Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΤΑΒΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ!

 Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΟΝΤΑRΙΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ   ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ 



Νίκη στην Οτάβα και στην Ουάσιγκτον: o Πρωθυπουργός της επαρχίας του Ontario ανακοίνωσε την κατάργηση πιστοποιητικού εμβολιασμού! 

Η Ουάσιγκτον θέτει τέλος σε υποχρεωτικό εμβολιασμό και μάσκες!




Μετά από 2 εβδομάδες κινητοποιήσεων κι ολοκληρωτικού αποκλεισμού της Ottawa, ο Πρωθυπουργός της ομοσπονδιακής επαρχίας του Ontario ανακοίνωσε ότι καταργεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού-pass vaccinal από την 1η Μαρτίου.

Το κίνημα του κονβόι της Ελευθερίας αποκομίζει μια ακόμη νίκη.

Στο μεταξύ άνοιξε στο Windsor η γέφυρα Ambassador Bridge στα σύνορα ΗΠΑ Καναδά μετά από αστυνομική επιχείρηση από τις 11 μμ την Κυριακή. Ήταν μπλοκαρισμένη για μια βδομάδα από καμιόνια.

Στο μεταξύ απέναντι στο αδούλωτο φρόνημα των φορτηγατζήδων ο Τριντό Πρωθυπουργός του Καναδά θα ανακινήσει ομοσπονδιακές εξουσίες έκτακτης ανάγκης που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ μέχρι τώρα ως απάντηση στις διαδηλώσεις σε εθνικό επίπεδο, αναφέρει το CBC. Δικτάτορας και επίσημα.

Ο Τριντό σκοπεύει να επικαλεστεί τον νόμο περί Έκτακτης Ανάγκης για ν΄αντιμετωπίσει τις διαμαρτυρίες.

Ο νόμος παρέχει στο υπουργικό συμβούλιο τη δυνατότητα να λάβει «ειδικά προσωρινά μέτρα που ενδέχεται να μην είναι κατάλληλα σε κανονικές συνθήκες». 

Περίοδος πολιτικής ανωμαλίας κι εκτροπής στον Καναδά. Ο νόμος αυτός δεν έχει προηγούμενο στον Καναδά και θα προσδώσει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρόσθετες υπερεξουσίες. Παρέχει ειδικές εξουσίες στον πρωθυπουργό. Ο συγκεντρωτισμός του Μονάρχη.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου