Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ...ΑΜΥΝΕΤΑΙ!!!

99 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ: «ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΕΙΝΑΙ 118.908, ΤΟ 5,4% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ!ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙ Η ΣΤΗΘΟΣ»! 
DR. MADS GILBERT: «ΣΚΟΤΩΣΑΝ 1.000 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΛΙΒΑΝΟ»!

ΒΙΝΤΕΟ



Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ: 99 Αμερικανοί γιατροί που υπηρέτησαν στη Γάζα σε επιστολή κόλαφο: οι νεκροί στη Γάζα είναι 118.908, το 5,4% του πληθυσμού της! Στη Γάζα όλοι είναι ασθενείς ή τραυματίες ή και τα 2. Πολλά παιδιά που πυροβολήθηκαν στο κεφάλι ή στο στήθος!

99 Αμερικανοί γιατροί και νοσηλευτές που υπηρέτησαν στη Γάζα γράφουν σε Μπάιντεν-Χάρις, που είναι πλήρως υπεύθυνοι για τα εξής: «Είναι πιθανό ότι ο αριθμός των νεκρών από αυτή τη σύγκρουση να είναι ήδη πάνω από 118.908, που αντιστοιχεί στο 5,4% του πληθυσμού της Γάζας … 

Στη Γάζα, όλοι είναι άρρωστοι, τραυματίες ή και τα δύο. Αυτό περιλαμβάνει κάθε εθνικό ακτιβιστή, κάθε διεθνή εθελοντή και πιθανώς κάθε Ισραηλινό όμηρο: κάθε άντρα, κάθε γυναίκα και κάθε παιδί…

«Καθένας από εμάς που έχει εργαστεί σε επείγοντα, στην μονάδα εντατικής θεραπείας ή χειρουργικό τμήμα έχει περιθάλψει παιδιά σε προεφηβικό στάδιο που δέχθηκαν πυροβολισμούς στο κεφάλι ή στο στήθος σε τακτική, αν όχι καθημερινή βάση.

 Είναι αδύνατο τόσοι πολυάριθμοι πυροβολισμοί μικρών παιδιών στη Γάζα, για έναν ολόκληρο χρόνο, να ήταν τυχαίοι ή άγνωστοι στις ανώτατες ισραηλινές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές…»


‘‘Το Ισραήλ έχει σκοτώσει ως τώρα 1.000 υγειονομικούς στην κατεχόμενη Παλαιστίνη και τον Λίβανο – με απόλυτη ατιμωρησία” καταγγέλει ο γνωστός για το ανθρωπιστικό του έργο στη Γάζα Νορβηγός γιατρός Dr. Mads Gilbert!







2 σχόλια:

  1. Οι σατανιστές σιωνιστές αρνούνται μέχρι και σήμερα τον μοναδικό και αληθινό Μεσσία, τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, και προετοιμάζουν σταθερά και σταδιακά τον δικό τους σατανικό ψευτο-μεσσία, δηλαδή τον Αντίχριστο με το σύμβολο 666.
    Όσα κάνουν οι σατανιστές, τα θεωρούν ότι είναι "φυσιολογικά" γι' αυτούς.
    Μιλάμε για αληθινό σατανισμό, εφαρμοσμένο στην πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΥΡΗ ΚΟΛΑΣΗ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή