Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟΪΚΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ!

ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟ ΝΕΟΝΑΖΙ, «ΥΠΟΚΡΙΤΗ» ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΑΤΟΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!


Νέα στρατιωτική συμφωνία Ουκρανίας-Τουρκίας εννοείται κατά Ρωσίας.Ο τέως ηθοποιός και νυν μαριονέτα της Δύσης δήλωσε θαυμαστής του τούρκικου στρατού. 

Συνάντηση Ζελένσκι με Οικουμενικό.. Με φόντο δοκιμή S400 από Τουρκία στη Μαύρη Θάλασσα..

Μια νέα στρατιωτική συμφωνία θα υπογραφεί κατά την επίσκεψη του προέδρου της Ουκρανίας πρώην ηθοποιού και νυν μαριονέτα της Δύσης Zelensky στην επίσκεψή του στην Άγκυρα..Ο Ζελένσκι από ηθοποιός έγινε μαριονέτα…..

Αυτός εξουσιοδότησε τον Υπ. του Άμυνας τον Andrei Taran να υπογράψει αυτή τη συμφωνία.

«Η διαδραστικότητά μας με τους Τούρκους εταίρους μας είναι άκρως δυναμική….Αυτή αντικατοπτρίζει τη στρατηγική φύση των σχέσεών μας και την αμοιβαία δέσμευση υπέρ της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και σε αυτή του Azov.» 

Η επίσκεψη της μαριονέτας των Αμερικάνων ΕΕ Zelensky στην Τουρκία συνέπεσε με τη δοκιμή των πυραυλικών συστημάτων S400 που έκανε σήμερα η Τουρκία στη Μάυρη Θάλασσα στο ύψος της Σινώπης όπου εκτόξευσε τουλάχιστον έναν τέτοιο πύραυλο αν και πηγές μιλούν για 2 ίσως και περισσότερους.. 

Όλα αυτά στον πόλεμο που κήρυξε η Δύση (ΗΠΑ-ΝΑΤΟ) κατά της Ρωσίας για διεκδίκηση της Ευρασίας μέσω της συμμάχου της Τουρκίας με ιδεολογικό άρμα τον παντουρκισμό παντουρανισμό και πρώτη στάση τον πόλεμο στην Αρμενία…

Σε αυτό το πνεύμα και οι δηλώσεις Ερντογάν κατά τη συνάντηση με Αμερικανο-ουκρανό πρόεδρο…


Erdogan : «Η Τουρκία δεν αναγνώρισε και δεν θ’ αναγνωρίσει την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας». Εκεί ο Ερντογάν υποστηρίζει σθεναρά το δίκιο των Τατάρων...(Σημ. Οίμου-Αθήνας: Και ο Πούτιν είχε μια σκασίλα...Δεν κοιμάται τα βράδια!!!)



Ο πρώην ηθοποιός Zelensky και νυν μαριονέτα της Δύσης επισκέφθηκε και τον Μασκοφόρο Οικουμενικό Πατριάρχη την ώρα που κάνει αμυντικές συμφωνίες για ν΄αλώσει την Ορθόδοξη Ρωσία μαζί με την Τουρκία..

Συνάγεται ότι το Οικουμενικό υποστηρίζει την επιθετικότητα της Τουρκίας κατά της ομόδοξης Ρωσίας... δεν τους αρκεί το Σχίσμα... θέλουν αίμα ρώσικο ορθοδόξων και κεφάλι αρμένικο… καμιά δήλωση για αρμενικό έκανε ο Πολυχρονεμένος;;;

Η Ένταξη του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο ΝΑΤΟ εγείρει θέμα: 

Η Συμμαχία τώρα εντάσει ως μέλη της και Εκκλησίες;;;





Ο Vladimir Zelenskiy, πριν την επίσκεψή του στην Τουρκία σε συνέντευξη στο πρακτορείο Demirören δήλωσε θαυμαστής των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας που είναι από τους πιο δυνατούς στρατούς στον κόσμο, «τίποτα και ποτέ δεν μπορεί να γίνει στην περιοχή χωρίς την Τουρκία», δήλωσε...

«Αναγνωρίζουμε τη υποστήριξή της προς την Ουκρανία. Δεν θα το ξεχάσει η Ουκρανία αυτό για ολόκληρες γενιές », είπε. Με το θαυμαστή του τούρκικου στρατού που απειλεί Ελλάδα Κύπρο είχε φιλική εταιρική συνάντηση ο Βαρθολομαίος…..

Ο μίμος Πρόεδρος δήλωσε πως ένας μεγάλος αριθμός Ουκρανών στρατιωτικών εκπαιδεύτηκαν στην Τουρκία και αυτό είναι πολύ σημαντικό ενώ τόνισε ότι συνεχίζει τις προσπάθειες για ένταξη χώρας του στο ΝΑΤΟ.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο υπέρτιτλος και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας, ενώ ο τίτλος του άρθρου είναι με κόκκινα γράμματα κάτωθεν της φωτογραφίας  


 

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ.ΠΩΩ τι ωραια τι καλα βρε παιδια ..χαχχ ΒΡΕ ΣΕΙΣ ΘΑ τρομαξετε τον ΒΛΑΔΙΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ με τα παιχνιδια
    σας.ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ κουναγε ολους.Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ θα σας ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ.ΣΕ 10-20 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ την τελειωσει την
    τουρκια,αλλα πρωτα σειρα εχει η ουκρανια γεωργια λεττονια πολωνια τσεχια κλπ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΑ
    ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΡΟΣ.μετα ερχεται η σειρα της ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ που τα νατοικα γερακια θα τις χτυπησουν αλλα και
    εκει θα φανε το ξυλο ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΟ.μετα ερχεται η σερα μας ΔΥΣΤΗΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή