Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ...

 ΠΡΩΤ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ:

«Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ;»

ΒΙΝΤΕΟ



Η ομιλία του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη, Θεολόγου και Φιλολόγου, στο διαδικτυακό ακροατήριο της "Υπακοής" κατά την Κυριακή 18 Οκτωβρίου με θέμα «Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ;»

Στην ομιλία του αυτή, αναφέρθηκε στην "πανδημία" έχοντας στο ακροατήριο και μία νομικό η οποία πέρα σε την νόσο covid- 19!

Κατέθεσε την εμπειρία της η οποία κάθε άλλο παρά φοβική και τρομώδης είναι...

Ανέλυσε μια επιστολή ιερέως που κατηγορεί ώς αιρετικούς όσους πιστεύουν ότι εντός του Ναού δεν μεταδίδεται ασθένεια...

«Ο Θεός είναι πανταχού παρών αλλά η σύναξη εις το όνομα του Κυρίου κατά την Θεία Ευχαριστία και τα άλλα μυστήρια δεν είναι το ίδιο με την σύναξη σε μια πλατεία ή μια καφετέρια»! 

Περιέγραψε και το τραγελαφικό που είδε να κυκλοφορεί κάποιος με μηχανάκι χωρίς κράνος αλλά με την μάσκα μέχρι τα μάτια!!!

Διέλυσε και την παράδοξη άποψη που έχουν πολλοί όπως και ο εν λόγω ιερεύς ότι όπως φοράμε εντός του Ι. Ναού το επανωφόρι όταν κρυώνουμε, έτσι θα πρέπει να φοράμε μάσκα εντός του Ναού για προστασία, λέγοντας πως άλλο το ψύχος μια απλή και απτή κατάσταση κι άλλο η αθέατη νόσος από την οποία πρέπει να προφυλάσσονται οι υγιείς σαν να ήταν ασθενείς! 


Λόγω των εκτάκτων συνθηκών την ομιλία του π. Βασιλείου Βολουδάκη η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την Πνευματική Εστία της Υπακοής (Κυριακή 18/10/2020, 12:30), παρακολούθησε περιορισμένος αριθμός ακροατών.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου