Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΣ (NOBEL PRICE) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ;

ΣΟΥΗΔΙΑ:«ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ-LOCKDOWN ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ»




από την Maureen Johnston


Ο λόγος για τον οποίο η Σουηδία απαλλάσσεται από κλειδώματα είναι ότι ο πληθυσμός, σε γενικές γραμμές, έχει ήδη συμφωνήσει να του εμφυτευτεί μικροτσίπ ή είναι ήδη εμφυτευμένοι με μικροτσίπ.


Έχουν οδηγήσει με επιτυχία τη Σουηδία μακριά από τον Θεό. 

(Βλ. Αθρησκεία της Σουηδίας)

Η Σουηδία είναι ένα από τα πιο κοσμικά έθνη του κόσμου, με μεγάλο ποσοστό μη θρησκευόμενων ανθρώπων. Ο Phil Zuckerman, Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Pitzer College, γράφει ότι αρκετές ακαδημαϊκές πηγές έχουν τοποθετήσει τα τελευταία χρόνια τα ποσοστά αθεϊσμού στη Σουηδία μεταξύ 46% και 85%, με μία πηγή να αναφέρει ότι μόνο το 17% των ερωτηθέντων αυτοπροσδιορίστηκαν ως «άθεοι». 

Η Gallup Poll διαπίστωσε το 2016 ότι το 18% των Σουηδών αυτοαναφέρεται ως άθεοι και το 55% ως μη θρησκευόμενοι.

Όσον αφορά τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων, η Σουηδία είναι πιθανώς μια από τις πιο διακριτές χώρες στον κόσμο. Η ύπαρξη μεταξύ 50-100 διαφορετικών σεξουαλικών συντρόφων σε διάρκεια ζωής, ακόμη και πάνω από 100 σεξουαλικών συντρόφων, σίγουρα δεν είναι ασυνήθιστο μεταξύ Σουηδών. 

Ακόμα και μεταξύ των γυναικών. Επίσης, ο αριθμός των λανθάνων αμφιφυλόφιλων είναι πολύ υψηλός. Κανείς δεν αναρωτιέται εάν είστε ΛΟΑΤ.

Μια άλλη σημαντική πτυχή για να καταλάβουμε γιατί δεν υπάρχουν κλειδαριές στη Σουηδία είναι ότι η τεχνολογία των εμφυτευμάτων μικροτσίπ συνδέεται στενά με την δαιμονοποίηση – δηλ. έχουν λεγεώνες δαιμόνων. * Οι σατανικές παγκόσμιες κυβερνήσεις της ΝΤΠ μπορούν να ελέγξουν έναν δαιμονοποιημένο πληθυσμό, γι ‘αυτό θέλουν οι άνθρωποι να δαιμονοποιούνται.

Αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε μια ανθρώπινη ψυχή να αποδεχτεί νόμιμα λεγεώνες δαιμόνων για να αποβάλλει το ενεργειακό σύστημα σώματος-νου-πνεύματος (ναός). 

Για παράδειγμα, κάποιος πρέπει να κάνει κάποια «πνευματικά παράνομη» πρακτική ή ενέργεια που ανοίγει μια πνευματική πύλη (stargate) για να επιτρέψει στους δαίμονες να έχουν νόμιμο δικαίωμα να εισέλθουν στο ναό του, όπως να είναι πόρνη ή αδικητής.



Οι πνευματικά παράνομες ενέργειες είναι αμαρτίες, γραμμένες με σαφήνεια σε ιερές γραφές όπως η Αγία Γραφή. Για κάθε κακή ενέργεια/αμαρτία, που η Βίβλος σας προειδοποιεί να μην κάνετε είναι επειδή η κακή αυτή πράξη θα μπορούσε ενδεχομένως να σας φέρει έναν δαίμονα ή δύο ή μια λεγεώνα δαιμόνων (μια λεγεώνα είναι 6000).

Μόλις μπει ένας μόνο δαίμονας, θα αρχίσει να σπάει τη θέλησή σας από μέσα και να πολεμά ενάντια στην καλή σας (συνδεδεμένη με τον Θεό) φύση για να κάνει περισσότερες κακές ενέργειες που θα δώσουν σε έναν άλλο δαίμονα το νόμιμο δικαίωμα να εισέλθει στο ναό σας – τότε συνεχίζουν για να σε ωθήσουν να κάνεις τρομερά κακά πράγματα και έπειτα να μπαίνουν περισσότεροι δαίμονες μέχρι να γεμίσεις χιλιάδες δαίμονες – δεν χρειάζεσαι καν ένα μικροτσίπ πια – η ψυχή σου έχει φύγει – είσαι καταδικασμένος.

Η Βίβλος προειδοποιεί έντονα να μην πάρετε το «σημάδι του θηρίου» (μικροτσίπ) επειδή βασίζεται στην τεχνολογία δαιμόνων – είναι ένας Δούρειος ίππος, που μόλις εισέλλθει μέσα στο ναό σας, θα έρθουν χιλιάδες δαίμονες και θα καταλάβουν το ναό σας , οδηγεί σε μη αναστρέψιμη δαιμονοποίηση και καταδίκη.


Οι Δαίμονες ορίζονται ως πεσμένοι άγγελοι που εκδιώχθηκαν από τον ουρανό, οι οποίοι ακολούθησαν τον Λούσιφερ και έγιναν στρατιώτες στο κακό στρατό του.

Οι άγγελοι θεωρούνται γενικά αρσενικοί, αν και δεν είναι απαραίτητα «αρσενικοί» όπως ερμηνεύεται από ανθρώπινης πλευράς.

Όταν οι άνθρωποι βιώνουν «γυναικείους» δαίμονες, έρχονται σε σύγκρουση. Οι άγγελοι είναι πολεμιστές είτε για το καλό είτε για το κακό. Οι άγγελοι είχαν μια ελεύθερη επιλογή μία φορά, για να δοξάσουν τον Θεό στον Ουρανό ή τον Σατανά στην Κόλαση, τότε αυτά τα πνευματικά διαστατικά όντα γίνονται σταθερά, αμετάβλητα, για πάντα σαν αστέρια.

Σουηδία: Aπαγόρευσαν σε μαθητή να φορά τον σταυρό του σε σχολική φωτογραφία…


Δεν επετράπη σε 15χρονο μαθητή στη Σουηδία να ποζάρει σε σχολική φωτογραφία ενώ φορούσε σταυρό νωρίτερα μέσα στο φθινόπωρο….

Ωστόσο, άλλοι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να φορούν τα δικά τους θρησκευτικά σύμβολα, ανέφερε η χριστιανική εφημερίδα «Dagen».
Σύμφωνα με τη χριστιανική εφημερίδα «Dagen», δεν επετράπη σε έναν 15χρονο μαθητή στη Σουηδία να ποζάρει σε σχολική φωτογραφία φορώντας τον σταυρό του. 

Παρά ταύτα, άλλοι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να φορούν τα δικά τους θρησκευτικά σύμβολα.
«Φορούσα ένα μοβ πουλόβερ με γιακά, ο σταυρός μου κρεμόταν στο εξωτερικό. Είχα μια αρκετά μεγάλη αλυσίδα και ένα μεταλλικό σταυρό με τον Ιησού πάνω του» είπε το αγόρι στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με τον 15χρονο, ο οποίος ήθελε να παραμείνει ανώνυμος, μια γυναίκα φωτογράφος του ζήτησε να αφαιρέσει τον σταυρό, διαβεβαιώνοντας ότι θα ήταν προσβλητικό να τον συμπεριλάβει στη φωτογραφία του σχολείου. Το αγόρι ομολογουμένως σοκαρίστηκε, αλλά υπάκουσε και έβαλε τον σταυρό στην τσέπη του.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό καταγγέλθηκε στον οργανισμό για την ισότητα «Ombudsman».

«Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μικροπράγμα. 

Αλλά τελικά αφορά το είδος της κοινωνίας που θέλουμε και την αξία της θρησκευτικής μας ελευθερίας» είπε ο πατέρας του παιδιού και πρόσθεσε ότι «είναι σημαντικό να αντιδράσουμε στην »κώφωση» που υπάρχει όσον αφορά τη θρησκεία, ιδίως για τα χριστιανικά παιδιά και τους νέους».

«Αυτό θα ήταν τρομερή κατάχρηση. Αλλά όταν είναι χριστιανικό σύμβολο, τότε δεν φαίνεται τόσο επικίνδυνο» ισχυρίστηκε ο πατέρας.

ΠΗΓΗ 2

Η Σουηδία είναι μία από τις πρώτες χώρες που εμβολιάζουν μαζικά τον πληθυσμό τους

The Islamic State of Sweden Paul Joseph Watson

Discussing the Rape Crisis in Sweden | The Statistics

Sweden Makes Child Marriage Brochure 3 29 2018

Η Σουηδία θυσιάζει τις γυναίκες της για χάρη της πολιτικής ορθότητας, της πολυπολιτισμικότητας και της παγκοσμιοποίησης. Τώρα θυσιάζει το έθνος της.

Martyrdom? Nah, I’m gonna Sweden/Swedenistan/Swedenstan

Η Σουηδία στοχεύει να είναι μια κοινωνία χωρίς μετρητά 2012

Χιλιάδες Σουηδοί εισάγουν μικροτσίπ κάτω από το δέρμα τους


Όλη η οργή στη Σουηδία: Ενσωμάτωση μικροτσίπ κάτω από το δέρμα σας


Illuminati News: Μικροτσίπ στον πληθυσμό:


Τα πρώτα εμφυτεύματα εγκεφάλου εισήχθησαν χειρουργικά το 1974 στην πολιτεία του Οχάιο των ΗΠΑ και επίσης στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. 

Ηλεκτρόδια εγκεφάλου εισήχθησαν στα κρανία των μωρών το 1946 χωρίς τη γνώση των γονέων τους. – – από Rauni-Leena Luukanen-Kilde, 6 Δεκεμβρίου 2000


Σουηδικά παιδιά προς πώληση


Πρώτο σχόλιο από έναν «φίλο της Σουηδίας»

«Όσον αφορά τη Σουηδία, νομίζω ότι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει κλείδωμα είναι η περίπτωση να είναι όλοι σατανιστές, αλλά περισσότερο ότι υπάρχει υπερβολικό σκοτάδι στο μυαλό πολλών ανθρώπων, που εξισορροπείται από μερικούς πολύ καλούς ανθρώπους. 


Λόγω της ακραίας κατάστασης στη Σουηδία με εκατομμύρια των γκάνγκστερ και τουλάχιστον εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που είναι αρκετά καλά ενημερωμένοι για τη διαφθορά – δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να επιβληθεί το κλείδωμα χωρίς κίνδυνο εμφυλίου πολέμου. Το όνομα (Sw) Eden τα λέει όλα, έτσι δεν είναι; Αυτός είναι ο τόπος καταγωγής όλων των αμαρτιών στον δυτικό κόσμο. «


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου