Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΕΘΜΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ


Η ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ




Θερμές, αποκαλυπτικές και εσχατολογικές είναι οι μέρες που ζούμε.
Μια νέα διεθνής γεωπολιτική ισορροπία διαμορφώνεται στα Θερμά Νερά τού Αιγαίου και τής Ανατολικής Μεσογείου.

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος 

Η γεωπολιτική αυλή μας βαστά τα κλειδιά τής παγκόσμιας κυριαρχίας και η Ελλάς βρίσκεται στα χέρια πολιτικών ενεργούμενων τού νεοταξισμού. Πολιτικοί που εξαθλιώνουν και αλλοιώνουν το Ελληνικό Έθνος, όταν αυτό οφείλει να συσπειρωθεί ακέραιο και δυνατό στον σκοπό ελέγχου τού πολεμικού κλίματος που καλλιεργείται, δίχως να σύρεται σε ξένες επιλογές.


Τίποτα δεν πρόκειται να μείνει ίδιο σε επίπεδο διεθνών ισορροπιών. Τα στρατόπεδα που αγωνίζονται για την κατάκτηση τής κυριαρχίας κατ’ ουσίαν είναι οι εθνικές δυνάμεις και οι διεθνιστές παγκοσμιοποιητές. Επί τού παρόντος οι παγκοσμιοποιητές ελέγχουν την οικονομία, την προπαγάνδα και τις παράνομες μετακινήσεις πληθυσμών.

 Τώρα επιχειρούν να προωθήσουν δικούς τους ανθρώπους στην πολιτική ηγεσία των προσωρινών μεγάλων δυνάμεων και χρησιμοποιούν έντεχνα αναλώσιμα ψευδοκράτη σαν την Τουρκία στο άναμμα τής παγκόσμιας συγκρουσιακής φωτιάς.

Βλέπουμε λοιπόν την Τουρκία να εκδηλώνει τον παρεμβατικό χαρακτήρα τής μεγάλης περιφερειακής δυνάμεως που θέλει να διαμορφώσει για τον εαυτό της. Παρεμβαίνει, απειλεί, ασκεί πιέσεις, δεν διστάζει να επιτίθεται σε οτιδήποτε αντιβαίνει στα συμφέροντά της. 

Την είδαμε να εκρήγνυται ενάντια στην Κύπρο μας γιατί συνομιλεί με την Μεγάλη Βρετανία για ιδιωτικές εκτάσεις που βρίσκονται εντός των βρετανικών βάσεων. 

Όχι, κανείς δεν έγινε φίλος τού μαρτυρικού Κυπριακού Ελληνισμού μας από τούς κατακτητές του Τούρκους και Βρετανούς. Είναι η Τουρκία που θέλει να εντάξει ολάκερη την ελληνική μεγαλόνησο τής Αφροδίτης στα νεοοθωμανικά της σχέδια.

Παράλληλα, η Άγκυρα συνεχίζει το σχέδιο περικυκλώσεως τής Πατρίδος μας σε όλο το υδάτινο φάσμα, επιδιώκοντας συγκυριαρχία, φυσικό πλούτο και έλεγχο των γεωπολιτικών περασμάτων τής περιοχής μας. 

Κι όλα τούτα, όταν οι φερόμενες μεγάλες δυνάμεις καταφθάνουν στο ίδιο σημείο με τούς ίδιους σκοπούς, επαληθεύοντας τις προφητείες των Αγίων Γερόντων τής Ορθόδοξης Πίστης μας. Σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο, είδαμε την παρενόχληση ενός ιταλικού και ενός γαλλικού πλοίου από τουρκικά πολεμικά πλοία στο Λιβυκό πέλαγος. 

Η Γαλλία μάλιστα, η οποία υποστηρίζει σθεναρά την Ελλάδα μας σε πολλά θέματα, όπως αυτό τού παράνομου σχεδιασμού κοινών χωρικών υδάτων Τουρκίας και Λιβύης, υπηρετώντας πρωτίστως πιστά τα γαλλικά συμφέροντα, ήδη πήρε σθεναρή θέση στους διεθνείς οργανισμούς, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των Τούρκων.

Οι Τούρκοι ωστόσο πράττουν αυτό που δεν πράττουμε εμείς. Επιχειρούν την εκκαθάριση τού μετώπου προς όλες τις κατευθύνσεις τού παράνομου κράτους τους από εχθρούς τους. Κράτος παράνομο που χτίστηκε σε εδάφη που δεν τής ανήκουν, κυρίως ελληνικά. 

Διότι η Ίμβρος, η Τένεδος, ο Πόντος και η Ιωνία μας είναι στην αρχέγονη εστία τους και μάς περιμένουν. Τώρα βλέπουμε τούς Τούρκους να επιτίθενται στρατιωτικά για να καταλάβουν εδάφη που ανήκουν στον κουρδικό θύλακα. Το κάνανε στη Συρία. Το εφαρμόζουνε στην παρούσα φάση στο Βόρειο Ιράκ, στο αποκαλούμενο ιρακινό Κουρδιστάν, με την ανάπτυξη όλων των στρατιωτικών τους μέσων.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που κάνει η Τουρκία είναι το κλείσιμο των περισσοτέρων εστιών τριβής, προκειμένου να αφήσει απέναντί της μονάχα την εξασθενημένη Ελλάδα που την θεωρεί εύκολο στόχο. Ήδη η Άγκυρα χρησιμοποιεί τον παράγοντα Ισλάμ εναντίον μας.

 Ονοματίζει αυθαιρέτως Τούρκους τούς Έλληνες μουσουλμάνους Θράκης και Δωδεκανήσων και εποικίζει την ελληνική ενδοχώρα και τα νησιά μας με επικίνδυνους λαθρομετανάστες, έχοντας την πλήρη άδεια ελληνόφωνων πολιτικών και σιωνιστών νεοταξιτών. 

Και τώρα, στην παρούσα φάση μαθαίνουμε από δημοσίευμα Τούρκου αυτοεξόριστου δημοσιογράφου ότι υφίσταται μυστικό σχέδιο εισβολής τής Τουρκίας σε Ελλάδα και Αρμενία.

Η Τουρκία μιλάει διαρκώς για τα συμφέροντά της στην λεκάνη τής Ανατολικής Μεσογείου, εκμεταλλευόμενη την απουσία τής φυσικής ιδιοκτήτριας Ελλάδος μας. 

Μιλάει διαρκώς για δήθεν τουρκικά νησιά ζητώντας την απόσυρση των στρατευμάτων μας από αυτά, διατείνεται για δήθεν ελληνικές παραβιάσεις διεθνών συνθηκών, μάς κατηγορεί για δήθεν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εννοώντας κυρίως τούς λαθροεισβολείς. Επικαλείται ξεκάθαρα την ενεργοποίηση τής στρατιωτικής της επέμβασης. 

Ο δε Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν έχει το απύθμενο θράσος να μιλάει για την προγραμματισμένη από τούς τουρκομογγόλους μετατροπή τής Αγίας Σοφίας, τής Αυτοκρατορικής μας εκκλησιάς σε Τζαμί!!! Αλλά δεν θα τού περάσει και δεν θα το επιτρέψουμε.


Η Ελλάς δεν επιτρέπεται να απουσιάσει από τις γενόμενες γεωπολιτικές εξελίξεις. Είναι ζήτημα υπαρξιακό, ζήτημα γοήτρου, ζήτημα δικαίου και αληθείας, ζήτημα επιπλέον επιλύσεως πάντων των προβλημάτων μας. 

Κανένας δήθεν υγειονομικός περιορισμός, καμία οικονομική χρεοκοπία, κανένα αντίχριστο χάραγμα, καμία παγκοσμιοποίηση δεν θα γονατίσουν το Ελληνικό Έθνος. Μάς θέλουν οι σιωνιστές νεοταξίτες και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μικρούς και ηττοπαθείς μπροστά στη φωτιά που έρχεται. Αυτός είναι ο λόγος που όλοι οι εχθροί μας συνασπίζονται απέναντι και εναντίον μας.

Το σκηνικό τής διεθνούς παρέμβασης στα Θερμά Νερά μας προχωρά στην ολοκλήρωσή του. Είδαμε στην πρόσφατη επίσκεψη τού πρωθυπουργού Μητσοτάκη στα Ιεροσόλυμα το Ισραήλ να εκφράζει μέσω τού πρωθυπουργού του Νετανιάχου το έντονο ενεργειακό του ενδιαφέρον. 

Άλλωστε ο νεοταξικός παράγοντας στην υπόθεση τής συγκυριαρχίας στο Αιγαίο μας θέλει ξεκάθαρα να λάβει την μερίδα τού λέοντος. Κι αυτός είναι ένας κρίσιμος λόγος που επιτρέπει εν γνώσει και με σχεδιασμό του την καλλιέργεια τού πολεμικού κλίματος.

Την ίδια στιγμή η Ρωσία αποφασίζει την επιστροφή της στην γεωπολιτική αυλή μας που ήταν, είναι και θα την ξανακάνουμε οπωσδήποτε πλέρια ελληνική. 

Οι Ρώσοι λοιπόν θα εγκαταστήσουν ως πρέσβειρα στην Ελλάδα μας την έως σήμερα εκπρόσωπο τύπου τού ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Ζαχάροβα. Κι αν σκεφτούμε την επιχείρηση ανατροπής τού Τραμπ και τής εγκατάστασης φιλοπόλεμου νεοταξίτη προέδρου στις ΗΠΑ, τότε όλα πλέον εξηγούνται.

 Και η Ελλάς στην παρούσα φάση χρειάζεται μια προσηλωμένη στα εθνικά της συμφέροντα διπλωματία με ανοικτούς και ευέλικτους ορίζοντες που θα μάς συνδράμει στην κατάκτηση ελευθερίας και γεωπολιτικού ρόλου Μεγάλης Δυνάμεως. Στην υπηρέτηση των ελληνικών σχεδίων και όχι στην εξυπηρέτηση ξένων σκοπών. Ζήτημα που αφορά μια Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάδα.

Παγκόσμια σκήπτρα και εθνικό μεγάλωμα λέγεται το παιχνίδι που παίζεται. Όλοι οι διεθνείς παίκτες αυτό ακριβώς επιδιώκουν. Με τη διαφορά ότι η σατανική παγκοσμιοποίηση δεν θέλει έθνη. Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Διότι η Θεία Νομοτέλεια δεν πρόκειται να ανατραπεί. Η αλαζονεία των εχθρών μας, σύμμαχός μας. 

Και όπλο μας η ενότητα για τον επιβεβλημένο εθνικό στρατηγικό σκοπό μας. Το μεγάλωμα τής Ελλάδος με την πλήρη απελευθέρωση των προσωρινά σκλαβωμένων πατρίδων μας. Αυτή είναι η οδός τόσο τής εθνικής δικαιοσύνης όσο και τού κτισίματος τής πλέον ασφαλούς γεωπολιτικής ζώνης ασφαλείας τής Ελλάδος.

Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας αποκαλύπτονται ως προδότες τής σύγχρονης Κερκόπορτας στον ελληνικό λαό. Βήμα προς βήμα φανερώνονται οι λόγοι ύπαρξης των στημένων προβλημάτων που θέτουν για να μάς πάρουν την Ιερή Γη μας, καθιστώντας τούς Έλληνες μειοψηφία φοβισμένη και ηττοπαθή. 

Η απόλυτη λύση βρίσκεται στην Πίστη και τον Εθνικισμό μας. Είναι η βαθιά επιθυμία μας να ζωντανέψουμε την ιστορία μας στη σύγχρονη καθημερινότητά μας. 

Να πάρουμε πίσω τις ζωές μας και τον κόσμο που μάς κλέψανε. Και πάνω στις στάχτες τής παγκοσμιοποίησης να γενούμε πρώτοι μεταξύ των εθνών ως εκφραστές Θείας και Εθνικής Δικαιοσύνης με την Ορθοδοξία και τον Πανελληνισμό μας.



1 σχόλιο:

  1. https://www.noiazomai.gr/2020/06/zaef-thisayrofylakio-ethnon.html. μπορεις να το δημοσιευσεις γιατι εμενα δεν μου το επιτρεπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή