Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ...

ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ   ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ  ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ "ΝΕΚΡΑ" ΕΜΒΟΛΙΑ) ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Του Dr. Peter F. Mayer

Εν τω μεταξύ, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι εμβολιασμοί Covid βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα σε μεγάλο ή μικρό βαθμό. Από μια ελαφρά εξασθένηση της ανοσολογικής απόκρισης φτάνει μέχρι το AIDS που δημιουργείται από το εμβόλιο, δηλαδή ένα σύνδρομο μαζικής ανοσολογικής ανεπάρκειας.

 Πολλοί που απορρίπτουν τις γονιδιακές θεραπείες ελπίζουν σε αδρανοποιημένα εμβόλια ολόκληρων ιών. Μια κινεζική μελέτη, ωστόσο, καταρρίπτει οριστικά αυτή την ελπίδα.

Γνωρίζουμε από διάφορες μελέτες ότι οι ακίδες(Spikes) έχουν κάποιες πολύ δυσάρεστες ιδιότητες: Για παράδειγμα, μπορούν να συγκολλήσουν κύτταρα μεταξύ τους, ακόμη και να τα συγχωνεύσουν σε ένα γιγαντιαίο κύτταρο, το λεγόμενο συγκύτιο. 

Αυτό διαπίστωσαν οι “συνωμοσιολόγοι” Samuel A Theuerkauf, Alexander Michels, Vanessa Riechert, Thorsten J Maier, Egbert Flory, Klaus Cichutek και Christian J Buchholz από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich. Η μελέτη, με τίτλο Βλάβη του ιστού από την κυτταρική σύντηξη στην COVID-19 και ο ρόλος της πρωτεΐνης Spike, συζητήθηκε αλλά ξεχάστηκε σύντομα.

Στιγμιότυπο της μελέτης PEI:



Αυτά τα αστεροειδή κύτταρα μπορεί να αποτελούνται από εκατοντάδες μεμονωμένα κύτταρα και να προκαλούν τεράστιες ζημιές. 

Καταστρέφουν αβίαστα όλα τα είδη των δομικών στοιχείων του ανοσοποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων δολοφόνων. Ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός συγκυττάρων εμφανίζεται όταν τα κύτταρα του σώματος πρέπει να παράγουν τα ίδια τρισεκατομμύρια ακίδες.

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η πρωτεΐνη Spike. Υπάρχουν ήδη αναφορές από γνωστούς επιστήμονες για το νέο “φαινόμενο” του V-AIDS(Vaccine-AIDS).

Σε πολλές περιπτώσεις, τα προβλήματα αυτά παρατηρήθηκαν κυρίως με τα παρασκευάσματα mRNA και γενικά με τα γενετικά τροποποιημένα εμβόλια. Από τα αδρανοποιημένα εμβόλια αναμενόταν μικρότερη βλάβη.

Αυτό δεν ισχύει, όπως διαπίστωσε μια κινεζική μελέτη, ακόμη και με τα κινεζικά αδρανοποιημένα εμβόλια ολόκληρων ιών.
Σοβαρές μεταβολές στο αίμα

Η μελέτη διεξήχθη από κορυφαίους επιστήμονες του Πανεπιστημίου Tongji στη Σαγκάη. Ο τίτλος της μελέτης που δημοσιεύθηκε στο Nature Cell είναι “Comprehensive investigations revealed consistent pathophysiological alterations after vaccination with COVID-19 vaccines”.

Εκτός από το σχηματισμό εξουδετερωτικών αντισωμάτων, οι ερευνητές διαπίστωσαν συστηματικές μεταβολές στα επίπεδα αιμοσφαιρίνης A1c (γλυκοζυλιωμένη “ζαχαρούχα” ερυθρά χρωστική του αίματος), στα επίπεδα νατρίου και καλίου στον ορό, στο βαθμό της πήξης και στις λειτουργίες των νεφρών σε υγιείς εθελοντές μετά τον εμβολιασμό με αδρανοποιημένο εμβόλιο SARS-CoV-2.

Πρόκειται για μια αρκετά βίαιη αλλαγή στο αίμα. Το κάλιο εμπλέκεται σε πάρα πολλές διεργασίες στο σώμα, όπως για παράδειγμα στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης και στην πρόληψη των εγκεφαλικών επεισοδίων και των καρδιακών αρρυθμιών.

 Η ανεπάρκεια καλίου δεν αναγνωρίζεται σχεδόν καθόλου από την ορθόδοξη ιατρική, η οποία προτιμά να εγκαταστήσει βηματοδότη. Τα εγκεφαλικά επεισόδια και ιδίως οι καρδιακές αρρυθμίες αποτελούν συχνή μορφή παρενεργειών.
Ο εμβολιασμός μιμείται τη σοβαρή εξέλιξη της νόσου Covid

Και η περίληψη της μελέτης αναφέρει:

“Παρόμοιες αλλαγές παρατηρήθηκαν και σε ασθενείς με COVID-19, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο εμβολιασμός μιμείται τη μόλυνση. Η αλληλουχία mRNA ενός κυττάρου (scRNA-seq) μονοπύρηνων κυττάρων περιφερικού αίματος (PBMC) πριν και 28 ημέρες μετά τον πρώτο εμβολιασμό αποκάλυψε επίσης συνεχείς αλλαγές στη γονιδιακή έκφραση πολλών διαφορετικών τύπων ανοσοκυττάρων. Η μείωση των CD8 + Τ κυττάρων και η αύξηση της περιεκτικότητας σε κλασικά μονοκύτταρα ήταν ενδεικτικές.

Επιπλέον, το scRNA-seq έδειξε αυξημένη σηματοδότηση NF-κΒ και μειωμένες αποκρίσεις ιντερφερόνης τύπου Ι, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από βιολογικές εξετάσεις και αναφέρθηκαν επίσης ότι συμβαίνουν μετά από λοίμωξη SARS-CoV-2 με επιδείνωση των συμπτωμάτων. Συνολικά, η μελέτη μας συνιστά πρόσθετη προσοχή κατά τον εμβολιασμό ατόμων με προϋπάρχουσες κλινικές καταστάσεις, όπως διαβήτη, ηλεκτρολυτικές διαταραχές, νεφρική δυσλειτουργία και διαταραχές της πήξης”.

Και πάλι, υπάρχουν αλλαγές με τον εμβολιασμό, όπως μια σοβαρή εξέλιξη της covid με “επιδείνωση των συμπτωμάτων”. Συνιστάται προσοχή με τον εμβολιασμό εάν υπάρχουν προϋπάρχουσες κλινικές καταστάσεις.

Αυτό αντικρούει αυτά που μας λένε οι “ειδικοί” και που μας πιέζουν για την τρίτη, την τέταρτη και την επόμενη δόση. Στις επεξηγηματικές σημειώσεις του νόμου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό Covid, οι “εμπειρογνώμονες” της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών συνιστούν να μην υπάρξουν καθόλου εξαιρέσεις, και ειδικά σε περίπτωση τέτοιων προβλημάτων, όπου οι Κινέζοι επιστήμονες, οι οποίοι είναι πολλές φορές πιο εξειδικευμένοι, συνιστούν προσοχή.
Γιατί τώρα αυτή η μελέτη

Είναι αρκετά εκπληκτικό το γεγονός ότι Κινέζοι επιστήμονες δημοσιεύουν μια μελέτη που ουσιαστικά λέει “Προσέξτε τα εμβόλιά μας, μπορούν να βλάψουν μόνιμα εσάς και το ανοσοποιητικό σας σύστημα”.

Φανταστείτε μια τέτοια μελέτη, ας πούμε από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins για το φάρμακο της Pfizer/BioNTech.

Δύσκολο να το να πραγματοποιηθεί…

Οι συγγραφείς μιας τέτοιας μελέτης θα εκτίθεντο αμέσως ως υποστηρικτές των εναλλακτικών θεραπειών, ναζιστές, αντισημίτες κλπ και θα απολύονταν από το πανεπιστήμιο.

Η Σαγκάη φαίνεται να ακολουθεί το δικό της δρόμο και στην Κίνα. Για παράδειγμα, πραγματοποιήθηκε χορήγηση υψηλής δόσης βιταμίνης C για τη θεραπεία ασθενών με μεγάλη επιτυχία ήδη από τις αρχές του 2020.

Επιπλέον, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχουν τέτοια περιθώρια για σωστή επιστημονική εργασία, η οποία θα μπορούσε να βλάψει ένα από τα σημαντικά εξαγωγικά προϊόντα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Είναι επίσης πιθανό ότι η αντιπαλότητα της Σαγκάης με το Πεκίνο, απ’ όπου προέρχονται τα εμβόλια, ενθαρρύνει τέτοιες μελέτες.
Συμπέρασμα

Σε κάθε περίπτωση, η μελέτη αυτή αποτελεί και πάλι μια αδιάσειστη απόδειξη ότι οι εμβολιασμοί είναι άκρως επικίνδυνοι για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο όταν δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με ολόκληρους ιούς κολλημένους μεταξύ τους, αλλά με πρωτεΐνες ακίδας που παράγονται δισεκατομμύρια φορές από το ίδιο το σώμα.

Το συμπέρασμα πρέπει να είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τρόπο ώστε μια λοίμωξη να εξαλείφεται γρήγορα στην ανώτερη αναπνευστική οδό χωρίς οι ιοί να μπορούν να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος και έτσι να εξαπλωθούν σε όλο το σώμα. 

Το πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό έχει αποσαφηνιστεί εδώ και πολύ καιρό από τη βιοχημεία και οι οδοί δράσης είναι γνωστές σε όλους όσοι γνωρίζουν κάτι από βιοχημεία και μελέτες. Αυτό προφανώς δεν ισχύει για τους ιολόγους, τους φανατικούς του εμβολιασμού στις συμβουλευτικές επιτροπές και τους πολιτικούς.

Ένας εμβολιασμός στο άνω μέρος του βραχίονα δεν μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό κατ’ αρχήν, οπότε δεν προστατεύει από τη βλάβη που περιγράφεται παραπάνω. Ακόμη περισσότερο, τη βλάβη την κάνει το ίδιο το “εμβόλιο”.



1 σχόλιο: