Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ; Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ...

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.



Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών 

Είμαστε πολύ κοντά σε ένα πυρηνικό πόλεμο, η Ρωσία μετακίνησε 11 πυρηνικά βομβαρδιστικά κοντά στα σύνορα του ΝΑΤΟ! ο στρατός των ΗΠΑ είναι σε συναγερμό! Πυρηνικά πολεμικά αεροπλάνα βρίσκονται στον αέρα προληπτικά!

Ήδη, οι υπερηχητικοί πύραυλοι αλλάζουν το παιχνίδι γιατί σε αντίθεση με τους βαλλιστικούς πυραύλους, οι οποίοι πετούν στο διάστημα πριν επιστρέψουν σε απότομες τροχιές, αυτοί πετούν σε χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες του στρατού έμειναν άναυδοι όταν η Κίνα εκτόξευσε έναν πύραυλο στο διάστημα που μετέφερε ένα υπερηχητικό όχημα ολίσθησης που έκανε τον κύκλο της γης πριν φτάσει με ταχύτητα προς τον στόχο…

Γυρίζοντας την υδρόγειο, δείχνει ότι το όπλο αυτό έχει δυνητικά βεληνεκές περίπου 25.000 μιλίων και μπορεί να λειτουργήσει στο διάστημα, αυτό σημαίνει ότι ο πύραυλος μπορεί θεωρητικά να χτυπήσει οπουδήποτε στη Γη.

Ειδικός στα πυρηνικά όπλα είπε ότι ‘’ Τα υπερηχητικά ολισθηρά οχήματα - glide vehicle, πετούν σε χαμηλότερη τροχιά και μπορούν να κάνουν ελιγμούς κατά την πτήση, γεγονός που καθιστά δύσκολο τον εντοπισμό και την καταστροφή τους΄΄. ARMS RACE

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ…

Ο ρωσικός στρατός ανακοίνωσε το 2022 ότι έχει ήδη υπερηχητικούς πυραύλους που είναι ικανοί να αποφύγουν όλες τις δυτικές άμυνες, σε περίπτωση πυρηνικής σύγκρουσης είναι σε θέση να εξαφανίσουν παράκτιες αμερικανικές πόλεις, επίσης η Κίνα ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα υπερηχητικό όπλο σχεδιασμένο να παράγει έναν έντονο ηλεκτρομαγνητικό παλμό που θα εξαφάνιζε τις γραμμές επικοινωνίας και τροφοδοσίας, ο πύραυλος που έχει βεληνεκές 2.000 μίλια μπορεί να ταξιδέψει με έξι φορές την ταχύτητα του ήχου και έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια…έκρηξη πάνω από μια πόλη και να την ακρωτηριάσει μέσα σε δευτερόλεπτα. THE SUN, US, INC

Στην Ρωσία άρχισαν να στέλλουν προειδοποιήσεις στους πολίτες:

Προειδοποίηση Ρωσικής Πολιτικής Άμυνας σχετικά με πυρηνική η χημική επίθεση.

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ». Να είστε προετοιμασμένοι για πιθανό σήμα πολιτικής άμυνας

Πίνακας πληροφοριών :

- Κλείστε τα φώτα, το φυσικό αέριο, το νερό, τις θερμάστρες - Κλείστε ερμητικά τα παράθυρα και τις πόρτες

- Καλύψτε τα κενά γύρω από τις πόρτες, τα ανοίγματα εξαερισμού με ένα βρεγμένο πανί.

- Χρησιμοποιήστε μέσα ατομικής προστασίας.

- Καλύψτε την πλησιέστερη προστατευτική δομή, θαμμένο δωμάτιο ή άλλους χώρους, υπόγειου χώρου, συμπεριλαμβανομένου του μετρό.

- Εκκένωση σε ασφαλή περιοχή.

Μόλις ακούσετε το SIGNAL, ενεργοποιήστε το ραδιόφωνο ή την τηλεόρασή σας και ακούστε το μήνυμα σχετικά με την κατάσταση, και πώς να προχωρήσετε. Μεταφέρετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε στους γείτονές σας.


Η Σερβία και άλλες χώρες κλείνουν τις πρεσβείες τους στην Ουκρανία και συστήνουν στους πολίτες τους να φύγουν τώρα,  προφανώς η Ρωσία πρέπει να σχεδιάζει κάτι μεγάλο.

Έφτασαν και τα πρώτα τρένα που μεταφέρουν Ρώσους στρατιώτες στη Λευκορωσία στο πλαίσιο μιας νέας συμφωνίας έφτασαν ήδη στους προορισμούς τους, αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας το Σάββατο.

(Από το βιβλίο "Βιογραφία του ιερέα Νικολάι Τρούμπιν", (1950-1997) «Όταν η Ουκρανία αποδεχθεί την αυτοκεφαλία, τότε το φράγμα του Κιέβου θα σπάσει και τα πλοία θα περάσουν από το Κίεβο. 

Και επειδή η Ουκρανία απομακρύνεται από την πίστη, θα υποφέρει περισσότερο από κάθε άλλο έθνος στη γη»…. Το φραγμα απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα από την ουκρανική πρωτεύουσα, στον ποταμό Δνείπερο… choratouaxoritou.


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΟΡΦΟΥ, 

Αγία Αλυπία, η δια Χριστόν σαλή του Κιέβου:

Της αποκαλύφθηκε ότι στις 26 Απριλίου 1986 θα γίνει ατύχημα στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ. Και η μητέρα Αλυπία προειδοποίησε τους ανθρώπους πολύ πριν από την τραγωδία ότι η γη θα καεί, ότι θα «δηλητηριαστούν» η γη και το νερό.

“Κάτω από το έδαφος καίγεται η γη, Σβήστε τη φωτιά!” Έλεγε η ευλογημένη…Αλλά κανείς δεν την καταλάβαινε. 

Πάνω από μισό χρόνο, η ευλογημένη γυναίκα παρέμεινε σε έντονη προσευχή για τη σωτηρία της γης και των ανθρώπων από μια τρομερή καταστροφή. Μια ημέρα πριν από το ατύχημα, η μητέρα μας περπατούσε στους δρόμους και φώναζε:

– Κύριε! Λυπήσου τα μωρά, μη καταστρέψεις τους ανθρώπους!

Ο Ν.Τ. θυμάται: «Είμασταν στη μάτουσκα, και μιλάγαμε. Η σόμπα έκαιγε, κάποιος της έδειξε ένα περιοδικό στο οποίο υπήρχε μια μεγάλη φωτογραφία του Mητρ. Φιλαρέτου Denisenko. 

Η μητέρα άρπαξε το περιοδικό με τα δύο της δάχτυλα και φώναξε: “Ου, ου, ου, πόση θλίψη θα φέρει στους ανθρώπους, πόσο κακό θα κάνει. Λύκος με ένδυμα προβάτου! 

Στη σόμπα, στη σόμπα! “. Άρπαξε το περιοδικό και το έριξε στη σόμπα. Όταν συνήλθε από την σύγχυση, κάθισε σιωπηλά, και άκουγε τη σόμπα, που καίγονταν το περιοδικό. 

Είπα στη μητέρα: “Και τι θα συμβεί;” Η μητέρα χαμογέλασε με το μεγάλο παιδικό χαμόγελο της και είπε: “Ο Βλαντιμίρ θα είναι, ο Βλαντιμίρ!”.

Προέβλεψε όλα τα επόμενα δεινά και αισθάνθηκε την τρομερή ανάσα του  επερχόμενου Τρίτου παγκοσμίου πολέμου. «Αυτός δεν θα είναι πόλεμος, αλλά  εκτέλεση λαών για τη σάπια κατάστασή τους. Τα νεκρά σώματα θα είναι σαν βουνά, και κανείς δεν θα τα παίρνει για να τα θάψει.      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου