Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ PFIZER ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ!

ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Δρ. ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ: «ΕΜΒΡΥΟΚΤΟΝΟΣ Η PFIZER, ΕΘΑΨΕ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ 83% ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΓΚΥΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ»! 
3 ΒΙΝΤΕΟ 


Αποκαλύψεις χθες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην σύσκεψη για Pfizer. Στις 10 Οκτώβρη έγινε ακρόαση της Pfizer για τα επίμαχα SMS, για αποτελεσματικότητα εμβολίου της, για τις τιμές του, και τις κλινικές δοκιμές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την Επιτροπή covid. 
Η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Δρ Sylvia Limmer καταγγέλει: “Θάψατε την κλινική μελέτη σε έγκυες γυναίκες και νεκρά έμβρυα! Το 83% των εγκύων γυναικών σε αυτήν τη μελέτη έχασαν τα έμβρυά τους”.
Η εταιρεία Pfizer είχε ακρόαση χθες από τους ευρωβουλευτές.
Η Δρ S. Limmer είναι βιολόγος σε εταιρεία βιοτεχνολογίας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη μεθόδων και φαρμάκων (RNAi therapeutics) & Επικεφαλής του τμήματος κυτταρικής βιολογίας.


2.N. Dupont-Aignan Πρόεδρος του Κόμματος Debout la France, βουλευτής γαλλικού Κοινοβουλίου υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές:

”Kαταλαβαίνουμε καλά γιατί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer (Αλβέρτος Μπουρλά) αρνήθηκε την ακρόαση από τον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η αντιπρόσωπος της Pfizer αναγνώρισε ότι το εμβόλιο της δεν δοκιμάστηκε επί της πρόληψης της μετάδοσης. Το όλοι οι εμβολιασμένοι ,είναι όλοι προστατευμένοι ήταν ένα ψέμα !Ένα νέο σκάνδαλο”

Mετά από αυτήν την αποκάλυψη όλοι οι σε αναστολή εργασίας οφείλουν να επανέλθουν σύμφωνα με άλλο Γάλλο πολιτικό πρόεδρο του Κόμματος les Patriotes.

Στις 10 Οκτώβρη έγινε ακρόαση της Pfizer για τα επίμαχα SMS, για αποτελεσματικότητα εμβολίου της, για τις τιμές του, και τις κλινικές δοκιμές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την Επιτροπή covid. Ο Μπουρλά άφαντος και δέχθηκε γι αυτό δριμύτατη κριτική από Επιτροπή. R. ROOS (Eυρωβουλευτής Ολλανδός) 

”Γιατί αφού θέλετε τη διαφάνεια ο Δ Σ της Pfizer δεν εμφανίστηκε σήμερα να δώσει προσωπικά εξηγήσεις στην Επιτροπή όταν κέρδισε εκατομμύρια στην πλάτη των Ευρωπαίων πολιτών; ήταν προσωπικά εμπλεκόμενος στις διαπραγματεύσεις συμβολαίου μέσω SMS με την κ. von der Leyen, Πρόεδρο της Επιτροπής. Να γιατί η παρουσία του είναι ουσιαστική εδώ.”
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου