Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ!

ΣΑΛΟΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ: «Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…»


Με την φράση «Paisios’ un kehanetleri», δηλαδή, «Οι προφητείες του Αγίου Παισίου», τουρκικές εφημερίδες όπως η Akşam, Vatan και Sabah και ιστοσελίδες όπως Gazeteoku, κάνουν συνεχώς κάποια αφιερώματα στον Όσιο Παΐσιο δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις προφητείες του για την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνουν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου στα όσα προφητέψει ο Άγιος Παΐσιος για την Κωνσταντινούπολη, «Yunanlıların İstanbul hayali», δηλαδή το «Το Όνειρο των Ελλήνων για την Κωνσταντινούπολη», όπως το προφήτεψε ο Όσιος Παΐσιος.

Εκείνο που δεν ξεχνούν και του δίνουν μεγάλη προσοχή είναι ότι ο πατήρ Παΐσιος είναι γνήσιο τεκνό της Ανατολίας και μάλιστα της αγιοτόκου Καππαδοκίας.

Ο πάτερ Παΐσιος είχε κάνει πολλές προβλέψεις ότι η Τουρκία θα αφανιστεί και στις προβλέψεις του είχε αναφέρει ότι η Τουρκία θα διαμελιστεί και πως η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Απόσπασμα από την σειρά ταινιών- ντοκιμαντέρ, ρωσικής παραγωγής (Ο Οικουμενικός Αγιορείτης Άγιος Παΐσιος – επεισόδιο 6 «Τα τελευταία χρόνια της επίγειας ζωής»), η οποία γυρίστηκε με βάση το βιβλίο ¨Ο βίος του Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου¨, που γράφτηκε από τον Ιερομόναχο Ισαάκ.

Διαβάστε την παρακάτω αυτούσια

«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή τη στιγμή κυβερνάται από το διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια…πρόβατα δίχως ποιμένα…δεν ξέρουμε που να πάμε. 

Δε γνωρίζουμε που είναι το φως και που το σκοτάδι. Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του αντίχριστου όπου η εμφάνιση του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα.

Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δε μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό.

Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα τα χρήματα το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή. Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσουμε για ότι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στο Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωϊσμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε σώμα και αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεώ Ζωή.

Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν τη Χώρα στη σημερινή της κατάντια…

Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική βουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν. Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος από προσώπου γης, αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ίδιων των Ελλήνων πολιτών, από το Ελληνικό κράτος.

Μεγάλο ρόλο στη συνέχιση της πτώσης του Έλληνα, έχει παίξει το σατανοκούτι που έχουν όλοι στα σπίτια τους και που πρέπει να σταματήσουν να το κοιτούν…όλοι… ακόμα και τα παιδιά μας γιατί από αυτό παίρνουν όλα τα μηνύματα που ο αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας, η ειδωλολατρία του χρήματος και της σάρκας περνούν μέσα από το σατανοκούτι στα παιδιά μας, που από μικρά γίνονται λάτρεις αυτού του τρόπου ζωής…

Ο πόλεμος θα γίνει και οι Έλληνες δε θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι από Θεό… Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν κάλεσμα από το Θεό και είναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ήρωες.

 Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι Τούρκοι μαζί της, το 1/3 της χώρας θα σκοτωθεί, το 1/3 θα βαφτιστούν χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χώρας.

Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και τη χώρα υπάρχει …είναι ευλογημένος από το Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός…

Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει γρήγορα… και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη αναγέννηση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο.»

ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου