Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΡΟΪΤΕΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

«ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ: ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ»



Το «Tik Talk» χθες με θέμα τις θεωρίες συνομωσίας για τον κορονοϊό δεν προβλήθηκε ποτέ για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους

Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ήταν προγραμματισμένη η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» με θέμα τις θεωρίες συνομωσίας σχετικά με τον κορονοϊό. Μάλιστα, το τρέιλερ για την εκπομπή του Alpha έπαιζε κανονικά τις προηγούμενες ημέρες, ενώ και ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε κάνει σχετικές αναρτήσεις στα social media του.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ήταν και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος την 28η Οκτωβρίου προκάλεσε μεγάλο ντόρο με βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook και σε αυτό μιλούσε για μια έρευνα σχετικά με τον covid 19 και μεταξύ άλλων έλεγε πως δεν πιστεύει ότι αποτελεί πανδημία και ενίσταται, στην ελίτ κάποιων επιστημόνων που υποκινούνται από την πολιτική, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, ενώ είχε βρει και πολλούς υποστηρικτές.


Την Πέμπτη και ώρες πριν την προγραμματισμένη προβολή της εκπομπής, ο Πετράκος είχε ανεβάσει ένα post στο Facebook, όπου έγραφε για την εμφάνισή του σε αυτήν, αφήνοντας όμως υπονοούμενα για πιθανό μοντάζ:

"Σήμερα τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του Σροιτερ θα δείξει τη συνέντευξη στην οποία συμμετείχα εγώ, ο κορυφαίος λοιμοξιολογος κ. Καβαλιώτης και ο Σύψας. Επίσης υπάρχει παρέμβαση του γιατρού Βόβολη.

Η συνέντευξη έγινε πριν ένα μήνα...
Δεν ξέρω γιατί άργησε τόσο να βγει, ίσως για να έρθουμε στα 1500 κρούσματα ενώ τότε μιλούσαμε εμείς για 400.

Ειδα το trailer της εκπομπής και φυσικά ο τίτλος είναι
"κορονοϊός και θεωρίες συνομωσιας"



Εγώ στην συνέντευξη είπα ακριβώς όσα είδατε στο χθεσινό μου βίντεο. Γι αυτό και το δημοσίευσα χθες..

Για να επιβλέπω εγώ το μοντάζ...

Ώστε σήμερα το βράδυ, αν το μοντάζ του καναλιού έχει κάνει τα δικά του εσείς να ξέρετε ακριβώς ποια ήταν η δική μου πρόθεση.
Για να είμαι δίκαιος ο κ. Σροιτερ ήταν ευγενεστατος και κάναμε μια πολύ καλή κουβέντα για όλα. Ελπίζω το ίδιο ευγενικοι να είναι και οι άνθρωποι του καναλιού στο μοντάζ..".

Λίγο μετά τη μη προβολή της εκπομπής του Alpha – στη θέση της έπαιξε ξένη ταινία – ο τραγουδιστής ανέβασε στο facebook το τρέιλερ γράφοντας:

«Τελικά μάλλον ο Σύψας όσο μοντάζ κι αν κάνανε δεν μπόρεσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και η εκπομπή κόπηκε…

Ένα πράγμα δεν μπορείς να νικήσεις.

Την Αλήθεια».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου