Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Η ΑΦΥΠΝΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΥΔΕΙ ΕΝΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ  «ΟΧΙ» ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΦΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΚΟΤΟΥΣ.

 

Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Μικρή εισαγωγή. Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στις 14. 2. 2020 σε τρία πατριωτικά ιστολόγια.

Επειδή όμως το ΜΗΝΥΜΑ του στις τωρινές μέρες και ώρες έχει γίνει πιο επίκαιρο και πιο επιτακτικά αναγκαίο από ποτέ, θα κάνω προσπάθεια να δημοσιευτεί και πάλι και σε άλλα εξ’ ίσου πατριωτικά ιστολόγια. 

Στο αρχικό κείμενο έκανα ελάχιστες αλλαγές για μεγαλύτερη σαφήνεια και όπου πρόσθεσα κάτι το έβαλα μέσα σε αγκύλη. 

Το αρχικό κείμενο το έχει κρατήσει ευθύς από τη δημοσίευση του ο Διόδοτος.com στα γκάτζετ της σελίδας του, στη δεξιά στήλη και τον ευχαριστώ θερμά γι αυτό. 

1.Δεδομένη η ενδοτικότητα (ευγενής όρος για την προδοσία) του πολιτικού κατεστημένου. 

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει δύο εξαιρετικά κρίσιμα εθνικά θέματα, που θα καθορίσουν τη συνέχεια μας ως αυτόνομων, ελεύθερων και “αμιγώς” 

Ελλήνων σε αυτή τη μικρή γωνιά της Γης (που μπορεί να είναι και ο ομφαλός της!) ή το αντίθετο. Το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος, που έχει μεταβληθεί σε “καθεστώς”, όχι μόνον δε δείχνει να θέλει προασπίσει τα παραπάνω,  αλλά, αντίθετα, κάνει τα πάντα για να τα υπονομεύσει, με λογικοφανή βέβαια προσχήματα, ώστε να  αδρανοποιεί μεγάλο κομμάτι  του λαού. 

Οπότε εγείρεται ένα βασικό ερώτημα:  Πώς μπορούμε όλοι εμείς, που βλέπουμε κατάματα την πραγματικότητα και που πονάμε τούτη τη γη και τούτη την Πατρίδα, να αντιδράσουμε στην ενδοτικότητα του πολιτικού κατεστημένου σε όλα τα εθνικά θέματα;


Παρέδωσαν τα τιμαλφή μας στους Σκοπιανούς. Υποχωρούν στις απαιτήσεις των διεθνών ελίτ (Γερμανία, ΕΕ, ΟΗΕ…) στο μεταναστευτικό. Και είναι έτοιμοι να συζητήσουν με την Τουρκία την αλλαγή του status quo  σε Αιγαίο,  Ανατολική Μεσόγειο, δηλαδή να πετάξουν  την ασπίδα της συνθήκης της Λωζάνης και να μας φέρουν  στο έλεος των “εξ‘ Ανατολών” ανέμων και Ερντογανικών ορέξεων. 

2. Αυτήν την άνευ προηγουμένου ενδοτικότητα των θεοσκότεινων “κρατούντων” ποιοι παράγοντες  την ενισχύουν; 

α. Την ενισχύουν όλα τα φερέφωνα, στα μμε και στο διαδίκτυο, των διεθνών και ντόπιων ελίτ. Οι δεύτερες είναι απλά υποτελείς των πρώτων. Υπάρχουν ασφαλώς ελάχιστοι αδέσμευτοι και μαχητικοί δημοσιογράφοι, που όμως δεν αρκούν για να ισορροπήσουν τη σαβούρα των φερεφώνων  -εντός της σαβούρας και “κορυφαία” ονόματα!

β. Την ενισχύει η πλήρης αφωνία της Ελλαδικής Εκκλησίας εμπρός σε όλα τα τραγικά για το λαό που έλαβαν χώρα ή ετοιμάζονται. Ελεημοσύνη αντί Λόγου Χριστού και αρχαγγελικού σπαθιού είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να “προσφερθεί” σε έναν περήφανο λαό, όπως ο Ελληνικός. [ Στάση που έφθασε στο απόγειο της όταν εμφανίστηκε ο κορωνοϊός/πρόκληση, στην πίστη όλων μας].

γ. Την ενισχύει η αιδήμων σιωπή των υποτιθέμενων ανθρώπων της διανόησης και των πανεπιστημιακών δασκάλων. Πού είναι σε όλα τα δεινά μας η Ακαδημία Αθηνών, οι Σύγκλητοι των Πανεπιστημίων μας, οι σύλλογοι λογοτεχνών, εικαστικών και όλοι οι άλλοι;  Υπάρχουν και εδώ οι φωτεινές εξαιρέσεις, αλλά δεν μπορούν να εξοβελίσουν το κακό  που επιφέρει στην πατρίδα “η σιωπή των αμνών” ή, ακόμα χειρότερα,  “τα αλυχτίσματα των λύκων” σε συνήχηση με τους απέναντι! 

Βέβαιο και εξακριβωμένο. Υπάρχουν   λύκοι στους κύκλους της διανόησης, κυρίως της πανεπιστημιακής.  Λύκοι έτοιμοι να κατασπαράξουν τον ελληνικό λαό, αφού πρώτα πολύ μεθοδικά τον κατάντησαν πρόβατο. 

Όλο αυτό για  προσωπικά οφέλη… για κύρος,  αξιώματα, πανεπιστημιακές έδρες, αδρά πληρωμένς θέσεις “συμβούλων”, προέδρων κ.α., χρήμα από ερευνητικά κονδύλια χωρίς να τα αξίζουν και άλλες ακόμα πιο ρυπαρές  χρηματοδοτήσεις, “αντίτιμον  αίματος” του ελληνικού λαού.  


Έχει γίνει ολοφάνερο  ότι αυτή η “κατασκότεινη ελίτ”  της υποτιθέμενης διανόησης και πανεπιστημιακής καθέδρας απεργάζεται το ραγιαδισμό  και τη συμμόρφωση του λαού μας προς τα καλούπια του πολιτικώς ορθού (τρομάρα τους!) και τις νόρμες της Νέας Τάξης. Προπαγανδίζουν ακόμα και την παράδοση μας στους Τούρκους!

δ. Την ενισχύει ο μη καθαρός, έως λίαν ύποπτος, λόγος για την ακολουθητέα γεωστρατηγική της Ελλάδος μερικών επαϊόντων της σχετικής επιστήμης, που ακριβώς αυτοί συμβαίνει να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος. Λύκοι και εδώ, πολλοί λύκοι. Και αν ψάξουμε τη γενιά τους, ίσως κανένας τους δεν είναι Έλληνας. 

Όμως ο πρωθυπουργός  τους καλεί (μέλη, πρώην ή νυν, του ΕΛΙΑΜΕΠ) να συσκεφθούν πώς θα μας παραδώσουν στους απέναντι λύκους, τους γκρίζους, χωρίς να αντιδράσει ο ελληνικός λαός. [Σύμβουλος ασφαλείας του Πρωθυπουργού της ΕΛΛΑΔΟΣ ο κ. Ντόκος! 

Καταλληλότατος για τη θέση συμβούλου του Ερντογάν] Ξεχωρίζουν, ωστόσο, κάποιοι εξαιρετικοί αναλυτές, μετρημένοι στα δάχτυλα, που  τους “μελετάμε” προσεκτικά, αλλά τους αγνοεί πλήρως το καθεστώς.     

Ακόμη, υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί εν αποστρατεία κάνουν δηλώσεις ή δράσης ομιλίες από μετριοπαθείς ως πολύ αιχμηρές για τα προδοτικά τεκταινόμενα, αλλά και τα πεπραγμένα των Επιτελαρχών,   αλλά ως εκεί.  

Δε φαίνονται διατεθειμένοι να δημιουργήσουν έναν δυνατό “Σύνδεσμο Αποστράτων” όλων των Σωμάτων και όλων των βαθμών, συμβουλευτικού χαρακτήρα -και όχι μόνον!- που θα είχε εξαιρετική δύναμη επιρροής  στα εθνικά θέματα, αλλά και  στους εν ενεργεία συναδέλφους τους.

ε. Την ενισχύουν (και σίγουρα θα φανεί αιρετική αυτή η άποψη)  τα ιστολόγια και άρθρα που ενώ έχουν σαφώς πατριωτικό χαρακτήρα, υπερβαίνουν το  μέτρο. 

Υπάρχει μια καταιγιστική πολυγραφία και πολυλογία στον πατριωτικό χώρο, που εμποδίζει τους απλούς  Έλληνες να επικεντρωθούν και να δώσουν προτεραιότητες  δράσης στα δύο -κατ’ ουσίαν ένα- εθνικά θέματα: μεταναστευτικό-τουρκικά. Ενιαίο θέμα “ζωής ή θανάτου” για την Ελλάδα.  


Ο μέσος, απλός Έλληνας, αυτός που θα έδινε  το αίμα του για την Ελλάδα, χάνεται μέσα στο δάσος της πολυγραφίας και της υπερπληροφόρησης και  καταλήγει παθητικός δέκτης του πολιτικο/γεωστατηγικού  “θεάματος”. 

Ή παθαίνει νοητικό vertigo και εγκαταλείπει κάθε ιδέα αντίστασης, επειδή  ο ανθελληνικός, αλλά συχνά και ο πατριωτικός επικοινωνιακός χώρος, (αυτός βέβαια χωρίς να συνειδητοποιεί τη ζημιά που κάνει μέσα στην ψυχή του Έλληνα) του παρουσιάζουν  τους προδοτικούς σχεδιασμούς  ως  σίγουρα  μελλοντικά γεγονότα… ως αναπόφευκτο  “μονόδρομο” επιλεγμένο και προσχεδιασμένο από τη δήθεν παντοδύναμη σκοτεινή πολιτική ελίτ, ντόπια και ξένη.

Ακόμα πιο σοβαρό  είναι  ότι πλείστοι ειδικοί αρθρογράφοι και ομιλητές περιγράφουν-αναλύουν- αναζητούν αίτια  σε κάθε “αναμενόμενο” γεγονός βάση γεωστρατηγικών αναλύσεων και πιθανοτήτων, αλλά ελάχιστοι προτρέπουν: 

“Αδέρφια  Έλληνες, ας μη δεχτούμε κι άλλες απώλειες για την Πατρίδα μας. Ας αναζητήσουμε τρόπους να αντισταθούμε και να υποχρεώσουμε την κυβέρνηση να πράξει σύμφωνα με τη δική μας  βούληση, τη βούληση των ΕΛΛΗΝΩΝ”.  

Δε θέτουν καν το ερώτημα περί τρόπων αντίστασης, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, στις θανάσιμες πράξεις του  “καθεστώτος” εναντίον  του Ελληνισμού, που έχουν καταστεί οριακές για την επιβίωση μας: μεταναστευτικός εποικισμός, ελλιπής εθνική άμυνα, διαρκείς υποχωρήσεις έναντι των προκλήσεων της Τουρκίας, δημιουργία συνθηκών υπογεννητικότητας κοινωνικών και οικονομικών. 

Και πολλοί, πατριώτες κατά τα άλλα, όλες τις μάχες (και νίκες μας!) τις μεταθέτουν σε κάποιο αόριστο μέλλον. Όταν ΘΑ… “πάρουμε την Πόλη”, όταν ΘΑ ξυπνήσει ο  μαρμαρωμένος βασιλιάς, όταν ΘΑ εξεγερθούμε!


3. Λόγοι και πράξεις ενάντια στην ενδοτικότητα του πολιτικού κατεστημένου.

α. Σκεφθείτε τι θα γινόταν αν όλη η πατριωτική μπλογκόσφαιρα, σε συντονισμό, έριχνε ένα σύνθημα σαν αυτό: 

Στις 12/3/2020…. [28/10/2020] ξεκινάμε όλοι οι πατριώτες Έλληνες γενική απεργία επ’ αόριστον, με αιτήματα “κλείσιμο συνόρων-απελάσεις” για το μεταναστευτικό, “ όχι Χάγη, πόλεμος, αν χρειαστεί” για τα ελληνοτουρκικά.  [ Πλέον είναι ηλίου φαεινότερον ότι χωρίς πόλεμο θα χάσουμε σταδιακά όλη την Πατρίδα μας]

Και ως την έναρξη της γενικής απεργίας  να δημοσίευαν μόνον άρθρα-προτροπές στον ελληνικό λαό να μετέχει στον αγώνα αυτό για να σώσει την πατρίδα του. Ποιος Ερντογάν θα τολμούσε να επιτεθεί σε έναν τόσο αποφασισμένο λαό; Και ποιοι ενδοτικοί ανθέλληνες θα τολμούσαν  παραχωρήσεις; 

Αν έκλεινε το 70% της αγοράς, ούτως ή άλλως τζίρο δεν κάνουν οι μικρομεσαίοι παρά μόνον τα “μεγαθήρια” [που με αφορμή τον ιό της γριπούλας, τους αποτελείωσαν]  και αν όλοι συμφωνούσαμε στο διάστημα της απεργίας να μην πατήσουμε στα μεγαθήρια που βέβαια δε θα μετέχουν στην απεργία, αλλά να τρώμε μόνον προαποθηκευμένα  όσπρια, να είστε σίγουροι ότι το πολιτικό καθεστώς   θα έπαιρνε το μήνυμα! 

Έτσι πράττουν οι λαοί που  έχουν μέσα τους τη θέληση να σώσουν την Πατρίδα τους. Διαφορετικά,  θα υποχρεωθούμε να εκδηλώσουμε αντίσταση (γιατί η Ελλάδα δε θα αφεθεί από τις “Άνω Δυνάμεις” να πεθάνει) κάτω από πολύ πιο σκληρές συνθήκες. 

Ίσως  Τουρκικής επίθεσης και κατοχής εν όλω ή εν μέρει, με ταυτόχρονη  γενική εξέγερση των λαθροεισβολέων!  Καλύτερα να αναμένουμε το χειρότερο σενάριο, παρά να βυθιζόμαστε στον  μακάριο ύπνο τού “αυτά δε γίνονται!”

β.  Μια μικρή πράξη αντίστασης  θα ήταν το να στείλουμε αθρόα επιστολές σε όλους τους βουλευτές της περιφέρειας μας ότι, αν δεν ταχθούν ενάντια στη Χάγη και δεν απαιτήσουν κλείσιμο συνόρων και απελάσεις, αναγγέλουμε δημόσια ότι είναι ανεπιθύμητοι  (persona non grata) σε ολόκληρο το Νομό μας. Και, φυσικά, δε θα ξαναδούν ψήφο ΕΛΛΗΝΑ.

γ. Άλλη ομάδα ευθύνης που πρέπει να πιεστεί από εμάς είναι οι Αρχηγοί των ΕΔ,  αλλά και πιο χαμηλόβαθμοι, που δεν αντιδρούν στην ενδοτικότητα των “Ελλήνων” πολιτικών, οι οποίοι μεθοδικά και από χρόνια  απογυμνώνουν  το στρατό μας από το υψηλό ηθικό και πατριωτικό αίσθημα τιμής και ευθύνης, που συνήθιζε να έχει. Αλλά και από εκσυγχρονισμό, επαύξηση  των οπλικών συστημάτων και την καλή εκπαίδευση των στρατευμένων παιδιών μας που δεν προλαβαίνει να ολοκληρωθεί μέσα στους 9 μήνες της θητείας. Τα έχουν επί σκοπώ πετσοκόψει και ανατρέψει όλα!


Αν όλα αυτά δεν είναι πράξεις προδοσίας, διά καλά μελετημένης χειραγώγησης του ελληνικού λαού, ώστε ο φόβος για πιθανή ανεπάρκεια του συνόλου των Ε.Δ. και πιθανώς των αρχηγών τους (που είναι επιλογή των πολιτικών και όχι των υψηλόβαθμων με μυστική ψηφοφορία, ως όφειλε!) να τον κυριεύει και να τον καθηλώνει, τότε τι είναι;

Οι κύριοι αρχηγοί των Ε.Δ. πρέπει να λάβουν το μήνυμα  ότι η συνεχής υποχωρητικότητα τους έναντι της ενδοτικότητας των πολιτικών είναι εξ ίσου προδοτική.  Βάλλει δε στα ίσια  εναντίον του υψηλού φρονήματος μας, ως ΕΛΛΗΝΩΝ, καλλιεργώντας  μας την ψυχοσύνθεση του ραγιά. 

Οι ηγέτες της Τουρκίας έχουν το τσαγανό να μας εκφοβίζουν ότι είναι ισχυροί και ας είναι η πραγματικότητα διαφορετική. Φωνασκούν και απειλούν συνεχώς, για να πάρουν τα πάντα με προδοτικές διαπραγματεύσεις, χωρίς κανένα κόστος: “Δεν μπορεί να γίνει τίποτα χωρίς εμάς στην Ανατολική Μεσόγειο. Μη θελήσετε να δοκιμάσετε τη δύναμη μας”! 

“Όμορφες” κουβέντες, μελετημένες. Ό,τι πρέπει για να λουφάξει το δικό μας πολιτικό κατεστημένο  κάτω από τις φτερούγες των διεθνών επικυρίαρχων που το προστατεύουν, με αντάλλαγμα την πλήρη υποταγή του.

Δεν θα υπάρξει καλύτερη ευκαιρία από αυτήν που εμφανίστηκε τώρα, που η Τουρκία  έχει ανοίξει δύο [έγιναν τέσσερα] πολεμικά μέτωπα,  να “καθαρίσουμε” μια για πάντα όλες τις απαιτήσεις της εναντίον μας.  Το κατανοείτε, άραγε, αυτό κύριοι Αρχηγοί των Ε.Δ. και τι θα πράξετε; 

Μήπως φοβάστε και εσείς τις ντόπιες και ξένες σκοτεινοελίτ, ΓΕΡΜΑΝΟ/ΕΕ, ΝΑΤΟ και όλο το συναπάντημα του κακού; Ενώ γνωρίζετε καλά ότι την Πατρίδα μας θα την υπερασπίσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ μόνοι, ολομόναχοι, αλλά με τη βοήθεια των Θείων Δυνάμεων, όπως πάντα! 

Και ενώ η Τουρκία  περπατάει σε τεντωμένο σχοινί, είναι ακριβώς τώρα που κάποιοι “Έλληνες” πολιτικοί ετοιμάζονται για υποχωρήσεις έναντι του τουρκικού επεκτατισμού.  Συνεπώς αν θέλουμε Πατρίδα, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ αντίσταση  ΤΩΡΑ.  Επ’ ουδενί δεν αποδεχόμαστε προδοτικά “τετελεσμένα”. Και το δείχνουμε!

δ. Όμως,  ό,τι και αν πράξουμε  είναι ελάχιστα, εμπρός σε αυτά που θα είχαν κάνει οι πρόγονοι μας, αν ήταν εκ νέου σε κίνδυνο Οθωμανικής σκλαβιάς η Πατρίδα τους/μας,  εξ‘ αιτίας ενδοτικής στάσης των πολιτικών. 

Θα είχαν γκρεμίσει με λοστούς και γκασμάδες   το ανάκτορο του Όθωνα,  που στεγάζει τυραννίσκους που υποκλέπτουν την ελευθερία μας,  επειδή τάχα έχουμε δημοκρατία και τους ψηφίσαμε.  Και η γνώριμη  βροντώδης φωνή θα κραύγαζε συνεχώς: “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”! 

“Κύριοι”  εσείς, εκεί μέσα στο κτίριο αυτό, αν δεν είστε κλέφτες της πολιτικής μας ελευθερίας , τουτέστιν της πολιτικής μας  βούλησης, ας διενεργήσετε δημοψηφίσματα  αν εγκρίνουμε τον εποικισμό, αλλά και την προσφυγή στη Χάγη  για  το οτιδήποτε, δήθεν  επίδικο. 

Για δε  παραχωρήσεις στην Τουρκία μέσω διαπραγματεύσεων [και διακρατικής συμφωνίας, προφανώς με εγγυήτρια τη Γερμανία!] μετά από ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΙΚΡΟΕΜΠΛΟΚΗ, ούτε λόγος να γίνεται.  Εμείς που έχουμε παραμείνει ΈΛΛΗΝΕΣ, θα συνεχίσουμε τον πόλεμο μέχρι να δώσουμε και την τελευταία σταγόνα του αίματος μας, εντός και επί των συνόρων! 

4.  Ας ταξιδέψει λίγο η φαντασία μας σε ένα πιθανό μέλλον.

Φέρτε στη φαντασία σας,  αδέρφια Έλληνες, μια εικόνα:
Η κατακόκκινη σαν αίμα τουρκική σημαία  να κυματίζει βαθιά μέσα στο Αιγαίο μας, σε στεριά και θάλασσα, εκεί που πρώτα κυμάτιζε  περήφανη, η αγαπημένη μας ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ! Και οι κάτοικοι του φευγάτοι ή μειονότητα εντός Τουρκίας. Ή, έστω, καμία σημαία στο Αιγαίο μας! Το αντέχουμε άραγε;   

Αν αντέχουμε αυτήν την εικόνα  σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να κατακτηθούμε και πάλι από τους Τούρκους  και όχι να γιορτάσουμε (εμείς ο λαός, αφήστε την “κυρία” Γιάννα και το σήμα* της μόνη της να γιορτάσει μαζί με την επιτροπή της)  τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία του 1821. 

5.Ο αναμενόμενος ΕΛΛΗΝ ηγέτης. Όλοι οι γνησίως Έλληνες (γιατί ασφαλώς υπάρχουν και οι ντεμέκ/κρυπτο-αλλογενείς), περιμένουν το θαύμα.  

Περιμένουν έναν μεγάλο ηγέτη “να μπει μπροστά”  για να σώσει την Ελλάδα από τους βασανιστές της και οι περισσότεροι λένε ότι , αν φανεί, θα τον ακολουθήσουν ακόμα και στο θάνατο.

  Μα πώς να γίνει το θαύμα και να εμφανιστεί ο μεγάλος ηγέτης, όταν, έστω και ως ένα κρίσιμο σύνολο, δεν είμαστε ικανοί να πράξουμε τα μικρά και αυτονόητα; Όταν δεν είμαστε ικανοί να του ανοίξουμε λίγο το δρόμο, ταρακουνώντας, σεισμικώ τω τρόπω, όλο αυτό το σάπιο  σύστημα και τους πολιτικούς του εκπροσώπους; 

Όσο αυτοί οι εκπρόσωποι είναι πανίσχυροι, έχουν όλα τα “όπλα” στη διάθεση τους: Νομοθεσία, Ένστολα σώματα, Δικαστικό σώμα (αυτό κι αν το έχουν!), Ανεξάρτητες(!)   αρχές, παρακρατικούς μηχανισμούς, ΕΥΠ, όλα… Πριν την εθνεγερσία του ’21, οργανώθηκε η Φιλική Εταιρεία, ώστε τα επαναστατικά “πνεύματα” να επικοινωνούν και να οργανώνονται. 

Σήμερα ακόμα και η Google γνωρίζει πότε και σε ποιο εστιατόριο γευματίσαμε, πόσο μάλλον τα πιο σκοτεινά κέντρα και οι “υπηρεσίες” τους παρακολούθησης των πάντων. Πώς να οργανώσει ο ηγέτης αντίσταση,  άρα να αναδειχτεί ως ηγέτης, με τόσες δυνάμεις εναντίον κάθε προσπάθειας του να οργανώσει κάτι το συλλογικό; 


Πλην άλλων, θα την υπονομεύσουν εκ των έσω με πληθώρα παρείσακτων προδοτών, όπως πράττουν  πάντα. Αλλά είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει συλλογική αντίσταση, γιατί κάποιες “άλλες Δυνάμεις” θα τη συντονίσουν, χωρίς προεργασία αισθητών ήχων και προγραμματισμών.

Απλά, ας ταρακουνήσουμε, λοιπόν, εμείς  το σύστημα, διαφορετικά δε δα πάρει αποφάσεις υπέρ της Ελλάδος ποτέ. Και οι αρμοί του θα “χαλαρώσουν”, αν στις  επερχόμενες εκλογές κανένας μας δεν πάει στις κάλπες. [Εκτός αν υπάρξει συλλογική εμφάνιση αληθινών ΕΛΛΗΝΩΝ όποτε και αν γίνουν κι όσες φορές αν επαναληφθούν. Μαύρο στους “κατάμαυρους” -και λίγο είναι!]

Αν τολμήσουν να κυβερνήσουν, όλοι μαζί βέβαια, με το 30 % των ψηφοφόρων, τόσοι περίπου είναι τα παντός είδους αρπαχτικά  και οι  τηλε-σανο-φάγοι, (φάνηκε από το πολύ πιο “αθώο” δημοψήφισμα του 2015, σε σχέση με τα τραγικά που διαδραματίζονται τώρα) καμία πράξη τους δε θα νομιμοποιείται ηθικά και πολιτικά. 

Θα γίνουν ο περίγελος του κόσμου και ειδικά της “δημοκρατικής” Ευρώπης.  Έλεος!.. δεν έχει άκρη και τέλος το ψέμα και η απάτη τους περί “δημοκρατίας” στην Ευρώπη και ευρύτερα.

Ας μη φοβηθούμε τη δήθεν ακυβερνησία. Είναι χίλιες φορές προτιμότερη από τους τυραννίσκους, που δε μας λογαριάζουν ούτε για σκουπίδια.   Ούτε μπορεί τώρα ανθρώπινος νους να συλλάβει τι έχει να συμβεί στην Πατρίδα μας αν δώσουμε “ευρεία πλειοψηφία” στον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα ή,  το πιθανότερο, τη δυνατότητα για μετεκλογική τους σύμπραξη.   

[Θα τη διαλύσουν την Πατρίδα μας σε χρόνο dt! Κοντεύουν ήδη, (στηρίζοντας ο ένας τον άλλο με αιδήμονες σιωπές ή κατάλληλα λόγια), αν δεν τους σταματήσουμε με νύχια και με δόντια!] “Εσείς μας ψηφίσατε”  θα μας λένε. “Σας είχαμε δείξει ποιοι είμαστε”, συμπληρώνω. Και θα εκτελούν εν ψυχρώ, “κατ’ εντολήν”, εμάς (με μάσκες, ιούς, εμβόλια, υποσιτισμό και φερτή εγκληματικότητα) και τα μείζονα εθνικά μας θέματα.

Και είναι πολύ πιθανόν, αφού χαλαρώσαμε τους αρμούς του συστήματος με γενική “κατακραυγή-αποχή”,   να ανοίξει ο δρόμος και να συμβεί το θαύμα της εμφάνισης ενός ΕΛΛΗΝΑ ηγέτη ή, ακόμα καλύτερα, μιας συλλογικής ηγεσίας ΕΛΛΗΝΩΝ. 

6. Το τελευταίο μας «ΟΧΙ»!

Αδέρφια ΕΛΛΗΝΕΣ,  ας ετοιμαστούμε  για το τελευταίο “ΟΧΙ”,  που  έλαχε σε μας, τους τωρινούς Έλληνες, η εκφορά του λόγου του και η πραγμάτωση του.   

Αυτό το “ΟΧΙ” δε θα το πουν ποτέ οι  απάτριδες οικονομικο-πολιτικοί εξουσιαστές.  Εμείς μονάχα θα το πούμε, οι γνήσιοι Έλληνες, ενάντια στα εντός και εκτός Ελλάδος  “σκοτεινά” κέντρα  και τα σχέδια τους. Αλλά πρώτα πρέπει να το πιστέψουμε. Να πιστέψουμε στη δυναμική του.

Αν το πιστέψουμε  και  αν το υπερασπίσουμε με την ίδια μας τη ζωή αν χρειαστεί,  δε θα υπάρξει άλλο, γιατί ο δρόμος για μιαν άλλη Ελλάδα, την Ελλάδα  του εν ΧΡΙΣΤΩ  Ελληνικού Φωτός, που  είναι αήττητο, θα ανοίξει αποφασιστικά και χωρίς πισωγύρισμα. Επειδή θα έχουμε αποδείξει ότι επιλέξαμε οριστικά το αήττητο Φως και όχι το θλιβερό “τους”, ψυχοκτόνο σκοτάδι.

Το “ΟΧΙ” στις σκοτεινές δυνάμεις, ήταν πάντα η μοίρα μας ως ΕΛΛΗΝΩΝ.  
Η μάχη μας είναι κατ’ ουσίαν πνευματική, γι’ αυτό είναι διπλή:  να αφανίσουμε το σκοτάδι και μέσα  μας και έξω μας.   

Αν ο αγώνας δεν είναι διπλός, θα ηττηθούμε!  Επιλέγοντας το σκοτάδι και μένοντας σε αυτό, “εκείνοι” είναι αφάνταστα πιο ισχυροί από μας. Θα ζήσουμε για πολλές γενιές δούλοι σε μια αληθινή Γήινη κόλαση.   

Ιερό μας καθήκον να υψώσουμε φραγμό  το “ΟΧΙ” μας  σε όλα τα σχέδια της Νέας Τάξης εναντίον μας, από την τουρκο-κατοχή, μέχρι τον λαθρο-εποικισμό [και μέχρι τη θανάτωση μας με παγιωμένες συνθήκες υπογεννητικότητας, “ιών” και εμβολίων]  που είναι ταυτόχρονα και σχέδια εναντίον όλης της ανθρωπότητας. Προτεραιότητα τους βέβαια να “βγάλουν από τη μέση” (από τη Γη) τους πιο μεγάλους εχθρούς του σκότους, τους ΕΛΛΗΝΕΣ, αιώνιους λάτρεις του Φωτός, υλικού και πνευματικού. 

Αν όμως δεν καταφέρουν να μας αφανίσουν, θα ηττηθούν παντού, γιατί θα υπάρχει το   “ελληνικό πρότυπο αντίστασης”. Και αυτό είναι που τρέμουν!

Αν πούμε το εύκολο  “ναι”, επικεντρωμένοι στο μικροεγώ μας [και στις χαντρούλες μικροβολεμάτων και χωμάτινων ηδονών που “αυτοί” χαρίζουν αφειδώς για να ξεπουλούν μερικοί τα ανεκτίμητα, την ψυχή τους την ίδια], ας γυαλίζουμε από τώρα τις κατάμαυρες αλυσίδες μας, μέσα σε μια πανανθρώπινη κόλαση, που  και εμείς θα έχουμε συμπράξει να γεννηθεί.  Δεν  πιστεύω, όμως, ότι αυτό θα  συμβεί, ακριβώς γιατί πιστεύω βαθιά στον ΕΛΛΗΝΑ, πιστεύω σε μας. 


Πιστεύω πως,  με όσες σκουριές κι αν μας έχουν επικαλύψει, το Παντέλειο μάρμαρο της ελληνικής ψυχής,   ταυτισμένης με το Θείο Ελληνικό Αρχέτυπο, θα αποδείξει ακόμα μια φορά ότι “κακιά σκουριά” δεν το πιάνει! 

Αδέρφια Έλληνες, τα πράγματα  είναι πλέον πάρα πολύ σοβαρά. Ήρθε ή ώρα τού “εμείς ή αυτοί”, στο τιμόνι της Πατρίδος μας, ίσως και της γης ολόκληρης, για τους λόγους που ήδη ανέφερα.   Όποιος αρχίζει να το κατανοεί, ας ετοιμάζεται κι ας ετοιμάζει και 4-5 συνέλληνες γύρω του για το μεγάλο μας, τελευταίο, “ΟΧΙ”!

———————————–

* Το σήμα για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Εθνεγερσία των προγόνων μας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και αναλύσεως, γιατί κατ’ ουσίαν αποτελεί ένα πολύ αρνητικό μήνυμα προς εμάς όλους. Καθαρή “μαύρη μαγεία”, απευθυνόμενη στο συλλογικό υποσυνείδητο των Ελλήνων.  

Διέκρινα ότι το σήμα αυτό περνάει μέσα μας το μήνυμα της πλήρους διαλύσεως: του τρισυποστάτου ΕΙΝΑΙ μας , της Πατρίδος μας, των Αξιών μας, των Παραδόσεων μας, της Γλώσσας μας, της Πίστης μας στο Χριστό, της κάθε αρχαίας και νεότερης Ρίζας μας.  


Μια κορδέλα που την παίρνει ο αέρας, ένα “φτερό στον άνεμο” θέλουν να μας καταντήσουν. Και το (υπο)δηλώνουν ξεκάθαρα στο σήμα αυτό.

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου