Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΩΝ ROTHSCHILDS ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ!

Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΩΤΟΣ: «ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ»!ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!!!


Δεν έχει χιούμορ μόνο το Charlie Hebdo διαθέτει και ο Μακρόν μόνο που το δικό του είναι black humour.

Τους τα κλείνει όλα και τους λέει πως θα είναι ανοιχτά μόνο τα κοιμητήρια…

Σε Lockdown η Γαλλία: επιτρεπτός ο προαυλισμός για 1 χλμ από το σπίτι 1 φορά ημερησίως…

ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ή Αιχμάλωτοι του covid;

Τελικά δεν έχει χιούμορ μόνο το Charlie Hebdo διαθέτει και ο Μακρόν μόνο που το δικό του είναι black humour.Τους τα κλείνει όλα και τους λέει πως θα είναι ανοιχτά μόνο τα κοιμητήρια.

Από την άλλη μια απέραντη φυλακή η Γαλλία…Γενικό πανεθνικό lockdown ανακοίνωσε ο Μακρόν από νύχτα Πέμπτης προς Παρασκευή και το μίνιμουμ ως τις 1 Δεκέμβρη...

Εννοείται πως οδεύοντας προς Χριστούγεννα θα περάσουμε από την πτέρυγα Α στην ολική απομόνωση….Οι γονείς που επιθυμούν να συνοδεύσουν το παιδί τους στο σχολείο θα οφείλουν να στείλουν μια βεβαίωση από κινητό. 

“Το να πάρεις τον αέρα σου” -ποιόν αέρα κι αυτόν στον πήρανε- θα είναι δυνατό αλλά η έξοδος θα είναι περιορισμένη στο 1km από την κατοικία και το maximum μια 1 ώρα ημερησίως (BFMTV)..

Οι νηπιακοί σταθμοί τα σχολεία τα λύκεια και γυμνάσια θα παραμείνουν ανοιχτά με υγειονομικά πρωτόκολλα ενισχυμένα…Τα πανεπιστήμια και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα θα είναι κλειστά..

Ενθαρρύνει ως και τη χρήση μάσκας εντός του σπιτιού αν είναι κανείς μ΄έναν δικό του, φίλο ή συγγενή…Και στον ύπνο μάσκα και στα όνειρα προσωπίδα ….κλπ ποιητικά.. Επιτήρηση 24 στις 24.

Κλείνει τα εξωτερικά σύνορα με χώρες εκτός της ΕΕ πλην γι αυτούς τους Γάλλους που επιστρέφουν από εξωτερικό. Τεστ υποχρεωτικό για όσους πηγαίνουν Γαλλία από χώρα εντός της ΕΕ.

Απαγόρευση αρχής συνέρχεσθαι, απαγορεύονται από τούδε και στο εξής οι δημόσιες συναθροίσεις στη Γαλλία, είδαμε και όταν επιτρέπονταν πόσους άφησε χωρίς μάτι και χέρι .. 

Αυτές είναι Δημοκρατίες όχι σαν κάτι ολοκληρωτικά καθεστώτα... Τα bars και τα restaurants κλείνουν..πολλά από αυτά για πάντα…

Aπαγόρευση ιδιωτικών συναντήσεων,απαγορεύονται οι μετακινήσεις από περιοχή σε περιοχή μ΄εξαίρεση αυτό το week-end για επιστροφή στην κύρια κατοικία όσων ήταν διακοπές. Ενθαρρύνει τις εταιρίες να το ρίξουν στην τηλεργασία..

Το Élysée απαγορεύει τη λειτουργία καταστημάτων που δεν είναι ζωτικής ανάγκης μ΄εξαίρεση όπως λέει αυτά των ειδών διατροφής.

Από την Παρασκευή δουλειά σπίτι σπίτι δουλειά κι όσοι εξέρχονται για την εργασία που απελευθερώνει κυριολεκτικά θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει την ειδική φόρμα,τα πιστοποιητικά. 

Κατά τ΄άλλα επιτρέπεται μία ώρα με τα πόδια βόλτα την ημέρα για σωματική δραστηριότητα σε 1 χλμ από το σπίτι σας…Προαυλισμός….

Οι ειδικές άδεις εξόδου από το νεοσύστατο στρατόπεδο συγκέντρωσης ”Η ΓΑΛΛΙΑ” θα χορηγούνται μόνο σε υπαλλήλους κι εργαζομένους δηλ. τους εναπομείναντες. 

Αφορά ιδίως τα επαγγέλματα υγείας και οπτικοακουστικών μέσων, εμπόρους και υπαλληλους καταστημάτων βασικών αναγκών και καθηγητές-τιμής ένεκεν στον Samuel Paty που έδωσε το κεφάλι του για τη Γαλλική Δημοκρατία-, αλλά και εργαζομένους στον τομέα των αγροτικών τροφίμων..



1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ - Προφητεία του Αγ. Παϊσίου για το ΕΜΒΟΛΙΟ που θα γίνεται μαζί με το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=gePXqSpEsKI

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ - Ο Bill Gates μιλάει για το ΕΜΒΟΛΙΟ και το ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ που θα το συνοδεύει
    https://www.youtube.com/watch?v=Hy61vu3q_UM

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ - Νόμοι-ΦΕΚ για το ΕΜΒΟΛΙΟ - Πότε και πώς καθίσταται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ
    https://www.youtube.com/watch?v=ETEiziKuCMw

    ΑπάντησηΔιαγραφή