Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΓΗ ΜΟΛΙΣ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΑΠΛΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ...

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ:ΡΩΣΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΑΝΙΣΤΑΝ!    


 O Πούτιν αν θέλει να τους δείξει την αγάπη του μπορεί να τους … την πέσει του Αγ. Βαλεντίνου!

Μεγάλη διπλωματική και μιντιακή κινητικότητα στο ουκρανικό εδώ και μέρες που κορυφώνεται σιγά σιγά.  

Αρχίζουν ν΄ανοίγουν όλα τα χαρτιά. 
\
Από όλες τις δημοσιεύσεις δηλώσεις επαφές κλπ θεωρώ πολύ σημαντικό ότι Ρώσοι πολεμικοί ανταποκριτές που ήταν σφίγγα ως τώρα κι επαναλάμβαναν στερεότυπα το αφήγημα που επιβάλει η κρισιμότητα των στιγμών έκαναν σήμερα αναρτήσεις που διαφωτίζουν την υπόθεση και ξεκαθαρίζουν σε κάποιο βαθμό ότι όντως επίκειται άτακτη υποχώρηση δυτικών από Ουκρανία. 

Το πως θα επέλθει δεν είναι πλήρως διασαφηνισμένο. 

Στις αναρτήσεις τους σε προσωπικούς λογαριασμούς στα social media εμφανίζουν με φωτομοντάζ τον Ζελένσκι και τους συν αυτών να εγκαταλείπουν άρον άρον το Κίεβο όπως οι εντολοδόχοι των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν. 

Ενώ σε άλλες αναρτήσεις υπενθυμίζουν τη φυγή των Αμερικανών από αέρος σε Σαϊγκόν (παραπομπή στο 1975 που Νοτιοβιετναμέζοι πολίτες σκαρφαλώνουν στον τοίχο της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Σαϊγκόν με στόχο να φύγουν με τα ελικόπτερα), Αφγανιστάν και τώρα Ουκρανία..Προειδοποιούν πως η Ουκρανία θα γίνει νέο Βιετνάμ για ΗΠΑ.



Ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Κίεβο και διπλωματικό προσωπικό μετακινήθηκαν από Κίεβο σε Lviv στην Πολωνία.

Η Πολωνία ετοιμάζει επιχειρησιακά σχέδια υποδοχής προσφύγων για ενδεχόμενο ανατροπής του σημερινού status quo στην Ουκρανία. 40 χώρες ως τώρα απέσυραν διπλωματικές αντιπροσωπείες από Κίεβο και η λίστα συνεχώς μεγαλώνει όσο περνάει η ώρα.

 Ουκρανοί φιλοδυτικοί ολιγάρχες μεταφέρονται με πτήσεις charter μακριά από το Κίεβο εκτός συνόρων. Μόνο την Κυριακή περί 20 πτήσεις charters όσο και ιδιωτικές αναχώρησαν από Κίεβο.

Οι Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ανέστειλαν άδειες και ανακάλεσαν στο στρέτευμα τους ήδη αδειούχους.

Ο ΥΠΕΞ Ισραήλ Lapid συναντήθηκε με την ΥΠΕΞ της Ουκρανίας στην Ιερουσαλήμ και παράλληλα δήλωσε πως «πολιτικοί αξιωματούχοι όσο και των μυστικών υπηρεσιών που είμαστε σ΄επαφή κυρίως Αμερικάνοι μου δήλωσαν πως απομένει λίγος χρόνος για να βγουν από την Ουκρανία οι Ισραηλινοί »...



O Πούτιν αν θέλει να τους δείξει την αγάπη του μπορεί να τους … την πέσει του Αγ. Βαλεντίνου!

Οι δυτικοί φωνάζουν Ουκρανία Ουκρανία για να κλειδώσουν το στόχο και να επικεντρωθούν οι Ρώσοι μόνο στην Ουκρανία και να μην προχωρήσουν περισσότερο…

Η γεωπολιτική αλλαγή στην Ουκρανία θ΄αλλάξει άρδην τις παγκόσμιες ισορροπίες αλλά και τις ενδοκρατικές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου