Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ! ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΕΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΜΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ...

2 ΒΙΝΤΕΟ


Ιντλίμπ

ΕΚΤΑΚΤΟ Η Γαλλία διακόπτει τις διπλωματικές της σχέσεις με την Τουρκία. Ανακάλεσε τον πρέσβη της από Τουρκία γιατί ο Ερντογάν αποκάλεσε το Μακρόν ψυχικά διαταραγμένο...Το Παλάτι του Ερντογάν αποτελεί πλεόν στόχο του Γαλλικού στρατού. Στο καταφύγιο σπεύδει ο Σουλτάνος…Στο Λίβανο οι παντουρκιστές καίνε τη γαλλική σημαία και στο Ιντλίμπ την ποδοπατούν….

Η Γαλλία διακόπτει τις διπλωματικές της σχέσεις με την Τουρκία. Ανακάλεσε τον πρέσβη της από Τουρκία γιατί ο Ερντογάν έχει εξοκείλει εντελώς δεν τηρεί το πρωτόκολλο και τον αποκάλεσε ψυχικά διαταραγμένο. 

Πλέον το Παλάτι του Ερντογάν αποτελεί στόχο των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων..Στο καταφύγιο θα πάει σε λίγο ο Σουλτάνος…Νομίζω ότι σε λίγο τον Ερντογάν δεν θα μπορεί να τον σώσει και να το ήθελε και ο πιο ισχυρός προστάτης του τόσο πολύ έχει εκτεθεί..


O Erdogan κάλεσε το Μακρόν να εξεταστεί από ψυχίατρο λόγω της στάσης του έναντι μουσουλμάνων Γαλλίας μετά την επίθεση στο Conflans-Sainte-Honorine (Yvelines).«Tι πρόβλημα έχει ο Μακρόν με το ισλάμ και τους μουσουλμάνους;….πηγαίνετε να εξετάσετε την ψυχική σας υγεία» είπε ο Ερντογάν και άσκησε κριτική στα μέτρα που ελήφθησαν μετά το γεγονός…Τα Ηλύσια Πεδία επισημαίνουν: 

«Τα λόγια του Προέδρου Ερντογάν είναι απαράδεκτα. 

Ο εξωφρενικός και αγενής τρόπος δεν είναι μέθοδος. Ζητούμε από τον Ερντογάν να αλλάξει την πορεία της πολιτικής του γιατί είναι επικίνδυνη από κάθε άποψη. Εμείς (.. .) δεν δεχόμαστε προσβολές ».

Ενώ υπογραμμίζει ότι δεν δέχθηκε συλλυπητήρια από Ερντογάν για τον αποκεφαλισμό του καθηγητή Samuel Paty από ισλαμιστή Τσετσένο.. 

Στο ίδιο κλίμα στο Λίβανο οι υποστηρικτές του παντουρκισμού καίνε τη γαλλική σημαία έξω από τη γαλλική πρεσβεία στη Βηρυτό και στο Ιντλίμπ την ποδοπατούν όπως και την αφίσα με τον Μακρόν που τον παριστάνουν ως ζώο...

Στην Τρίπολη του Λιβάνου αναπτύχθηκε στρατός κι φυλάει τα γαλλικά κοιμητήρια.

Ιντλίμπ


Οι τζιχαντιστές υποκινούμενοι από τον Ερντογάν απειλούν να πάρουν το κεφάλι του Μακρόν…..Βγήκε φετφά;






ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Επαληθεύεται ο Άγιος Παΐσις ο οποίος είχε πεί:

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Άγιος Παΐσιος για τους Γάλλους: «Ας τους αυτούς που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν»! (Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος, Ν. Ζουρνατζόγλου, Β΄Τόμος, 1η έκδοση, σελ. 359)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου