Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!


 ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ…



    Γράφει ο Γεωκών

Ξυπνήστε Έλληνες… Οι δίπλα μας ετοιμάζονται… Μετά θα είναι αργά!!  Η Τουρκία ασκεί  καθημερινά στρατιωτικό εκβιασμό εις βάρος της Ελλάδος και της Κύπρου,  οι Ελληνοτουρκικές διαφορές αποτελούν ένα διαχρονικό πρόβλημα με σταθερή  αναβάθμιση  τουρκικών προκλήσεων-διεκδικήσεων, παρά την κατά διαστήματα ύφεση-εκτόνωση εξαιτίας κυρίως των ελληνικών υποχωρήσεων.


Στην Ελλάδα και στην Κύπρο , κανείς δεν πιστεύει πως οι  «ελληνόφωνοι» ηγέτες μας θα δώσουν εντολή στις  ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να δράσουν για να αποτρέψουν την δημιουργία τετελεσμένων σε βάρος της Κύπρου και της Ελλάδος…


Στην Κύπρο, η Τουρκία διαπράττει εγκλήματα πολέμου: Εθνοκάθαρση, εποικισμός, καταστροφή της ελληνικής και ορθόδοξης πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς μας, τουρκοποίηση των κατεχομένων. 

Οι Τούρκοι εννοούν και υλοποιούν όσα καθημερινά εξαγγέλλουν. Η Αθήνα και η Λευκωσία, στηριγμένες στο Διεθνές Δίκαιο, απλώς φλυαρούν και παραμυθιάζονται με εκκλήσεις κατευνασμού προς το τουρκικό θηρίο. Τίποτε δεν διδάσκονται από την Ιστορία. Η Αθήνα βάφτισε την αδυναμία της «σύνεση και αυτοσυγκράτηση» και ακολούθησε η Κύπρος…

Σήμερα, βρισκόμαστε στο παρά ένα της επίθεσης των τούρκων εναντίον του Ελληνισμού. Ούτε η Αθήνα ούτε η Λευκωσία ακούνε τι καθημερινά οι Τούρκοι βροντοφωνάζουν. Από το 1956 (για να μην αναφερθώ στο 1938 και στον ελληνοκτόνο Ατατούρκ…) μας απειλούν  με αφανισμό…..

ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.. Ακάρ, το είπε πολύ καθαρά : «Δεν εποφθαλμιούμε τα εδάφη κανενός. Απλά θα πάρουμε πίσω αυτά που είναι δικά μας», γράφει το μήνυμα, που συνοδεύει το χάρτη ο οποίος περιλαμβάνει στα τουρκικά εδάφη τη μισή Συρία, τη βόρεια Ελλάδα, τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου, ολόκληρη την Κύπρο και μέρος του βορείου Ιράκ!

·         Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φρόντισε να μας ενημερώσει χρησιμοποιώντας ένα απόφθεγμα από την επιστολή του Σοκολού Μεχμέτ Πασά προς τον Πρέσβυ της Βενετίας το 1573, ήτοι δύο χρόνια μετά τη ναυμαχία της Ναυπάκτου: «Εμείς με την κατάληψη της Κύπρου σας κόψαμε το χέρι, ενώ εσείς με τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου μας ξυρίσατε απλά τα γένια. Το χέρι που κόβεται δεν επανέρχεται αλλά τα γένια που ξυρίζονται γίνονται πυκνότερα».  

Δυστυχώς οι  «ελληνόφωνοι» πολιτικοί ηγέτες, αυτά τα μικρά ανθελληνικά ανθρωπάκια, μας έχουν πουλήσει και με τα ρούχα που φοράμε.

Το 1974. Όλοι γνώριζαν ότι επίκειται Τουρκική εισβολή. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης βοούσαν, όμως οι περισσότεροι στην Κύπρο έλεγαν ότι οι τούρκοι θα μείνουν στις απειλές , και ότι αν κτυπήσουν τότε η Αμερική, η Ρωσία, η Αγγλία θα τους σταματήσουν και ότι η Μητέρα Ελλάδα θα μας προστάτευε…

Η  εισβολή έγινε, και το αποτέλεσμα ;   τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 1974, η Κύπρος θυσιάστηκε, σφαγιάστηκε, δολοφονήθηκε, προσφυγοποιήθηκε από τον Τούρκο Αττίλα. 

Άφησε τα κόκκαλα των ηρωικών παιδιών της και των αδελφών τους ΕΛΔΥΚαρίων στους κάμπους της Μεσαορίας και στις παρειές του Πενταδάκτυλου. Από αυτό το αίμα και από αυτά τα κόκκαλα των Ελλήνων της Κύπρου τα ιερά, αναδύθηκε και στήθηκε η ‘’δημοκρατία’’ στη Ελλάδα.

 Η Αμερική έδωσε το πράσινο φως για την εισβολή, η Αγγλία όχι μόνο έδωσε το Ο.Κ αλλά βοηθούσε την εισβολή, οι στρατιώτες των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο βοηθούσαν τους τούρκους προδίδοντας τις θέσεις της Εθνικής Φρουράς, η δε Μητέρα Πατρίδα, ακόμα την περιμένουμε…….  

Οι Έλληνες αυτού του τόπου σταθερά και αταλάντευτα κοίταζαν προς δυσμάς, να δούν ελληνικές τριήρεις  και ελληνικά «Φάντομ» να επιβεβαιώνουν τους άτρωτους δεσμούς αίματος, γλώσσας, θρησκείας, ομοθυμίας μεταξύ Κύπρου και Ελλάδος. (εγώ ο Γεωκών ήμουν στον πόλεμο του 1974, δεν περίμενα ελληνικές τριήρεις αλλά περίμενα τα Φαντομ τα ελληνικά, την ώρα που τα τουρκικά μας βομβάρδιζαν και δολοφονούσαν στρατιώτες γυναίκες παιδιά ηλικιωμένους… και όλοι αυτοί ήσαν ΕΛΛΗΝΕΣ)  ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΝΤΟΜ…

Σήμερα το 2020 η Τουρκία προειδοποιεί εδώ και αρκετό καιρό ότι θα κτυπήσει την Ελλάδα και την Κύπρο, εμείς θα συνεχίσουμε να κλείνουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας ; 

Στην Αθήνα παρατηρείται διαχρονικά μια παιδαριώδης πλην κωμική αντίληψη περί του Τούρκου εχθρού μας. Πρόκειται περί βροντώδους άγνοιας και ολέθριας υποτίμησης του ΤΟΥΡΚΟΥ  και των σχεδιασμών του κατά του Αιγαίου, της Δυτ. Θράκης, της Κρητης και της Κύπρου.

Πως τα καταφέραμε ένας λαός με ένδοξο παρελθόν να έχουμε καταλήξει να συντηρούμε ένα διαλυμέ νο κράτος, το οποίο λειτουργεί εις βάρος του λαού και απεργάζεται την καταστροφή του Έθνους; 

Μήπως ξεχάσαμε να είμαστε Έλληνες ;  μήπως ξεχάσαμε Τον Χριστό Τον Θεό μας;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πολιτικοί της σύγχρονης ‘Ελλάδος όχι μόνο δεν πιστεύουν στο Θεό και δεν διέπονται από τα Ορθόδοξα χριστιανικά ιδεώδη, αλλά αντιθέτως πολεμούν την ‘Εκκλησία και θεωρούν τους πιστούς χριστιανούς, ανθρώπους με χαμηλή νοημοσύνη, φανατικούς και μισαλλόδοξους.

 Όμως δεν γνωρίζουν φαίνεται ότι η σημερινή άθλια οικονομική, πολιτική, πολιτιστική και κοινωνική κατάσταση της χώρας θα είχε αποφευχθεί, αν εκείνοι πίστευαν στο Θεό και κυβερνούσαν κάτω από το…πρίσμα των Ορθόδοξων χριστιανικών αξιών. 

Ό Θεός υπάρχει και μάλιστα είναι Θεός Δικαιοσύνης. Και θα αποδώσει την θεία Δικαιοσύνη σε αυτούς, πού αδίκησαν τον Ελληνισμό 

 Πρέπει να περιφρουρήσουμε αξίες, πολιτισμό, περιβάλλον, γλώσσα. Να περιφρουρήσουμε τη φυλή μας, και τον γεωγραφικό χώρο που μας απέμεινε και περικλείεται στα γεωγραφικά όρια του Ελλαδικού και Κυπριακού Κράτους.
+
Να διεκδικήσουμε αυτό που ανήκει σε μας και στα παιδιά μας.  Να αγωνιστούμε για να λευτερώσουμε τα σκλαβωμένα εδάφη του Ελληνισμού.  Και εάν εμείς σταθούμε ανάξιοι να το πετύχουμε να παραδώσουμε την σκυτάλη στις επερχόμενες γενεές!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 8 Ιούν 2020 ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ… Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Λιβύη θα είναι το τέλος του Ερντογαν και σύντομα το τέλος της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου