Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Ο ΔΥΣΤΟΠΙΚΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ DARK SIDE ΕΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ STAR WARS;

O ZELENSKY ΜΕ T-SHIRT ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ : «ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ»! ΚΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ DETH ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. 


«Ο Mark Hamill έστειλε 500 drones στην Ουκρανία τον περασμένο μήνα», λέει το The Hill. Στο t-shirt του V. Zelensky αναγράφεται “‘Ελα στην Σκοτεινή πλευρά”. 

Ο δυστοπικός Ζελένσκι ως Λουκ Σκαϊγουόκερ (παρωδία του ήρωα) μπήκε στη Dark Side και κάνει κάλεσμα παγκόσμιο να τον ακολουθήσουν οι Κλώνοι της δυτικής γαλαξιακής deth υποκουλτούρας..Συμπλεγματικός Υπερήρωας σε Αποκαλυπτικό Star Wars; Ένα αμερικάνικο ρόμποκοπ…

Ο Mark Hamill, είναι ηθοποιός στο Star Wars γνωστός για την ερμηνεία του στο ρόλο του Luke Skywalker στην αρχική τριλογία Star Wars.

Ο πολεμοχαρής Ζελένσκι αυτός ο διαισθητικός της Δύναμης στο Γαλαξιακό εγχώριο Εμφύλιο ένα ανδροειδές που διακτινίζεται στον Πόλεμο των Άστρων, το Star Wars σε αυτό το σιν-εμα(ε)τικό σύμπαν..

Η ζομπιοποίηση της εξαμερικανισμένης ποπ υποκουλτούρας έχει τον απόλυτο αξιοθρήνητο έκπτωτο εκφραστή της…

” Έλα στη σκοτεινή πλευρά” είναι ένα απλό σποτάκι εκ μέρους του πολιτικού για δημιουργία επικοινωνιακών συνειρμών θέλοντας να εμφανίσει εαυτόν ως τον ιδανικό Πολεμιστή ενός άτοπου Διαστημικού Πολέμου και να γίνει συμπαθής στο σκοτεινό μαζάνθρωπο της Δύσης; ή περνάει υποσυνείδητα όσο κι απροκάλυπτα μηνύματα υπέρ της Σκοτεινής πλευράς για το Βασίλειο του Σκότους ….ο Άρχων του Σκότους επικαιροποιημένος.. Συνετάχθη με το Σκότος…


Δεν είναι απλά ένας πόλεμος πολιτισμών ένα ακόμη σοκ πολιτισμών μεταξύ Δύσης και Ρωσίας (Ανατολής) αλλά ένας αγώνας υπαρξιακός ”ενάντια στις αρχές, στις εξουσίες, στους κοσμοκράτορες του σκότους του αιώνος τούτου”

Aπό άποψη ψυχοπαθολογίας αυτή η παραληρηματική συγχιτική ανάμειξη του φαντασιακού με το πραγματικό είναι επικίνδυνη για πολιτικούς χώρας σ΄εμπόλεμη κατάσταση…..

Ζελένσκι αυτός ο σύγχρονος τυχοδιώκτης Δον Κιχώτης που πολεμάει με αόρατους ανεμόμυλους όσο και drones σ΄ένα αχανές αστρικό σύμπαν…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου