Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


Ν
Α ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ

 


   Κοινοποιεί ο Γεωκών


Πως τα καταφέραμε ένας λαός με ένδοξο παρελθόν να έχουμε καταλήξει να συντηρούμε ένα διαλυμένο κράτος, το οποίο λειτουργεί εις βάρος του λαού και απεργάζεται την καταστροφή του Έθνους…το οποίο αφέθη να κυβερνηθεί από πολιτικάντηδες, οι οποίοι μας οδήγησαν στο σημερινό όλεθρο.

Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να περάσουμε στη δράση. Να κάνουμε τον πατριωτισμό μας πράξη…Να περιφρουρήσουμε αξίες, πολιτισμό, περιβάλλον, γλώσσα. Να περιφρουρήσουμε τη φυλή μας, και τον γεωγραφικό χώρο που μας απέμεινε και περικλείεται στα γεωγραφικά όρια του Ελλαδικού και Κυπριακού Κράτους.
 

Να διεκδικήσουμε αυτό που ανήκει σε μας και στα παιδιά μας.  Να αγωνιστούμε για να λευτερώσουμε τα σκλαβωμένα εδάφη του Ελληνισμού.  Και εάν εμείς σταθούμε ανάξιοι να το πετύχουμε να παραδώσουμε την σκυτάλη στις επερχόμενες γενεές! 

Ας το συνειδητοποιήσουμε επιτέλους! Η Ελλάδα θα επιβιώσει μεγάλη, ρωμαλέα και κυρίαρχη. Η μικρή ανυπόληπτη Ελλάδα της παρακμής και της καρπαζιάς είναι καταδικασμένη σε θάνατο. Η Κύπρος θα επιβιώσει Ελληνική και ενωμένη σε μια γροθιά με την μάνα Ελλάδα. 

Ο καθένας από εμάς ας ακολουθήσει την προτροπή του Ίωνα Δραγούμη ότι είναι: «ο είς και μόνος που θα σώσει το Έθνος»

Είναι γνωστό ότι οι  ραδιούργοι Άγγλοι, οι οποίοι αφού υπονόμευσαν την Επανάσταση στη συνέχεια άσκησαν ασφυκτικό έλεγχο στο νεοσύστατο Ελληνικό κρατίδιο. Αυτοί διαδραμάτισαν και δόλιο ρόλο κατά τη μικρασιατική καταστροφή. 

Αυτοί εξάλλου βρίσκονται πίσω κι από τον εμφύλιο σπαραγμό των Ελλήνων μετά τον παγκόσμιο πόλεμο.  Δηλαδή όταν τα κράτη της Ευρώπης φρόντιζαν να επουλώσουν τις πληγές του πολέμου και να ανασυγκροτηθούν, για να υπηρετήσουν  τους λαούς τους, οι βρώμικοι Εγγλέζοι κατάφεραν να τροχιοδρομήσουν τη μισή Ελλάδα να σκοτώνει την άλλη μισή. 

Και τούτο σε αντάλλαγμα της προσφοράς του Ελληνικού λαού σ’ ένα πόλεμο που δεν τον αφορούσε.

«Βιώνουμε σήμερα, στην Ελλάδα, την δικτατορία της παρακμής. Μια ανελέητη τυραννία σκέψης και συνείδησης, η οποία έχει ως συνέπεια την υποδούλωση ολόκληρης της ψυχοπνευματικής υπόστασης του ανθρώπου. 

Η μειοψηφία μιας κάστας ωραιοποιημένων δικτατόρων, οι οποίοι παρουσιάζονται ως καθ’ εξοχήν «ιερείς» της δημοκρατίας, έχουν επιβάλει την δικτατορία της παρακμής».

Το κράτος της Ζυρίχης, η εισβολή, η κατοχή, το σχέδιο Ανάν, το επερχόμενο σχέδιο αποτελούν ενδιάμεσους σταθμούς. Ο τελικός προορισμός είναι η μετατροπή της Κύπρου σε τουρκικό προτεκτοράτο, ελεγχόμενο από τους Άγγλους (κατά τους δικούς τους βέβαια σχεδιασμούς, τους οποίους όμως η Τουρκία θα αμφισβητήσει, μόλις αισθανθεί κυρίαρχη). 

Έπεται η παραχώρηση του μισού Αιγαίου στους Τούρκους, η Κυπροποίηση της Θράκης, και λαμβάνει σειρά η Κρήτη. Σταδιακά, σύμφωνα με τις μελέτες Αμερικανικού Ιδρύματος, ολόκληρη η Ελλάδα προορίζεται να μετατραπεί σε Τουρκικό προτεκτοράτο. 

Σε αυτό το σχεδιασμό οι ξένοι πάτρωνες αποζητούν πρόθυμους υποτακτικούς, τα λεγόμενα «ιδεολογικά προγεφυρώματά τους».    

Απαιτείται ένας πανεθνικός ξεσηκωμός, που να καταργεί την  ηγεσία της παραίτησης και της ηττοπάθειας. Ένας ξεσηκωμός που θα αναδείξει τον Ηγέτη με θέληση και αποφασιστικότητα. 

Ένας ξεσηκωμός που θα ανατρέψει το κυρίαρχο, διαβρωμένο, μεταπρατικό, οικονομικό, πολιτικό και πολιτισμικό πρότυπο. Απαιτείται μια ιδεολογική επανάσταση που θα επαναφέρει στο επίκεντρο των αξιών του Ελληνισμού, τον πατριωτισμό……

Βιώνουμε συνθήκες κοινωνικής παρακμής αλλά συνάμα και την παρακμή του σαθρού μεταπολιτευτικού συστήματος. Όλοι το νιώθουμε ότι κάτι καινούργιο εκκολάπτεται.  Αυτό το καινούργιο δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο εκτός από την Εθνική Αναγέννηση, η οποία μέλλει να σαρώσει το σάπιο σύστημα της ‘’δικτατορίας’’, η οποία σερβίρεται ως κοινοβουλευτική (δήθεν) δημοκρατία.

Η κοινωνία διαλύεται και κανείς δεν επαναστατεί. Όχι τουλάχιστον μέχρι ο δικαστικός επιμελητής να χτυπήσει τη “δική μας” πόρτα για να κατασχέσει το “δικό μας” σπίτι. Μέχρι τότε, μπορούμε να ελπίζουμε. 

Ότι η συμφορά δε θα χτυπήσει το δικό μας σπίτι. Ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Από μόνα τους. Η ότι κάποιος άλλος θα τα φτιάξει για εμάς. Ελπίζουμε ότι “εμείς” θα επιβιώσουμε, ακόμα κι αν χρειαστεί να πεθάνουν όλοι οι υπόλοιποι.

Η μεταπολίτευσις παραμένει η πιο βρωμερή περίοδος της ελληνικής ιστορίας. Όταν μετά από χρόνια, ίσως μετά τον επερχόμενο πόλεμο, αποκαλυφθούν πρόσωπα, πράγματα, συμφωνίες προδοσιών, διεθνή «σενάρια» συνομωσιών, πρόστυχα σκάνδαλα, οικονομικές «κομπίνες», μία σαπίλα που δηλητηρίαζε επί χρόνια τον κρατικό και εθνικό μας οργανισμό, αυτός ο δυστυχής, προδομένος αλλά και αυτόχειρ λαός, δεν θα πιστεύει… ότι θα ακούει και θα μαθαίνει.

Ο  Αντισθένης, ο έλληνας φιλόσοφος, 400 χρόνια π.Χ. είχε πει πως τα κράτη καταστρέφονται, όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους σπουδαίους από τους ασήμαντους…..

ΣΧΟΛΙΟ : Αν καταφέρναμε να ξεχωρίσουμε τους σπουδαίους από τους ασήμαντους, δεν θα δίναμε καμιά ευκαιρία στους ηλίθιους  να αναρριχηθούν  στην εξουσία.

Το Ελληνικό κράτος νοσεί εκ βάθους και όποιος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη πως οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια στην ολική καταστροφή κοιμάται ύπνο βαθύ !

Η ευθύνη για την κατάντια της πατρίδας  μας δεν βαραίνει μόνο αυτούς που ζεσταίνουν με τον κώλο τους τις καρέκλες των διαφόρων κυβερνήσεων και βουλής…αλλά βαραίνει και όλους εμάς που τους ανεχόμαστε.

Αυτοί δεν πρόλαβαν και ουδέποτε θα προλάβουν γεγονότα. Τα γεγονότα προλαμβαίνονται όταν στις θέσεις λήψης των αποφάσεων δεν υπάρχουν άτιμα και ανίδεα ασήμαντα κομματικά ανθρωπάκια αλλά άνθρωποι πατριώτες, σπουδαίοι και τίμιοι, που βάζουν πάνω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα την αγάπη προς την πατρίδα και έχουν μόρφωση, γνώση του αντικειμένου που χειρίζονται και διορατικότητα. 

Τα κομματικά σκουλήκια, οι γλύφτες και οι οσφυοκάμπτες της εξουσίας ουδέποτε τα προλαβαίνουν. Μόνο τα ακολουθούν !


ΠΗΓΗ : κ. Χανιώτης- Antistasi- Αντισθένης- Αχαιού- 


Θα πάρω μιαν ανηφοριά, θα πάρω μονοπάτια

να βρω τα σκαλοπάτια που παν στη λευτεριά.

Θ” αφήσω αδέλφια, συγγενείς, τη μάνα, τον πατέρα

μες στα λαγκάδια πέρα και τις βουνοπλαγιές.

Ψάχνοντας για την λευτεριά, θα’ χω παρέα μόνη

κατάλευκο το χιόνι, βουνά και ρεματιές.

Τώρα κι αν είναι χειμωνιά, θα” ρθει το καλοκαίρι

τη λευτεριά να φέρει σε πόλεις και χωριά.

Θα πάρω μιαν ανηφοριά, θα πάρω μονοπάτια

να βρω τα σκαλοπάτια που παν στη λευτεριά.

Τα σκαλοπάτια θ’ ανεβώ, θα μπω σ’ ένα παλάτι

το ξέρω, θα’ ναι απάτη, δε θα’ ναι αληθινό.

Μες στο παλάτι θα γυρνώ, ώσπου να βρω τον θρόνο

βασίλισσα μια μόνο θα κάθεται σ’ αυτόν.

Κόρη πανώρια θα της πω, άνοιξε τα φτερά σου

και πάρε με κοντά σου, μονάχα αυτό ζητώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου