Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

 ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΤΡΙΤΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΩΝ  ROTHSCHILDS!!! 



        Κοινοποιεί ο Γεωκών

Στις 5 Μάη 1818, στη γερμανική πόλη Trier (Τρέβη), ένα αγοράκι γεννήθηκε και του δόθηκε το όνομα Moses Mordecai Levi Marx (Μωϋσής Μαρδοχαίος, Λεβί, Μάρξ). Ο πατέρας του, Hirschel ha-Levi Marx, Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ο πατέρας του Hirschel ήταν ένας διάσημος αρχιραβίνος στην Κολωνία. Ο πεθερός του ήταν επίσης ραβίνος.

Ο ιστορικός Richard Laufner απέδειξε το 1975 ότι ο Καρλ Μαρξ δεν γεννήθηκε σε μια χριστιανική οικογένεια, καθώς είχαν κρατήσει κρυφά την εβραϊκή πίστη τους. Αυτός είναι ο λόγος που του δόθηκε Μωσαϊκό όνομα αμέσως μετά τη γέννησή του. Ο Μωυσής Μαρδοχαίος Λεβύ βαφτίστηκε μόλις το 1824, σε ηλικία έξι ετών, και του δόθηκε το χριστιανικό όνομα Karl Heinrich.

Ο νεαρός Μαρξ πήγε σε ένα σχολείο Ιησουιτών, το οποία είχε αναδιαρθρωθεί ως ένα κοσμικό γυμνάσιο. Ταυτόχρονα, πήγαινε σε ένα Ταλμουδικό σχολείο, όπου έμαθε ότι οι Εβραίοι πρέπει να κυβερνήσουν τον κόσμο. 

Ως νεαρός φοιτητής, ο Καρλ Μαρξ πέρασε από ένα συνολικό μετασχηματισμό. Άρχισε να μισεί το Θεό. 


Ορκίστηκε να ρίξει την ανθρωπότητα στην άβυσσο και να ακολουθήσει μετά με γέλιο στα χείλη του. Ξεστόμισε τρομερές κατάρες στην ανθρωπότητα. ….Στο ποίημά του «Der Spiel-mann» («Ο Βιολιστής -The Fiddler»), παραδέχτηκε:


Ότι είσαι ο Θεός ούτε το θέλει ούτε το ξέρει, πηδά στον εγκέφαλο από τα μαύρα βάθη της κόλασης. Μέχρι η καρδιά να είναι μαγεμένη, μέχρι οι αισθήσεις να τυλιχτούν: Με τον Σατανά έχω κάνει τη συμφωνία μου…Σε ένα άλλο από τα ποιήματά του, ο Μαρξ υποσχέθηκε να παρασύρει την ανθρωπότητα μαζί του στην κόλαση με την συντροφιά του Σατανά.

Ο Μαρξ έβρισκε μεγάλη χαρά να μιλά για τρομοκρατία, για σπίτια που σημειώνονται με κόκκινους σταυρούς δείχνοντας ότι οι κάτοικοι τους προορίζονται να σκοτωθούν.

Στις 17 Νοεμβρίου 1845, ο Καρλ Μαρξ έγινε μέλος της στοάς Le Socialiste. Τον Φεβρουάριο του 1848, ο Μαρξ δημοσίευσε το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο» του με τις διαταγές της Τεκτονικής ηγεσίας.

Ο Μαρξ και ο Ένγκελς ήταν Ελευθεροτέκτονες. (Vladimir Istarkhov, «Η Μάχη των Ρώσσων Θεών», Μόσχα, 2000, σελ.. 154.) Το 1847, ο Μαρξ και ο Ένγκελς έγιναν μέλη του The League of Just Men (Η λίγκα των Δικαίων), ένα από τους υπόγειους κλάδους των Illuminati


Η οικονομική ελίτ και οι Illuminati χρειάζονταν μία κατάλληλη ιδεολογία για να συγκαλύψουν τη φιλοδοξία τους για εξουσία. Ήθελαν να πραγματοποιήσουν ορισμένα συνωμοτικά σχέδια και ταυτόχρονα να διαδίδουν τον αθεϊσμό. 

Οι εργαζόμενοι έτυχε να είναι οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» και θα μπορούσαν να γίνουν εξαιρετικά τυφλά εργαλεία, τα οποία ήλπιζαν να είναι σε θέση να μανιπουλάρουν πιο αποτελεσματικά. Για να συνεχίσουν με την συνωμοσία τους, στο όνομα της εργατικής τάξης, έπρεπε να καλλιεργήσουν και να διαμορφώσουν όλα τα είδη των κομμουνιστικών και σοσιαλιστικών ουτοπιών.

Ο Χες και ο Μαρξ ήλπιζαν να επιβάλουν μια κόλαση στη γη όπου ο φόβος, ο πόνος, ο τρόμος και η προδοσία επικρατούν – Κομμουνισμός.


Για το λόγο αυτό ο Μωυσής Χες πρότεινε τη μετατροπή της λίγκας των Δικαίων σε ένα κομμουνιστικό κόμμα, το Νοέμβριο του 1847. Μαζί με τον Ένγκελς, ο Μαρξ αναδιοργάνωσε (Σοβιετικός όρος) την Λίγκα πριν από το τέλος του έτους. Ο Μωϋσής Χες, ο Καρλ Μαρξ, ο Φρίντριχ Ένγκελς, ο Wilhelm Weitling, ο Hermann Kriege, ο Joseph Weydemeyer, ο Ernst and ο Ferdinand Wolf έπαιξαν σημαντικό ρόλο.


Στον Μαρξ ανατέθηκε να γράψει το μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος, σύμφωνα με τη Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια της Εσθονίας. Ήταν ο Μωυσής Χες που τον έκανε να επεξεργαστεί τη θρησκεία της σοσιαλιστικής επανάστασης. Ο Μαρξ το έκανε με τη συνεργασία του δουλέμπορα Jean Lafitte-Laflinne.

«Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο», δημοσιεύτηκε στο Λονδίνο. Στο έγγραφο αυτό, ο Μαρξ είχε μόνο αναπτύξει περαιτέρω τις ιδέες των ηγετών των Πεφωτισμένων Adam Weishaupt (Αδάμ Βαϊσάουπτ) και Clinton Roosevelt (Κλίντον Ρούζβελτ). 

Είχε ταυτόχρονα χρησιμοποιήσει τη συνωμοτική εμπειρία του ουτοπικού κομμουνιστή και Illuminatus Francois Noel Babeuf (Φρανσουά Νοέλ Μπαμπέφ -1760-1797) για να δείξει το δρόμο για τη σοσιαλιστική (Πεφωτισμένη) επανάσταση.

Με τον τρόπο αυτό, ο Κομμουνισμός και ο Σοσιαλισμός έγιναν οι κωδικές ονομασίες για το πρόγραμμα των Illuminati, το οποίο ήταν να σβήσουν όλες οι ηθικές αρχές, οπότε τα πάντα επιτρέπονται.

Μετά από αυτό, οι Illuminati έκαναν τα πάντα για τη διάδοση της νέας θρησκείας, της οποίας προφήτης και απόστολος επρόκειτο να είναι ο Καρλ Μαρξ, ο οποίος έγραψε:

«Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη – το φάντασμα του κομμουνισμού».

Άρχισε να διαδίδει άγρια την ιδέα ότι η παλιά κοινωνία θα μπορούσε να λήξει με «μια μοναδική μέθοδο – με την επαναστατική τρομοκρατία». (Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς, «Έργα», Μόσχα, τόμος 5, σελ.. 494.)

Στο «Κομμουνιστικό Μανιφέστο», ο Μαρξ και ο Ένγκελς ανοιχτά δήλωναν ότι η ισχύς πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να κατακτήσει τον κόσμο:

«Οι άρχουσες τάξεις θα τρέμουν μπροστά στην έλευση της Κομμουνιστικής Επανάστασης!» «Μπορούμε να φτάσουμε τους στόχους μας μόνο με βίαια ανατροπή ολόκληρης της καθεστηκυίας τάξης.»

Στο «Das Kapital» (Το Κεφάλαιο 1867) ο Μαρξ πίστευε ότι είναι απολύτως αναγκαίο να τονίσει την ανάγκη της βίας στις σοσιαλιστικές δράσεις.

Έγραψε:

«Η βία είναι η μαμή που βοηθά μια νέα κοινωνία να ξεπηδήσει από τη μήτρα της παλιάς.»

Συνθήματα όπως «Προλετάριοι όλων των χωρών – ενωθείτε!» ήταν αναγκαία, προκειμένου να πάρει το στρατό των τυφλών για να ενισχύσουν τους Illuminati στην εξουσία προτού να υποταχθούν και τελικά να σκλαβωθούν – όλα στο όνομα του «φωτοδότη” (Εωσφόρου;) Κομμουνισμού.

Προέτρεπε τους επαναστάτες να μην είναι ούτε γενναιόδωροι ούτε ειλικρινείς και σίγουρα να μην αποφεύγουν την προοπτική του εμφυλίου πολέμου. (Κ. Μαρξ και Φ. Ένγκελς, «Έργα», Μόσχα, τόμος 33, σελ.. 772.) Το αποτέλεσμα ήταν ότι οι μαρξιστές ανάπτυξαν μια νέα και ολοκληρωμένη μορφή προπαγάνδας με το κήρυγμα εύλογων ψεμμάτων σε πρωτόγονους και δυσαρεστημένους ανθρώπους.

 1848: «Το έτος της Επανάστασης»» – Το πρώτο κύμα

 Μόλις λίγους μήνες μετά την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος, επαναστάσεις άρχισαν να «ξεσπούν» σε διάφορες χώρες. Το 1848 έγινε η μεγάλη χρονιά των επαναστάσεων.

 Η οικογένεια Rothschild ήταν υπεύθυνη για την οικονομική πλευρά και η Λίγκα (Ένωση) των Κομμουνιστών για το σχεδιασμό. Οι Ρότσιλντ είχαν γίνει πάρα πολύ πλούσιοι σε σχέση με τη Γαλλική Επανάσταση (1789-1799), όταν αυτοκρατορίες και βασίλεια έπρεπε να δανειστούν χρήματα σε ποσότητες προηγουμένως απαράμιλλες.

Οι Ρότσιλντ είχαν το καλύτερο σύστημα πληροφοριών στην Ευρώπη με τους δικούς τους ταχυδρόμους, που πάντα κατάφερναν να τους φέρουν αποφασιστικές ειδήσεις (π.χ. έκβαση της μάχης του Βατερλώ), πριν οι κυβερνήτες πάρουν χαμπάρι, σύμφωνα με το Derek Wilson, «Η οικογένεια Rothschild».

Το 1847, ο Lionel Rothschild (Λιονέλ Ροθσιλντ) είχε γίνει το πρώτο εβραϊκό Μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου.

Οι «Επαναστάσεις» ξεκίνησαν στο ήμισυ της Ευρώπης, ως επί το πλείστον από Εβραίους Illuminati ή από τους μπράβους τους. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα αόρατο χέρι χρησιμοποίησε την ευκαιρία της κακής συγκομιδής των καλλιεργειών το 1846. 

Τα σιτηρά ξαφνικά αγοράστηκαν σε μεγάλες ποσότητες. Κατά τη διάρκεια των ετών 1847-1848, οι τιμές είχαν διπλασιαστεί και τριπλασιαστεί καθώς τα τρόφιμα εστάλησαν από μυστικές αποθήκες. Οι άνθρωποι πείνασαν και τελικά ο χρόνος ήταν ώριμος για αιματηρές εξεγέρσεις.

Ο αγοραστής του συνόλου των σιτηρών ήταν ο εβραϊος επιχειρηματίας Ephrasi, ο οποίος ενήργησε ως ένα κάλυμμα για τον James Rothschild.

Ένα μασονικό συνέδριο διοργανώθηκε στο Στρασβούργο, Αλσατία, το Μάιο του 1847, όπου ελήφθη η απόφαση να οργανωθεί η επανάσταση, την άνοιξη του 1848. Μεταξύ των αντιπροσώπων ήταν σημαντικοί Εβραίοι Illuminati και ελευθεροτέκτονες 

Ο Εβραίος τραπεζίτης και Τέκτων Ludwig Bamberger (1823-1899) οδήγησε την «επανάσταση» στη Γερμανία το 1848. Ίδρυσε την Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας το 1870.

Ο Adolphe Cremieux υπηρέτησε ως υπουργός Δικαιοσύνης στην επαναστατική κυβέρνηση.

Ήταν ο Cremieux ο οποίος τον Μάιο του 1860, μαζί με το Ραββίνο Rabbi Elie-Aristide Astruc (Ελί-Αριστίντ Αστρούκ), Narcisse Leven (Ναρκίς Λεβάν), Jules Garvallo (Ζουλ Γκαρβαγιό) και άλλους στο Παρίσι, ίδρυσε τη μεγάλη εβραϊκή Τεκτονική Στοά L’Alliance Israelite Universelle (Παγκόσμια Ισραηλιτική Συμμαχία), που χρησιμοποίησε το B’nai B’rith (Μπάϊ Μπρίθ κν. Μπενέ Μπερίτ ) ως εκτελεστικό της οργάνο. Το 1863, ο Cremieux έγινε πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής του κινήματος.

Το σύνθημα αυτής της οργάνωσης ήταν:  «Όλοι οι Ισραηλίτες είναι σύντροφοι!»

Ο Adolph Isaac Cremieux, ο οποίος ήταν γνωστός δικηγόρος, «φιλελεύθερος» πολιτικός και Μέγας Διδάσκαλος της τάξης του τυπικού Memphis-Misraim (Μέμφις-Μισραΐμ) και Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας, μίλησε ανοιχτά στο μανιφέστο του στην Alliance Israelite Universelle:

«Η Ένωση που θα δημιουργήσουμε δεν θα είναι γαλλική, αγγλική, ιρλανδική ή γερμανική, αλλά μια εβραϊκή Παγκόσμια Ένωση … Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει ένας Εβραίος να γίνει φίλος με έναν Χριστιανό ή Μουσουλμάνο. Όχι πριν από τη στιγμή που έρχεται όταν ο Ιουδαϊσμός, η μόνη αληθινή θρησκεία, λάμψει πάνω από ολόκληρο τον κόσμο.»

 ο Μάρξ ήταν πρόεδρος τής μασονικής νεολαίας στήν Γερμανία !


Ο κατά τό ήμισι Εβραίος Βλαντιμίρ Λένιν, άρχισε τό 1917 τήν Ρωσική Κομμουνιστική επανάσταση μέ ένα επιτελείο από 217 συνεργάτες, από τούς οποίους μόνο οί 8 ήταν Ρώσοι, ενώ όλοι οί άλλοι ήταν Εβραίοι ! 


Ο ίδιος ήταν καί Μασώνος 33ου βαθμού .


   Οί ενισχυτές τού ( εκτός από τούς Στρατάρχες : Χίντενμπούργκ καί Λούντεντόρφ, πού έδωσαν τά πρώτα εκατομμύρια σέ χρυσό), ήταν οί γνωστοί Εβραίοι τραπεζίτες τής Αμερικής : Σίφφ, Λοέμπ καί Κούχνε !


   Τό Συμβούλιο τών λαϊκών επιτροπών τής πρώτης Κομμουνιστικής κυβερνήσεως τής Ρωσίας, είχε 22 μέλη .   Εξ αυτών τά 17 ήταν Εβραίοι καί μόνο 3 ήταν Ρώσοι !   Εξ άλλου από τούς 554 διοικητικούς εκπροσώπους τής μετεπαναστατικής Ρωσίας, οί 30 μόνο ήταν Ρώσοι, ενώ οί 447 ήταν Εβραίοι !!!


Ο Καρλ Μαρξ τρίτος ξάδερφος των Rothschild!!!

| |

Σάρα Σαλωμόν Ντέιβιντ Λέβι Λυδία


Brandes — Barent-Cohen Barent-Cohen — μύλος με διαμάντια


| († 1807) (1747-1808)

| |

Ισαάκ Νανέτ Σαλόμον Χάναθ Νάταν Μάγερ


Heijmans Μπρατισλάβα – Μπάρεντ-Κοέν Μπάρεντ-Κοέν – Ρότσιλντ


(1747-1832) (1764-1833) (1783-1850) (1777-1836)


| |

Χίρσετσελ Χένριετ Σάρλοτ Λιονέλ


Μορντεκάι – Μπρατισλάβα Βαρώνη von Rotschild – Baron de Rothschild


(1777-1838) (1788-1863) (1819-1884) (1808-1879)


| |

Κάρλ Μαρξ Έμα Λουίζ Νάταν Μάγερ

(1818-1883) από τον Rotschild — de Rothschild

(1844-1935) (1840-1915)

Lionel Walter Rothschild → εξήγηση Balfour

(1868-1937

ΡΩΣΙΑ

Ίσως η πλέον έντονη και συνεπής πλευρά της ιδεολογίας του Μαρξ ήταν το ακραίο και ριζοσπαστικό μίσος του για τη Ρωσία [το τελευταίο προπύργιο του χριστιανικού πολιτισμού …]. Αυτός και ο Έγκελς θεωρούσαν γενικά τους Ρώσους και τους Σλάβους ως υποθνούς βάρβαρους. 


Αν έζησε να δει τους ιδεολογικούς κληρονόμους του Βλαντιμίρ Λένιν, τον Λέοντα Τρότσκυ και τον Γκριγκόρι Ζινόβιεφ, που τους σκότωσε εκατομμύρια φορές, σίγουρα θα γελούσε με οργασμική απόλαυση από τις φρικαλεότητες που είχαν βιώσει. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ: Οι περισσότερες ιδεολογίες  χωρίζουν τους ανθρώπους. Βάζουν φράγματα, στεγανά ανάμεσά τους.…..Πόσο διαφορετικός αλήθεια είναι ο Χριστιανισμός, όταν εφαρμόζεται! «Δεν υπάρχει δούλος, ούτε ελεύθερος, όλοι είσαστε αδέλφια και έχετε πατέρα το Θεό» είπε ο Ιησούς Χριστός…

Αν εφαρμοζόταν η Χριστιανική διδασκαλία, δεν θα έπρεπε να υπάρχει η αδικία και η καταπίεση που υπάρχει στις μέρες μας.

Όταν δεν εφαρμόζεται ο λόγος του Θεού, αρχίζουν οι ανθρώπινες προσπάθειες. Δυστυχώς, είναι καταπιεστικές, που περιέχουν μίσος, εκδίκηση, και επιβολή……


Τους επόμενους μήνες, η Ελλάδα θα δεχθεί νέες επιθέσεις,  

 ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!   

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι μέρες μάχης και μέρες προδοσίας…Διασώστε την τιμή σας, την τιμή της Ελλάδος, την τιμή των παιδιών σας…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου