Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΩΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ.

60.000 ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΕΡΣΩΝΑ. ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ!

2 ΒΙΝΤΕΟ


Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν συγκεντρώσει μια ομάδα 60.000 στρατιωτών, οι μισοί από τους οποίους βρίσκονται στο Nikolaev και ετοιμάζονται να επιτεθούν στη Χερσώνα. 

Ο Μπάιντεν προτρέπει τον Ζελένσκι να εισβάλει στην πόλη πριν από τις εκλογές για τη Γερουσία, προκειμένου οι Δημοκρατικοί να χρησιμοποιήσουν τη νίκη ως σύμβολο.

Ωστόσο στη γραμμή αυτού του μετώπου δεν υπάρχουν αλλαγές ως τώρα.

Συναγερμός αεροπορικής επιδρομής κηρύχθηκε στις περιοχές Νικολάεφ και Οδησσό τώρα… ίσως η Ρωσία προβεί σε προληπτικά χτυπήματα αποτροπής της επιχείρησης.

4 εκρήξεις ακούστηκαν στην Χερσώνα δεν παράχθηκε κάποιο γεγονός προφανως η αεράμυνα λειτούργησε επιτυχώς αναφέρει το TASS.

Σφοδρή μάχη για το Artemovsk/Bakhmut. Οι ρώσικες δυνάμεις προελαύνουν και επιχειρούν να εκτοπίσουν τον ουκρανικό στρατό από την πόλη καταλαμβάνοντας ήδη ανατολικά περίχωρα και υψώνουν τη σημαία σε βιομηχανική ζώνη. 

Στην περιοχή Bakhmut, τα αποσπάσματα εφόδου του Wagner PMC συνεχίζουν να προελαύνουν νότια του Bakhmut. Σφοδρές μάχες γίνονται στο Experienced. 

Ξεχωριστές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αποχώρησαν από την Otradovka στην Kurdyumovka.

Στα περίχωρα Bakhmut συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό πυραυλικές ρίψεις και μάχες...





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου