Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΥΠΕΡΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΘΛΗΤΗ: ΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ RYANAIR ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΝΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!!!

ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ «H AΡXEΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΙΤΛΟΥ»

BINTEO: ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ BBC


 
Στην πρώτη συνέντευξή του μετά την «περιπέτειά» του στην Αυστραλία ο Νόβακ Τζόκοβιτς δηλώνει ότι προτιμά να χάσει τρόπαια από το να υποχρεωθεί να εμβολιαστεί κατά της Covid -19. 

Μιλώντας αποκλειστικά στο BBC o κορυφαίος τενίστας ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να συνδέεται με το αντιεμβολιαστικό κίνημα, καθώς ο ίδιος δεν είναι, όπως λέει, αντιεμβολιστής. Ωστόσο στηρίζει το ατομικό δικαίωμα της επιλογής και επομένως απορρίπτει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Αμετακίνητος λοιπόν ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας στη θέση του για τους εμβολιασμούς - Ξεκαθαρίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα μεγάλα τουρνουά.


Ενεργοποιήστε την αυτόματη μετάφραση κάνοντας κλικ:

 Στο πρώτο κάτω δεξιά εικονίδιο (Υποτίτλοι)

 Μετά στο δεύτερο (ρυθμίσεις)

 Επιλέγετε Υπότιτλοι (κλικ) και στην συνέχεια

 Αυτόματη μετάφραση (κλικ), Ελληνικά (κλικ).


Ο Τζόκοβιτςόπως είδατε σεβάστηκε όσους εμβολιάζονται, ακόμη και τους φανατικούς και ξεδιάντροπους επικριτές του. Αντίθετα, εκείνοι ακόμη και σήμερα προσπαθούν(μάταια) να τον μειώσουν...

Αυτήν την τόσο ξεκάθαρη θέση, ότι δηλαδή δεν είναι εναντίον των εμβολίων αλλά υπέρ της ελευθερίας του να αποφασίζει ο καθένας τι ουσία θα βάλει στο σώμα του, θέλησαν να "τρολάρουν" κάποιοι σπουδαίοι μυρμηγκολέοντες της Ryanair με το ακόλουθο χαζό twitt:


Ευτυχώς που το παραδέχεστε για να μην κάνει κανείς το λάθος και μπει σε δικά σας αεροπλάνα!!!

Σε κάθε περίπτωση κατορθώσατε να γελοιοποιηθείτε αντί να σατυρίσετε την απόλυτα σωστή και λογική φράση του Τζόκοβιτς. 

Αυτό είναι φυσικό γιατί αν ονομάζεστε Αεροπορική εταιρεία αλλά μόνοι σας ομολογείτε ότι δεν είστε και παρ΄όλα αυτά πετάτε αεροπλάνα(!!!) μπορεί να φανταστεί κανείς πόσο καλά γνωρίζετε τον τομέα των εμβολίων με τον οποίο είστε εξ αντικειμένου παντελώς άσχετοι!!!

Το να μην θέλει να κάνει κάποιος ένα από τα πειραματικά (κατά την ομολογία των ίδιων των εταιρειών που τα παράγουν) εμβόλια αυτό δεν τον χαρακτηρίζει  και δεν τον καθιστά σε καμμία περίπτωση "αντιεμβολιαστή"!!! 


Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να παίζει με πειράματα στο σώμα του ο μεγαλύτερος τενίστας στον κόσμο κι αν εσείς δεν τον σέβεστε, σεβαστείτε τουλάχιστον την νοημοσύνη μας!!!



1 σχόλιο:

  1. Γι' αυτό είσαι νικητής αγόρι μου, επειδή ξέρεις να μάχεσαι. Όποιος καταρρίπτει τις αρχές του ήδη έχει ηττηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή