Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ


ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ 
30/10/2020





Κοινοποιεί ο Γεωκών

Μετά από δυο μήνες χωρίς μήνυμα από τον Γέροντα μου, σήμερα πήραμε ένα νέο μήνυμα, με αφορμή τον σεισμό στην Σάμο και Σμύρνη.

Ο Γέροντας, μέσα από το μήνυμα του μας υπενθυμίζει ότι πριν από πολύ καιρό μας έδωσε ένα μήνυμα το οποίο κάποιοι ολιγόπιστοι το κορόιδεψαν. 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

«παιδιά μου, είναι δυο γείτονες, ένας νεαρός ( οι τούρκοι) και ένας μεγαλύτερος ( έλληνες 

Ανάμεσα τους υπήρχε ένα πηγάδι ( το Αιγαίο ) το οποίο πηγάδι το χρησιμοποιούσαν και οι δυο… 

Ο νεώτερος ήθελε το πηγάδι, αλλά και το σπίτι του μεγαλυτέρου

Ξαφνικά γίνεται ένας σεισμός , καταστρέφεται το πηγάδι και το σπίτι του νεώτερου…» 

8 Ιούν 2020 triklopodia και ΟΙΜΟΣ……Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ : ‘’Όπως ένα πληγωμένο θηρίο θα είναι η Τουρκία και θα κτυπά παντού, και όταν έρθουν προς Ελλάδα, δεν θα τα καταφέρουν διότι θα είναι εξαντλημένοι, ταλαιπωρημένοι και θα τρέμουν τα γόνατα τους …
Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ …

Μεταξύ του κτυπήματος των τούρκων και του πολέμου, θα συμβεί ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, δεν θα μείνει πέτρα στην πέτρα.’’ Τα γεγονότα θα έρθουν με τέτοια σφοδρότητα που θα τα χάσουν και αυτοί που τα δημιούργησαν, θα είναι το τέλος τους.

ΣΧΟΛΙΟ εκτος από τον σεισμο της Σάμου και Σμύρνης, Ο Γέροντας μιλά για ένα άλλο σεισμό, για ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, που δεν θα μείνει πέτρα στην πέτρα…..

Παιδιά μου, ήρθε Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

 ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ …. 
11 Ιούλ 2020, triklopodia και στο ΟΙΜΟΣ

Μήνυμα του Γέροντα : παιδιά μου μετά από την απόφαση της Τουρκίας που αφορά την Αγία Σοφία, θα ζήσετε κοσμοϊστορικά γεγονότα, τώρα οι τούρκοι θα γευτούν ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ…

ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, θα το δείτε αυτό παιδιά μου, έρχεται ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, θλίβομαι για τον λαό της Τουρκίας, δεν θα προλαβαίνουν να μαζεύουν τα πτώματα…..

Η Αγία Σοφία θα πάρει εκδίκηση, η ίδια η Παναγία θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους, ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ,

Την ώρα που υπόγραφε ο Ερντογαν η Παναγία υπόγραφε μπροστά στον Υιον της για απόδοση δικαιοσύνης, πρώτη φορά στην Παγκόσμια ιστορία η Παναγία θα βάλει την υπογραφή της και θα πει στον Υιό της να δώσει δικαιοσύνη …….

Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ θα γεμίσει από κτήρια που θα καταρρεύσουν από πλοία που θα βυθιστούν από πτώματα που θα επιπλέουν, ακόμα και τα ψάρια θα φύγουν.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, οι τούρκοι υπόγραψαν τον θάνατον τους, ο Ερντογαν είναι η καταστροφή της Τουρκίας.

Η Τουρκιά θα πληρώσει φοβερό φόρο αίματος, αίματος Αγίων, Γερόντων , Ιερέων και ανθρώπων, και για τον πόλεμο εναντίον Του Θεού.

Ήρθε η ώρα για την Αγία Σοφία και για την Κωνσταντινούπολη, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΠΛΕΟΝ.

Οι τούρκοι δεν ξέρουν τι έχουν κάνει με την υπογραφή τους, δεν ξέρουν ότι κάτω από Αγία Σοφία είναι Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, πίσω από την πόρτα που χάθηκαν οι Ιερείς και ο Ιερέας που έκανε το μυστήριο

Αλλοίμονο τους, δεν υπάρχει πλέον έλεος ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ μετά από τον μεγάλο σεισμό θα έρθει μια μεγάλη πανδημία ΧΟΛΕΡΑΣ διότι δεν θα μπορέσουν να θάψουν τα πτώματα του σεισμού, και μετά από αυτό η Τουρκία θα έχει και τον μεγάλο πόλεμο του ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ σε 4 κομμάτια.

Η Τουρκία ούτε στον χάρτη δεν θα υπάρχει πλέον, τελείωσαν οι τούρκοι, δεν μπορεί κανείς να παίζει με την Αγία Σοφία, με Τον Χριστό και την Παναγία, ούτε με Τον Ουράνιο Πάτερα, ούτε με τους Αγίους ούτε με το αίμα των Ιερέων που τους έσφαζαν οι τούρκοι και έβαζαν πάνω στην Αγια Τράπεζα τα…αυτα δεν συγχωρούνται

Παιδιά μου έρχονται οι ώρες, ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

Θα τρέμει σύμπασα η γη, θ’αλλάξει η μορφή της, αλλού χαράδρες θ’ ανοιχθούν, βουνά θα ισιωθούνε, πόλεις τελείως θα χαθούν, μέσα στην γη θα μπούνε. Πολλοί τελείως ζωντανοί, στο χώμα θα θαφθούνε, χωρίς καν να προλάβουνε το ήμαρτον να πούνε.







…ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΧΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ( δεν έγινε ακόμη ) ‘’μεγάλος σεισμός θα γίνει στην ΤΟΥΡΚΙΑ, + 7 ρίχτερ ο σεισμός θα είναι χιαστί , θα υπάρχουν μεγάλες καταστροφές στην Άγκυρα. Στην Κωνσταντινούπολη, η Αγία Σοφία δεν θα πάθει τίποτα, μετά από αυτό θα γίνει πόλεμος και θα βρεθούν εκεί στην περιοχή της Τουρκίας πολλά στρατεύματα, η Τουρκία θα καταστραφεί…

Η θάλασσα του Μαρμαρά και η Μεσόγειος θα γεμίσει από πτώματα παιδιών ( νέων ανθρώπων ) που δεν φταίνε σε τίποτα… Οι Άγιοι έχουν κάνει ΑΣΠΙΔΑ για εσάς ( ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ ) για να σας προστατέψουν…….

Παιδιά μου θα τους ανατρέψω την ώρα που θα κάνουν την αποβίβαση…..Μεγάλο κακό θα βρει την Τουρκία, θα τρέχουν με τις πτέρνες στο σβέρκο, θα βουίζει η γη, θα ανοίξει τα σπλάχνα της, και θα τους καταπιεί, μεγάλο κακό θα τους βρει».

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 Οίμος-Αθήνα….ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ….. Θα τρέμει σύμπασα η γη, θ’αλλάξει η μορφή της, αλλού χαράδρες θ’ ανοιχθούν, βουνά θα ισιωθούνε, πόλεις τελείως θα χαθούν, μέσα στην γη θα μπούνε. Πολλοί τελείως ζωντανοί, στο χώμα θα θαφθούνε, χωρίς καν να προλάβουνε το ήμαρτον να πούνε.


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: 20/7/2019 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ….…εάν ξεκινήσουν να έρθουν με τα πλοία τους εναντίον σας ( Ελλάδα και Κύπρο ) Ο Χριστός θα τους καταστρέψει, εάν οι ξένοι δεν αλλάξουν πολιτική απέναντι στην Ελλάδα θα έχουν να κάμουν με Τον Χριστό .…να προσέξουν πολύ την συμπεριφορά τους διότι ακόμη και τα πουλιά στην χώρα τους δεν θα γνωρίζουν που θα κρυφτούν, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ……..

6/3/2020, Γέροντας : ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ετοιμάστε ψυχή και σώμα, καλή λευτεριά…….. Στην Τουρκία θα γίνει εμφύλιος πόλεμος με πολλά θύματα….. Η Κρήτη θα πληρώσει πολλά (κολυμπαρι)….. Ο Γέροντας μας είπε ότι θα τρομάξουμε πολύ και θα φοβηθούμε με αυτά που θα γίνουν ( πόλεμος ) στην θάλασσα της Κύπρου, θα γίνει μεγάλο κακό) … Ο ΠΟΛΕΜΟΣ στην Κύπρο θα γίνει στην Θάλασσα ………….

6/3/2020, Γέροντας : ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ετοιμάστε ψυχή και σώμα, καλή λευτεριά…




 

2 σχόλια:

  1. Αδέρφια ήρθε η εποχή του Χριστού
    Ο χρόνος από ότι φαίνεται κυλά αντίστροφα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι στα γόνατα να υποδεχθούμε τα γεγονότα του Μαρτίου που έρχονται καλή μετάνοια καλή λευτεριά απο όλα τα δεινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή