, και αυτό θα είναι η δικαιολογία ώστε η Αμερικανική κυβέρνηση  να κηρύξει διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης που ακυρώνει τις εκλογές της 8ης  Νοεμβρίου. Tap News

Η κλίκα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι στα σχοινιά τώρα, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος, αυτοί  εργάζονται υπερωρίες σε μια προσπάθεια να εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος, και να αντικατασταθεί από αλλοιωμένο DNA, σύμφωνα με την ατζέντα τους απέχουμε μόνο μήνες, για το τέλος του παιχνιδιού, μόνοι μας δεν μπορούμε να τους πολεμήσουμε, ο Γέροντας μας προτρέπει :  ‘’Μετάνοια, προσευχή, στα σπίτια σας να έχετε ΑΓΙΑΣΜΟ – ΚΕΡΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και να προσεύχεστε συνεχώς …. 

ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ, πολύ προσευχή και να έχετε αγάπη μεταξύ σας και  για όλο τον κόσμο, να προσεύχεστε και για τους εχθρούς σας….. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, Να προσεύχεστε συνεχώς, μέρα και νύκτα… ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ…


3 σχόλια:

 1. "Η Δύση Έπεσε" - Μαρία Δελιβάνη (Πρύτανης ΠΑΜΑΚ).

  Η Μαρία Δελιβάνη είναι η πρώτη γυναίκα πρύτανης Ελληνικού πανεπιστημίου, εκλεγμένη τρεις φορές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει γράψει πάνω από 50 βιβλία (θα τα βρεις στην περιγραφή), έχει τιμηθεί 4 φορές με τα χρυσά μετάλλια της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και το 2008 το γαλλικό κράτος της απένειμε το παράσημο του ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής για την επιστημονική της έρευνα και μελέτη.

  https://www.youtube.com/watch?v=np4uC_szAIo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΟΙΝΟΤΥΠΙΕΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΘΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΑΦΗΜΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ Ο ΕΝΑΣ Ο ΤΡΙΚΥΚΛΟΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΕΓΩ Ο ΠΑΛΙΟΔΙΑΘΗΚΑΚΙΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΩΚΟΝΑΚΙΟΣ .
  Ο ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΛΟΞΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ URGENT ΑΝΤΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ.
  ΑΠΟ ΤΙ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΑΞ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΑΓΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΡΦΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝΚΑ[ΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΑΡΧΟΜΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.
  ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΨΟΦΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΛΟΓΩ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ.
  Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ .
  ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΕΣΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΥΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
  ΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΑΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΗΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΙΒΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΧΗ ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή