Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ"

O COVID-DICTATOR TOY NEΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!



“Heil Macron”… “Sieg Heil!” Επιβολή στρατιωτικού νόμου-απαγόρευση κυκλοφορίας σε Παρίσι και 8 μεγάλες γαλλικές πόλεις..Ο covid ….ξανάρχεται..

O υπερπροστατευτικός πατερούλης Emmanuel Macron (Σημ. Οίμου Αθήνας: αυτός που ακρωτηρίαζε και σκότωνε με snipers τα κίτρινα γιλέκα) ανακοίνωσε την εγκαθίδρυση στρατιωτικού νόμου-απαγόρευσης κυκλοφορίας εκ νέου σε όλη την περιοχή του Παρισιού την l’Île-de-France και σε 8 άλλα μητροπολιτικά κέντρα της Γαλλίας μεταξύ αυτών σε Λυών και Μασσαλία από τις 21 h μμ ως τις 6 h το πρωί αρχής γενομένης από το Σάββατο…

.Η δημοκρατία στο απόσπασμα στην Γαλλία στην ΕΕ.. Η Γαλλία των Φώτων, της Επανάστασης δίνει εικόνα τριτοκοσμικής μπανανίας,χούντας λατινοαμερικάνικης με στρατιωτικό νόμο ανά τακτά χρονικά διαστήματα…

Η πολιτική παρακμή της δεν έχει πάτο….Καθεστώς Πεταίν καθώς ο covid ….ξανάρχεται...Την ίδια ώρα ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στη γαλλική κοινωνία είναι ότι οι Γάλλοι ξέθαψαν ποιήματα του Πωλ Ελυάρ του κατ΄εξοχήν εκφραστή της στρατευμένης τέχνης ποίησης κατά του ναζιστικού άξονα και παραθέτουν το ποίημα που επιγράφεται «απαγόρευση κυκλοφορίας»


«ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ»:

Θέλετε δεν θέλετε η πόρτα φυλασσόταν

θέλετε δεν θέλετε ήμασταν έγκλειστοι

είτε το θέλετε είτε όχι ο δρόμος ήταν κλειστός με μπάρες

θέλετε δεν θέλετε η πόλη ήταν σε ματ..

θέλετε δεν θέλετε αυτή ήταν πεινασμένη.

Είτε το θέλετε είτε όχι ήμασταν αφοπλισμένοι

θέλετε δεν θέλετε η νύχτα έπεσε

θέλετε δεν θέλετε αγαπηθήκαμε…



Σου κλείνουν το στόμα οι βασανιστές και σου λένε μίλα, οι ψευδο-ανακριτές σε φιμώνουν και σε διατάζουν γέλα, σε φιμώνουν και σε διατάζουν δίδαξε, σου μαντρώνουν το στόμα και σε περιγελούν φίλα, σου κλείνουν το στόμα .. και σε σαρκάζουν ζήσε, αντί για ρετσινόλαδο CO2…..

Με μάσκα, πηλίκιο στόματος ο Μακρόν :

“Heil Macron”… “Sieg Heil!”



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου