Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ «ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ» ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ»!


Ἔτσι λένε τό σχέδιον ἐποικισμοῦ ! (ἐδῶ)

Λέει ἡ εἴδησις : 

450 νέα ετήσια συμβόλαια ενοικίασης διαμερίσματος υπογράφονται κατά μέσο όρο τον μήνα από αναγνωρισμένους πρόσφυγες που συμμετέχουν στο ενταξιακό πρόγραμμα HELIOS που υλοποιεί ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, ενώ το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου αναζητά τρόπους να αυξηθεί ο αριθμός, προκειμένου να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αναγνωρισμένοi πρόσφυγες που αναγκάστηκαν το καλοκαίρι να εγκαταλείψουν τις δομές στα νησιά και βρέθηκαν άστεγοι στην πλατεία Βικτωρίας ή σε άλλες δομές...

19.000 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες γράφτηκαν στο πρόγραμμα από τον Ιούλιο, ενώ από τον Ιούνιο καταγράφονται περισσότεροι από 4.400 που έχουν νέα ενοικιαστήρια συμβόλαια, τα περισσότερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ακολουθούν Ηράκλειο, Γιάννενα, Μεσολόγγι, Πάτρα, Κατερίνη και Κιλκίς...περισσότεροι από 12.000 εγγεγραμμένοι περιμένουν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα επιδότησης ενοικίου και μερικής κάλυψης των πρώτων εξόδων...


Ναί,ναί μποροῦμε νά ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ στούς μελλοντικούς μας ἀντικαταστάτες. Ἔτσι ἀκριβῶς! 



...ο υπουργός Νότης Μηταράκης εξήγγειλε τροποποιήσεις στα κριτήρια επιλεξιμότητας των διαμερισμάτων και περισσότερα κίνητρα στους ιδιοκτήτες, όπως η παροχή μεγαλύτερης εγγύησης, η οποία μάλιστα θα δίνεται απευθείας από το ΔΟΜ. Σύμφωνα με τον υπουργό, η παροχή τέτοιων κινήτρων εφαρμόζεται πιλοτικά στην Τρίπολη, τη Λιβαδειά και τη Νάουσα.

Ο κ. Μηταράκης εξήγγειλε επίσης περισσότερα εκπαιδευτικά προγράμματα απόκτησης δεξιοτήτων που ανταποκρίνονται στην αγορά εργασίας για τους ωφελούμενους του προγράμματος, αναγνωρίζοντας ότι «υπάρχουν ανάγκες στην αγορά εργασίας, ειδικά στον αγροτικό τομέα....θα υπάρξει συνεργασία του ΔΟΜ με 19 Κέντρα Ενταξης Μεταναστών σε όλη την Ελλάδα για την κατάρτιση των προσφύγων και την παροχή ενός οπλοστασίου δεξιοτήτων και γνώσεων ώστε να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και να ενσωματωθούν ουσιαστικά ..

Η κοινωνική ενσωμάτωση και η εργασιακή ένταξη πρέπει να προκύπτουν ως ώριμος καρπός από την ώσμωση ιδεών και δράσεων με τις τοπικές κοινωνίες»

«Η μετανάστευση μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελος των γηρασμένων κοινωνιών πολλών ευρωπαϊκών χωρών, φέρνοντας εργατικό δυναμικό και ενδυναμώνοντας την οικονομία» επικεφαλής του ΔΟΜ Τζιανλούκα Ρόκο (ἐδῶ)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου