Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Ή ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ;

  ΠΡΩΤ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ:

«ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ;»

ΒΙΝΤΕΟ



Η ομιλία του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη, Θεολόγου και Φιλολόγου, στο διαδικτυακό ακροατήριο της "Υπακοής" κατά την Κυριακή 25 Οκτωβρίου με θέμα «ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ;»

Στην ομιλία του αυτή, αναφέρθηκε στην «πανδημία» απαντώντας σε έναν ψυχίατρο που αποκαλεί όσους αρνούνται την μάσκα «βλάκες». 

Διαβάζει την επιστολή εντατικολόγου ο οποίος αναρωτιέται γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία για τους θανάτους από άλλες αιτίες αλλά όλοι οι θάνατοι ανθρώπων που βρίσκονται θετικοί (ἠ και όχι) στον κορώναϊο αποδίδονται όλοι  στην νόσο covid- 19!

Κατηγορεί τους επιστήμονες ιατρούς που συνεργούν στην απόκρυψη των πραγματικών στοιχείων και στην καταχώρηση των θανάτων από άλλες αιτίες σε μία και μόνη αιτία: covid- 19!!!

Αναρωτιέται ποιά Ιατρική επιστήμη μπορεί να αποφαίνεται ότι η αιτία για έναν θάνατο δεν είναι το εγκεφαλικό ή το έμφραγμα που συνέβη στον ασθενή, αλλά το συνάχι που συνυπήρχε!

Ο π. Βασίλειος σχολίασε και την δικτατορική παρέμβαση και απαγόρευση του πρωθυπουργού να υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα: Ποιός είναι αυτός , ο Παπαδόπουλος; «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»; Ούτε ο Νέρων δεν ήταν τέτοιος δικτάτορας.


Λόγω των εκτάκτων συνθηκών την ομιλία του π. Βασιλείου Βολουδάκη η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την Πνευματική Εστία της Υπακοής (Κυριακή 25/10/2020, 12:30), παρακολούθησε περιορισμένος αριθμός ακροατών.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου